Athlenda

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Bad boys..! Έρχονται! (vid)


 To σίγουρο είναι ότι εάν κάτι στραβώσει με το μπάσκετ, τα παιδιά δε θα πεινάσουν.. Κιθ Λάνγκφορντ-Ρίτσαρντ Χέντριξ. Απλά απολαυστικοί..


Υ.Γ. Ο Μπλάτ τα έχει πάρει με το θέμα ανανέωσης του Χέντριξ και σκέφτηκε να τον βάλει προχτές στον πάγο για το παιχνίδι πρωταθλήματος, αλλά η διοίκηση έδρασε πυροσβεστικά. Και να σκεφτείτε ότι ο κόουτς γουστάρει τρελά τον παίχτη και αυτός είναι που πιέζει περισσότερο για την ανανέωση, καθώς τα δύο ..ναζιάρικα παιδιά στο βίντεο είναι για τον Αμερικανό προπονητή οι δύο πυλώνες που θα χτιστεί η ομάδα της επόμενης σεζόν..

Υ.Γ.1: Βγάλαμε και γκομενάκια στο φανάρι..Αμεεεεε...Δε μπορώ..Ειδικά στο τέλος με τον Λάνγκφορντ -που δίνει όλο του το είναι..-γελάω πολύ

Υ.Γ.2 : Θέμα Σιένα-Εζε απλά δεν υφίσταται.. (Τουλάχιστον τώρα.) Αυτός ο κύκλος έχει κλείσει..

Υ.Γ.3: Επειδή από προχτές λάβαμε αρκετά μέηλ, σχετικά με τον ημιτελικό του Ολυμπιακού και τι και πώς, αλλά... Τις αναλυσάρες μας θα τις γράψουμε και με το παραπάνω (υπάρχει και ταξίδι στη Βαρκελώνη στο πλάνο). Η πρώτη αίσθηση είναι ότι εάν οι ερυθρόλευκοι σκοράρουν 70 και κάτι ..ψιλά έχουν καλή τύχη. Μέσα στη μέρα θα ανέβει ανάρτηση με θεματάκι σχετικά με τα πλέη-οφς της Ευρωλίγκας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου