Athlenda

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Μήνυμα εστάλη..



Ο Ολυμπιακός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον δεύτερο τελικό του Φαλήρου για το ποια είναι η ομάδα που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αυτό το διάστημα. Απογοητευτικός ο Παναθηναϊκός από το παρκέ μέχρι την άκρη του πάγκου, πρέπει να βελτιώσει πολλά ενόψει του πολύ μεγάλου τρίτου ματς. Το Hoopfellas σχολιάζει..



Δυναμικό come-back του Ολυμπιακού στη σειρά προχθές.. Ήταν μια από τις ελάχιστες φορές που οι ερυθρόλευκοι επέβαλλαν τον ρυθμό τους πλήρως, άνοιξαν σαν βεντάλια την τρανζίσιον επίθεση τους βρίσκοντας αρκετά ελεύθερα σουτ. Κακός ο Παναθηναϊκός που θα πρέπει να αντιδράσει άμεσα και να βρεί λύση στον εφιάλτη της περιφερειακής γραμμής που κρατάει την παραγωγικότητα της ομάδας χαμηλά. Πόσο ακόμα θα κρατάει η μαγεία του ΟΑΚΑ..?

Πάμε στο σχόλιο..


-Ο Ολυμπιακός τιμώρησε τη τακτική του Παναθηναϊκού να τραβάει τον παίκτη που αμύνεται στη γωνία της weak side εντός του ζωγραφιστού είτε για να κλείσει διαδρόμους είτε για να κάνει παγίδα στο post, αξιοποιώντας:

1.) τη γρήγορη μεταφορά της μπάλας από τη weak στη strong side κάθε φορά είτε με επιθετική ντρίμπλα (που μάζευε την άμυνα) και κατά μήκος πάσα είτε με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας

2.) την έλλειψη ταχύτητας στο αμυντικό ροτέησιον, ειδικά μετά την πρώτη περιστροφή, που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός (κυρίως σε σχήματα που δεν βρίσκονται στο παρκέ οι Γκιστ-Μπράμος) σε σημείο που τη στιγμή όπου ο ερυθρόλευκος εκτελεστής στη περιφέρεια υποδεχόταν τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα του, ο αμυντικός των πρασίνων μόλις είχε ξεκινήσει το σπριντ από τα ..έγκατα της ρακέτας προς τα έξω. Ήταν από τις λίγες φορές που οι ερυθρόλευκοι δε χτύπησαν συστηματικά με close out επίθεση γιατί πολύ απλά η άμυνα δεν προλάβαινε να κάνει close out.. Εξ ου και τα πολλά σουτ από τη περιοχή που ορίζεται από τις γωνίες και γενικότερα χαμηλά του "φτερού"..

3.) τα back screens των ψηλών του όσο η μπάλα ταξίδευε προς την αδύνατη πλευρά τα οποία μεγαλώνουν τους χρόνους αντίδρασης της πράσινης άμυνας.


-Οι γηπεδούχοι ήταν φανερά πιο έτοιμοι να παίξουν post up άμυνα. Χάλασαν τη γωνία της εισαγωγικής πάσας, έδωσαν μάχες χαμηλά για να μείνουν μπροστά από τον Ματσιούλις ενώ η "προσαρμογή" του Γιώργου Μπαρτζώκα που τράβηξε το "5" πιο κοντά στο συγκεκριμένο ματς απ, γυρισμένο μάλιστα με πρόσωπο στον Λιθουανό (fake trapping αλλά σίγουρα έτοιμος να μπεί στη βοήθεια όταν ο Ματσιούλις θα κέρδιζε το παραπάνω εκατοστό που του δίνει πλεονέκτημα στο τελείωμα). Για αυτό και ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τα μακριά χέρια του Σίμονς στο παρκέ. Ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι δεν έδωσαν ένας με έναν καταστάσεις στο ποστ όπως στο ματς του ΟΑΚΑ..


-Είδαμε ότι στα side picks των γηπεδούχων, με δημιουργό περιφερειακό που δεν λέγεται Σπανούλης, τον αρχηγό του Ολυμπιακού να τραβιέται ανοιχτά στη strong side, στα 9 μέτρα και σε απόσταση μιας πάσας, "σέρνοντας" τον πράσινο αμυντικό έξω από το τρίποντο και δημιουργώντας καταστάσεις 2 εναντίον 2 για την επίθεση της ομάδας του. Γενικά το spacing καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τα ματς μεταξύ των δύο "αιωνίων" την τελευταία διετία όπου γίνεται μάχη για τα "εκατοστά" στο γήπεδο. Όμως δεν είναι τόσο απλό για μια ομάδα να το πετύχει γιατί πολύ απλά δεν είναι απλά θέμα διάταξης.. Τους χώρους στην επίθεση σου τους δημιουργείς μόνο σου με τις συνεργασίες, τον συγχρονισμό, τη γρήγορη κυκλοφορία και την ποικιλία στην εκτέλεση. Η περιφερειακή ευστοχία των γηπεδούχων, αφού πρώτα κοίταξαν περισσότερο το ζωγραφιστό για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για καλύτερο σουτ, βοήθησε πολύ όπως και η οξυδέρκεια του Μάντζαρη στο να μεταφέρει με τέτοια ταχύτητα τη μπάλα από τη μια πλευρά της επίθεσης στην άλλη. Η συνεργασία του μάλιστα με τον Πρίντεζη αποτελεί τη βάση της ερυθρόλευκης τρανζίσιον επίθεσης (είτε πρόκειται για τη γνωστή σκαστή πάσα στη base line) είτε για συνεργασία μετά από τρέξιμο του "Πρι" στον κεντρικό διάδρομο. Αυτή η φυσική ικανότητα του Πρίντεζη να τρέξει το γήπεδο και να εκτελέσει σε μηδενικό χρόνο μαζί με το timing στην πάσα του Μάντζαρη είναι κατ'εμέ η ραχοκοκαλιά της ερυθρόλευκης transition offense που φέτος έχει ενισχυθεί με την παρουσία ενός παίκτη με την ικανότητα του Λοτζέσκι σε αυτό τον τύπο επίθεσης.


-O Παναθηναϊκός ήταν απογοητευτικός, κυρίως όσον αφορά τον τρόπο που προσέγγισε ένα τέτοιο ματς. Η γνώμη μου είναι ότι φέρει πολύ μεγάλο μερίδιο ο ίδιος ο Φραγκίσκος Αλβέρτης από το πλάνο προετοιμασίας και κυρίως το rotation που επέλεξε για το παιχνίδι, τη στιγμή που γνώριζε ότι θα στερηθεί τον Γκιστ. Τελείως λάθος προσέγγιση. 


Σου λείπει ο Γκιστ και θέλεις να καλύψεις το κενό ανακατεύοντας την τράπουλα ώστε να μη μείνει "ρηχός" στο "4"..? Όχι, δε κατεβάζεις απλά τον Γιάνκοβιτς εκεί και ότι γίνει.. Δεν είναι έτοιμο το παιδί ακόμα και φάνηκε το πόσες μπάλες φόρτωσε πάνω του ο Ολυμπιακός στην επίθεση του. Οι πράσινοι θα μπορούσαν για παράδειγμα να ξεκινήσουν τον Μπράμος πεντάδα (παράλληλα με Μαυροκεφαλίδη εάν υπάρχει η διάθεση να επιτεθείς από το ποστ στο ξεκίνημα) και βγάζει τον Ματσιούλις από πίσω (μπαλαντέρ στις δύο θέσεις τον φόργουορντς) για να αλλάξεις τον Φώτση και να μη χάσεις αμυντικά χαμηλά. Απλά μου φαίνεται αδιανόητο να κρατάς τον Ματσιούλις στο "3" (μέχρι το 35') όταν υπάρχει αυτή η απουσία λες και είναι ο Στογιάκοβιτς και παίζεις καμιά ball screen offense πάνω του ή δε θέλεις να τον φθείρεις στην άμυνα.. Στον ίδιο τύπο ροτέησιον που ανέφερα φυσικά και έχει χρόνο και ο "Βλάντο", στο "3" μαζί με τον Μπράμος. Το ότι μπορεί να καλύψει το "4" για κάποια λεπτά δεν έχει να κάνει με τίποτα από όσα λέω.. Ή το ότι στο half court trapping του Μπαρτζώκα με τον Πέτγουέη, μπορεί να ανοίξει στη γωνία και να σουτάρει. Είναι τα πάντα θέμα λειτουργικότητας και αφορούν τη συγκεκριμένη κατάσταση, αυτόν τον αντίπαλο και αποκλειστικά το συγκεκριμένο ματς..


Λάθος στο rotation δεύτερο. Το Hoopfellas πρώτο μέσα στη σεζόν τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός, με όλα τα λάθη στελέχωσης που έγιναν το καλοκαίρι, δεν είχε άλλη λύση από το να "κλείσει" το περιφερειακό rotation στηριζόμενος στην περυσινή τριάδα (Ούκιτς-Διαμαντίδης-Κάρι) που "δένει" καλύτερα. Αυτό έγινε μετά από λίγο καιρό και οι πράσινοι όντως έπαιξαν καλύτερα, φτάνοντας ένα παιχνίδι πριν το φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας. Αυτή τη στιγμή όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας βιώνουν μια τελείως διαφορετική κατάσταση. Το πρόβλημα στα γκαρντς είναι τεράστιο, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο με το βάθος και την ποιότητα του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη γραμμή. Δεν υπάρχει ο περιφερειακός που θα στηρίξει τον Διαμαντίδη και χωρίς τέτοιον οι πράσινοι δύσκολα θα μπορέσουν να αντέξουν στη σειρά και να αξιοποιήσουν τη δυναμική της front court τους. Ο Κάρι σε χαμηλή πτήση καιρό τώρα, ο Ούκιτς ..ασχολίαστος και ο Ράιτ "εκτός κλίματος". Δε νοείται λοιπόν στον δεύτερο τελικό να μη δοκιμάζεται η λύση του Παππά. Έχετε κάνει πολλές φορές ανάλογο σχόλιο φέτος, έχω βρεθεί απέναντι σας και επιμένω. Αλλά επειδή κάθε ματς και κατάσταση μέσα στη σεζόν είναι διαφορετικά/ες, με την εικόνα που είχε η επίθεση και η περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού η συμμετοχή του Παππά θα έπρεπε να είναι δεδομένη. Ειδικά από τη στιγμή που η επίθεση της ομάδας ήταν μονοδιάστατη και της έλειπε σε  μεγάλο βαθμό όχι μόνο η προσωπική φάση αλλά και ο αθλητικός εγωισμός. Γιατί ο Παππάς με τη θέση που έχει αυτή τη στιγμή στο ροτέησιον (5ος γκαρντ) μόνο ως παίκτης "ειδικών καταστάσεων" μπορεί να λειτουργήσει. Στο σημείο που ήταν το ματς και με αυτή τη διαφορά θα έπρεπε να δοκιμαστεί εκτός και εάν το πρόβλημα είναι διαφορετικής φύσεως, οπότε δε το γνωρίζω..

Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός έμεινε στο παρκέ του Φαλήρου στατικός και μονοδιάστατος. Το ότι υπερφόρτωσε μπάλες στον Μαυροκεφαλίδη, έναν παίκτη που όπως έχουμε υπογραμμίσει έχει την ικανότητα να σκοράρει σε συνέχεια μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, με τον Έλληνα σέντερ-φόργουορντ να τελειώνει το παιχνίδι με 7/17 δίποντα και ποσοστό χαμηλό για το offensive accurate του παίκτη.. Ούτε ο Ράτζα τόσες προσπάθειες..


-Το σκορ είναι 1-1 και το πλεονέκτημα έδρας βρίσκεται ακόμα στο ΟΑΚΑ. Αυτά σε περίπτωση που κάποιοι έχουν ενθουσιαστεί ή απογοητευτεί μετά το ματς της Δευτέρας. Ο δεύτερος τελικός και ο τρόπος που κύλησε είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας στις αναμετρήσεις των "αιωνίων". Έχει διαπιστωθεί ότι στο συντριπτικό ποσοστό των περιπτώσεων ο Ολυμπιακός αδυνατεί να ανοίξει το γήπεδο απέναντι στον Παναθηναϊκό, οπότε συμπεραίνουμε ότι για να κάνει το break θα πρέπει να τον κερδίσει στο δικό του στυλ παιχνιδιού δηλ. στο σετ παιχνίδι. Και έπειτα να νικήσει και τον ίδιο του τον εαυτό μαζί με τον τοίχο του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη είναι φανερό ότι θα πρέπει να παίξει πολύ καλύτερα για να κερδίσει αυτόν τον τίτλο. Το προπονητικό επιτελείο πρέπει να παρουσιάσει μια "θυμωμένη" με τον εαυτό της ομάδα αύριο στον καθοριστικό τρίτο τελικό. Είναι οι πρωταθλητές, έχουν την τεχνογνωσία να κερδίσουν το ψυχολογικό πεδίο μάχης. Προσωπικά όμως πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει και ένα είδος αγωνιστικής υπέρβασης σε σύγκριση με αυτό που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα και μετά το τέταρτο ματς με την ΤΣΣΚΑ. Αυτή η σειρά, παρά το πλεονέκτημα έδρας, δε θα είναι business as usual.. Και ναι, ένα μεγάλο μέρος των πιθανοτήτων κάθε ομάδας για το τρόπαιο θα κριθεί αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ..

Περισσότερα στη σελίδα μας στο Facebook

https://www.facebook.com/pages/Hoopfellasgr/559656750730274




301 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ ωραια ολα αυτα... Αλλα ουτε κουβεντα για τον γερασμενο περα ως περα παναθηναικο?
    Καμια κουβεντα για το μετριοτατο ροστερ?
    Συνεχιζουμε δηλαδη να πιστευουμε πως ο Φωτσης ειναι στα καλυτερα 4αρια της Ευρωπης? Πως ο Μπραμος ειναι υψηλου επιπεδου 3αρη? Πως ο καρυ ειναι επιπεδου παο? Πως ο Λασμε δεν ηταν ενα πυροτεχνημα? Πως ο ραιτ μπορει να βοηθησει και του χρονου? Πως ο ΔΔ αντεχει και αλλη χρονια ετσι?
    Πως για ολα εφταιγε ο Πεδουλακης και οχι το μετριοτατο ροστερ με τον χαμηλου επιπεδου προεδρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε αυτά τα έχουμε πει όλη τη χρονιά , και άλλα . Τώρα στους τελικούς δε συζητάς το ρόστερ , κοιτάς τι μπορείς να κάνεις με ότι έχεις ...ΣτέλιοςΚ

      Διαγραφή
    2. Φίλε τα έχεις μπερδέψει... Η ομάδα πληρώνει 1) την αδυναμία των 3 γκαρντ (κυρίως των Ούκιτς, Κάρι) να στηρίξουν τον Μήτσο, με συνέπεια να χρειάζεται να τους στηρίξει αυτός και 2) την "εύκολη" αποπομπή του Σόφο. Δεν είναι μέτριο το ρόστερ, ούτε γερασμένο επειδή έχει τρεις 33-34άρηδες. Το ίδιο ρόστερ που λες μετριότατο χρειάζεται ένα ποστ "5" αντί του Μπατίστ και, φυσικά, 3 αλλαγές στα γκαρντ για να είναι σούπερ του χρόνου. Ναι, ο Φώτσης για 2ο "4άρι" κι ο Μπράμος για 2ο "3άρι" είναι σούπερ. Αν δεν το πήρες χαμπάρι, η Μακάμπι είχε στις ίδιες θέσεις Πνίνι και Μπλου. Ο Μπλου είναι μεγαλύτερος απ' τον Φώτση. Και μ' αυτούς πήρε Ευρωλίγκα. Αλλά είχε προπονητή... Ο Παναθηναϊκός εδώ και τρεις μήνες δεν έχει. Και γι' αυτό οι ιδιαιτερότητες του ρόστερ, ειδικά τώρα που Ούκιτς, Κάρι δεν βλέπονται, βγαίνουν εύκολα στην επιφάνεια...
      ΜΗΤΣΟΣ

      Διαγραφή
    3. O Φωτσης ηταν επιλογη του προεδρου ετσι και αλλιως.Ο Καρυ περσι με την ελευση του ολοι τρελαθηκαν με την ευστοχια του,ο Μπραμος ηταν σαφως καλυτερος,οσο για τον Λασμε περσι με φετος δεν εχει σχεση εδω γελαμε α ναι φταιει και για τον Ουκιτς που τραυματιστηκε στην εθνικη του,ενω περσι ηταν βαρομετρο στα παιχνιδια με τον γαυρο.αλλα ξερω για ολα φταιει ο Πεδουλακης,

      Διαγραφή
    4. Ο μπραμος για δευτερος θα ναι σουπερ?Μαλλον για 5ος και βαλε εννοεις

      Διαγραφή
    5. Όταν θα ξεμπερδέψεις στο μυαλό σου έννοιες όπως το ντεφορμάρισμα με την αξία, ξαναγράψε...
      ΜΗΤΣΟΣ

      Διαγραφή
    6. Φίλε Μητσο μην κάνεις το λαθος και απαντας.Η βλακεια με την ασχετίλα είναι ανίκητος συνδυασμός.Νικος

      Διαγραφή
    7. +1... φοβερός συνδυασμός όντως!...τρέχουν αίμα τα μάτια και τα αφτιά μας...

      Διαγραφή
  3. Τζιμάρα βλέπεις να αλλάζει κάτι στην εικόνα του ΠΑΟ αύριο? Κάτι ριζοσπαστικό? Τι θα πρότεινες?

    ΜΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γίνεται αλλαγή χωρίς το ΚΚΕ

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε ανθρωπε...ποιο ΚΚΕ?...η αλλαγη στη χωρα εχει ονομα και επιθετο...χαμπάρι δεν παίρνετε?...ΑΝΤΩΝΗ τον λένε και θα μας κάνει Florida σου λέω!...αλήθεια!

      Διαγραφή
  4. Υπερβολική ευστοχία όμως ρε τζιμ από το τρίποντο ο οσφπ..

    bruno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Εσταλη" κι οχι "εσταλει". Μην αδικεις το μπλογκ σου με τετοιες αβλεψιες. Δε σε διαβαζουν μονο τεφαατζηδες. Διορθωσε το, ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που μου κάνει αίσθηση σε αυτά τα ματς είναι πως ο Σπανούλης εξακολουθεί να είναι βαρόμετρο στο αποτέλεσμα, με την έννοια πως ακόμα κι ότνα δεν παίζει καλά, όταν έχει το καθαρό μυαλό να το καταλάβει, μπορεί να ανοίξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού, αποπροσανατολίζοντας την άμυνα του ΠΑΟ. Παρόλο που δεν χάρηκα ιδιαίτερα όταν ήρθε στον Ολυμπιακό, δεν μπορώ να μην του βγάλω το καπέλο...

    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες μου οτι μου κανεις πλακα. κανεις πλακα τωρα ετσι; πες μου

      Διαγραφή
  7. Aύριο το συνήθες 2-1 και κούπα πάλι στο οακα. Μπαρτζώκας χαιρετάει και η σαφώς καλύτερη ομάδα του Πειραιά σε ποιότητα (καμία ειρωνεία, το εννοώ) θα μείνει χωρίς κούπα και πάλι. Το πως θα γίνει το 2-1? Κάπως λέω εγώ

    GEOTR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. με 10 χιλιάδες κόσμο μόνο πάει για μπρέηκ λέω εγώ. πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο παο παίζει τη ζωή του αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρα συνhoopfelιτες! Ο Ολυμπιακός όντως δείχνει να πατάει καλύτερα αυτή τη στιγμή αλλά ήθελα προγνωστικό για αύριο. Χωρίς οπαδισμούς. Καθαρά μπασκετικό.

    manu chao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου μάνου.Ξεκινάω εγώ.ΠΑΟ με σκορ 61-52. Ο Ολυμπιακός θα σουτάρει ίδιο αριθμό διπόντων-τριπόντων

      bou gatsas3

      Διαγραφή
    2. Χαμηλό σκορ κλειστό παιχνίδι , μπορεί να το πάρει οποιοσδήποτε. Δεν δείνω προβάδισμα στον ΠΑΟ . 50-50.

      Διαγραφή
    3. να πω κι εγώ. καλησπέρες σε όλους πρωτίστως. ο ΠΑΟ αύριο θα πάθει ότι και με Λαμποράλ. Κάζο.Χωρίς κανέναν οπαδισμό το γράφω. Θα σκάσει η ομάδα, με νύχια-δόντια κρατιέται.

      TEO

      Διαγραφή
    4. 52-48 pao λογο πειρας εδρας

      Διαγραφή
    5. Ευκολη απαντηση: o Ολυμπιακος στο ΟΑΚΑ χανει μονος του.

      Διαγραφή
    6. 60-67 διπλό αύριο. Μακάρι να μη συμβεί αλλά αυτό βλέπω και το πρωτάθλημα τελειώνει στο ΣΕΦ. Θέλει μεγάλη καρδιά από την ομάδα για νίκη αύριο.
      Κalaitzis

      Διαγραφή
    7. Συμφωνώ 1 29.. 1000% ναι ο οσφπ είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά αύριο θα χάσει μόνος του

      Διαγραφή
  10. με μια διαφορα jim οτι ολα αυτα που γράφεις γεγινα με αποντα τον james gist βασικο γραναζι της αμυντικης ισορροπίας του παναθηναικου αφου εως τωρα στα παιχνιδια με τον οσφπ μαρκαρει απο το 1 εως και το 4 . Δεν διαφωνω οτι ο Οσφπ δειχνει καλυτερος σε επιπεδο γενικοτερων συνεργασιων αλλα το κομματι αυτο του παζλ του παναθηναικου μπορει απο μονο του να αλλαξει τα δεδομενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Παναθηναικος προχτες εχασε απο το πρωτο δεκαλεπτο οταν ο ΟΣΦΠ εβαλε 6/7 τριποντα και πηρε την διαφορα των 17 ποντων το γρηγορο φορτωμα καποιων παιχτων του ΠΑΟ με φαουλ, καπου εκει τελειωσε το παιχνιδι.Ο ΟΣΦΠ ειχε οσα τριποντα τοσα διποντα λιγο πριν το τελος 13/25 τριποντα ειναι ρεκορ στα μεταξυ τους παιχνιδια.Λιγο η αδιαφορια λιγο η ελλειψη του Γκιστ,η απειρια του παγκου εφτασε την διαφορα στους 25 ποντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λίγο απ΄ολα δηλαδή.Που αν τα αθροίσουμε βγάζει το οτι ο ολυμπιακός είναι καλύτερος αλλά δεν χρειάζεται η πραγματικότητα να μας χαλάσει μια υπέροχη ιστορία

      Διαγραφή
    2. Λοιπον για να τελειωνουμε με βαζελους και γαυρους εδω μεσα. Ο Ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα. Πιο δουλεμενη, με πολυ καλυτερο προπονητη(οχι μονο απο το μη-προπονητη Αλβερτη αλλα κι απο τον RG) και πιο ισορροπημενο ροστερ. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Εχει καλυτερη κυκλοφορια (απο την ανυπαρκτη του Παναθηναϊκου) και πιο λειτουργικο rotation.Αυτο δε σημαινει σα καμια περιπτωση οτι θα παρει πρωταθλημα. Οχι λογω των γκριζων οπως λενε οι γαυροι αλλα επειδη ο βαζελος σχεδιαστηκε για να χανει απο ολους τους αξιοπρεπεις αντιπαλους του εκτος απο τον Ολυμπιακο. Φτιαχτηκε για να κερδιζει εσας. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα, παρτε το αποφαση.Αν δεν ειχε κανει τοσα μαζεμενα λαθη ο RG δε θα ειχατε καμια τυχη. Τα εκανε, εφυγε, ηρθε ο Αλβερτης και τωρα πραγματικα εχετε τυχη. Το εχω τυχη να παρω το πρωταθλημα εχει μεγαλη αποσταση απο το 'ειναι δικο μου κι αν δεν το παρω θα φταιει ο Σχινας'. Σοβαρευτειτε ολοι και σταματηστε να μας τα κανετε τσουρεκια.

      Διαγραφή
    3. Απόλυτα σωστός...μοναδικό σημείο που διαφωνώ έχει να κάνει με τον Μπαρτζώκα...τον θεωρώ μέτριο προπονητή και λίγο χειρότερο του Αργύρη

      Διαγραφή
    4. Μου κάνει πραγματικά εντύπωση πως στον κόσμο μένει ότι του περνάνε οι δημοσιογράφοι. Είναι πραγματικά κάτι αξιοσημείωτο.
      Ο Ολυμπιακός έχει αδικηθεί κατάφωρα από διαιτησία, όμως γιατί κανείς δημοσιογράφος δεν το αναφέρει, ως δια μαγείας είναι σαν να μην έχει συμβεί. Ακόμα και τη χρονιά που το πήρε ο Ολυμπιακός στον 5ο τελικό, η διαιτησία ήταν εναντίον του.
      Ο μέσος οπαδός δεν μπορεί να διακρίνει μόνος του πότε ευνοείται και πότε αδικείται η ομάδα του; Είναι πραγματικά τόσο υποκειμενικό;

      Διαγραφή
    5. Ασε ρε Αλεξη.Το κουρασες.

      Διαγραφή
    6. 5.33 ποσο αστειος,εχω βαρεθει να διαβαζω οτι οταν νικατε νικατε και την διαιτησια,αφου ειναι ετσι βρε ταχρα,,παιχτες του παναθηναικου γιατι παιρνετε;;;;;Ποιος κοσμος ρε που τον εχετε ταισει σανο που νομιζει οτι καθε σφυριγμα υπερ του Παο ειναι πονηρο και κατευθυνομενο.

      Διαγραφή
  12. Ο Μπαρτζώκας διαμαρτύρονταν συνεχώς στους διαιτητές και δεν τιμωρήθηκε
    28 | 05 | 2014 16:20
    Διαιτησία παρωδία στο ΣΕΦ

    Η εξέλιξη του αγώνα θα έπρεπε κανονικά να διευκολύνει τους διαιτητές στον δεύτερο τελικό των «αιωνίων» που διεξήχθη στο ΣΕΦ. Οι Χρήστος Χριστοδούλου, Τάσος Πηλοϊδης και Ιωάννης Φούφης αντιθέτως δεν ανταποκρίθηκαν ούτε κατ’ ελάχιστο στις απαιτήσεις του αγώνα.

    Eίναι απαράδεκτο για την εμπειρία των τριών ρέφερι και πολύ περισσότερο των Χριστοδούλου-Πηλοϊδη να μην διακοπεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το παιχνίδι για τα εμετικά συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του Διαμαντίδη. Στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ δεν έδειξαν την ίδια αδιαφορία οι «γκρι» που έκαναν συστάσεις τρεις φορές.

    Όσο για τον πειθαρχικό έλεγχο, ο Μπαρτζώκας κατάφερε να ξεφτιλίσει τους διαιτητές με την συμπεριφορά του. Ενώ, στο πρώτο ημίχρονο ο Ματσιούλις δέχθηκε ελαφρά τη καρδία τεχνική ποινή από τον Χριστοδούλου, δεν συνέβη το ίδιο με τον Μπαρτζώκα, ο οποίος δεν άφησε φάση που να μην διαμαρτυρηθεί ακόμη και με την διαφορά στους 20 πόντους, ενώ όλα είχαν κριθεί, χωρίς μάλιστα να έχει δίκιο στις διαμαρτυρίες του.

    Οι «γκρι» έκαναν απλώς συστάσεις στον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» που συμπεριφέρονταν λες και ήταν στο σπίτι του και όχι σε αγώνα μπάσκετ! Αλήθεια η οδηγία για μεγαλύτερη αυστηρότητα από τους διαιτητές προς τους προπονητές και τους παίκτες για την συμπεριφορά τους έχει πάει περίπατο;

    Η διαιτησία του δεύτερου τελικού είναι από τις χειρότερες που έχουμε δει συνολικά σε αναμέτρηση «αιωνίων» και το εντυπωσιακό είναι πως πρόκειται για αγώνα που εξελίχθηκε εύκολα καθώς ο Ολυμπιακός εξασφάλισε μια διαφορά και την κράτησε ως το τέλος.

    Η ΚΕΔ θα πρέπει να προβληματιστεί, αφού σ’ έναν εύκολο αγώνα όπως εξελίχθηκε για τους διαιτητές εκείνοι κατάφεραν να αποτύχουν στην αποστολή τους.

    Για το τέλος αφήνουμε κι ένα ερώτημα προς απάντηση για την ΚΕΔ: Αλήθεια ο Πηλοϊδης έχει πρόβλημα στην μέση το τελευταίο διάστημα η όχι; Κι αν ναι, τότε γιατί τοποθετείται στα ντέρμπι και δεν μένει εκτός; Ας πάρει θέση η ΚΕΔ γι’ αυτό…

    ΥΓ: Για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (Σχινάς, Σώμος, Γκούμας) που έγινε στην Πυλαία θα πούμε απλώς ότι έγιναν μερικά λάθη τα οποία δεν έπαιξαν ρόλο στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

    ΤΟ ΚΟΡΑΚI http://www.basketnet.gr/main/3/diaitisia/articles/1/diaithsia-parodia-sef.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία, πες ξεκάθαρα τι θέλεις να πείς

      Διαγραφή
    2. εγω τπτ,,εσυ μηπως εχεις καμια μυγοσκοτωστρα;;;;αν εχεις κοπανα την, την μυγα ντε που σε κυκλωνει.(Δεν ειμαστε καλα)

      Διαγραφή
    3. Νικος Συρίγος-Πρασινοφρουρός στο ένδοξο αντικειμενικό basketnet να φανταστώ;;

      Διαγραφή
    4. βεβαια οταν δεν μας συμφερει κατι ειναι γιατι τα γραφουν πρασινοφρουροι.Οπως τα βηματα του Σπανουλη με Πανιωνιο που κανεις δεν ειπε τιποτα,πραγμα εμφανεστατο και στα παιδακια.Αλλα ειπαμε οι γαυροι μια ζωη αδικουνται τα καημενα.

      Διαγραφή
    5. Ο ΔΓ δεν αναφερθηκε καν για την διαιτησια του αγωνα το μονο που ειπε και δικαια ηταν η ευαισθησια που εδειξαν στα συνθηματα στο Οακα ενω στο σεφ δεν σταματησαν τα εμετικα συνθηματα ουτε οι διαιτητες ουτε οι παραγοντες του γαυρου.Οι αγγελοπουλοι πηραν μεχρι εισαγγελεις στο γηπεδο μας να ψαχνουν στα αποδυτηρια,αν το εκανε ο ΔΓ θα ειχε σηκωθει το συμπαν.Προκαλουν οι κυριοι καιρο τωρα.

      Διαγραφή
    6. μακαρι σημερα ο παναθηναικος να εχει την διαιτησια που ειχε ο ολυμπιακος προχθες στο σεφ και εκει να δειτε εξωφυλλα με φωτογραφιες του σχοινα κτλ.... ο πηλοιδης δεν ειναι διαιτητης αυτου του επιπεδου αλλα εχει την προστασια των αγγελοπουλων και εχει επιβιωσει........

      Διαγραφή
    7. Ο συγκεκριμένος που αρθρογραφεί ως κοράκι στο basketnet,παράλληλα είναι ο πρασινοφρουρός της πράσινης κατα κύριο λόγο.Δλδ ο νικος συρίγος που γράφει για τον παναθηναικό στο all star basket.

      Αντικειμενικότητα δηλαδής στο έπακρο.

      Υ.γ:Ο πηλοίδης δεν είναι αυτός που πέρσι δέχτηκε "ντελίβερι" σπίτι του απο φουσκωτούς μετά το περσινό παιχνίδι κανονικής περιόδου στο ΣΕΦ;Ναι,ναι τότε που ο κύριος δημήτρης αυτοπροσδιορίστηκε ως καθηγητής της αλητείας...

      Διαγραφή
    8. 5.39 εχεις μαντικες ικανοτητες ρε συ πως το λενε να δεις, κληρονομικο χαρισμα μην το αφηνεις να πηγαινει χαμενο εκμεταλευσου το.

      Διαγραφή
    9. mono poy sto koraki thavoyn akomi kai ton Pao,den ta ksereis kala.

      Διαγραφή
    10. Αν κάνουμε όλοι, λίγη υπομονή, σήμερα θα μάθουμε αν θα πιάσει τόπο το άρθρο του ΚΟΡΑΚΙΟΥ...

      Αλέξης

      Διαγραφή
  13. Αληθεια υπαρχει χρονος και χρημα για τετοια φληναφηματα:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φληναφηματα:;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;what;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροφηματα του φλουφλη:)

      Διαγραφή
    2. twaddle:;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;my dear;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Σήμερα είναι η μητέρα των μαχών. Κατά 60-70% κρίνεται ο τίτλος. Αν όπως λέει ο Τζιμ δε κάνει το step up ΄κάποιος πράσινος γκαρντ βλέπω διπλό. Σε αντίθετη περίπτωση πανηγυρικό άσσο.

      Υ.Γ Ο Ράητ πολύ χώμα ρε παιδιά. Εντάξει άπειρος σε αυτό το επίπεδο αλλά όχι τόσο. Έχει προσόντα να τελειώσει φάσεις απλά φαίνεται πλέον ότι είναι νευρικός.

      ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

      Διαγραφή
    4. Kανενα προσον δεν εχει ο Ραητ.Ηταν μεγαλη κουταμαρα η αποκτηση του. Ραητ, Καρι, Μπραμος δεν κανουν για τον Παναθηναϊκο. Δεν κανουν ουτε καν για τις ομαδες του δευτερου επιπεδου στην Ελλαδα (ΠΑΟΚ, Πανιωνιος, Αρης). Αυτο βεβαια δε σημαινει οτι ειναι αχρηστοι σε μια οργανωμενη ομαδα που ξερει τι να περιμενει απο αυτους και πως να παιρνει ο,τι εχουν να δωσουν. Εχει και ο Ολυμπιακος αντιστοιχους τετοιους (Πετγουει, Σιμμονς, Κολλινς) και τους αξιοποιει μια χαρα. Το προβλημα ειναι οτι ο Παναθηναϊκος εδω και αρκετο καιρο δεν ειναι ομαδα. Αν καταφερει φετος να το σηκωσει θα το οφειλει στην προσωπικοτητα 2-3 παικτων του (ΔΔ, Μασιουλις, Λασμε) και στο κομπλεξ του Σπανουλη.

      Διαγραφή
  15. Ρε παιδιά τι γίνεται με τον Μπράμος? γιατί τέτοια βουτιά ρε τζιμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά..
      Ήταν καθαρό επιθετικό πάνω στον Μπράμος και ο Μπαρτζώκας έπρεπε να πάρει τεχνική ποινή που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί.
      Επίσης δείχνει πόσο κομπλεξικός είναι ο Μπαρτζώκας που ζήτησε τεχνική ποινή ενώ ο αγώνας είχε ήδη κριθεί.
      Κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλάει καθόλου. Δεν φτάνει που οι παίχτες του είχαν εκνευριστική ευστοχία στο τρίποντο, βγάζει και γλώσσα από πάνω. Αλλά έτσι κομπλεξικοί είναι όλοι στον Ολυμπιακό, οπότε τι περιμένεις?

      Διαγραφή
    2. ανωνυμε 1:02
      η απαντηση σου ειναι τελειως ακυρη...διαβαζε καλυτερα αυτα που γραφουν οι αλλοι

      Διαγραφή
    3. Μάλλον διάβασε εσύ καλύτερα τι γράφουν στο blog, γιατί ακριβώς αυτά είναι τα επιχειρήματά τους.

      Διαγραφή
  16. Από το 1 μέχρι το 3 η υπεροχή του ολυμπιακού είναι μεγάλη παιδιά. Συν πλεονέκτημα στον πάγκο. Μόνο το κάστρο του ΟΑΚΑ έχει μείνει

    Γιαννιώτης13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εχω να δω μπλοκ αουτ για τριποντο στην περιφερεια του Παναθηναικου απο εποχης Ομπραντοβιτς. κανενα συστημα στην προπονηση. Το απολυτο μηδεν. και μετα μας φταιει ο Μπραμος. Ειδικα ο Μπραμος προχτες ηταν σε πολυ καλη μερα. Πως να ριξει τριποντο το παιδι οταν τον μαρκαρουν απο κοντα και ο Αλβερτης δεν εχει σχεδιασει καμια επιθεση ωστε να μπορεσει να βγει ελευθερο το παιδι.
    Στο παιχνιδι τωρα δεν θα εχει κανενα απολυτως προβλημα ο παναθηναικος να παρει το ματς αν παιξει ο Γκιστ. Αν δεν παιξει θα παει 50-50.
    Το 80% του παιχνιδιου του Ολυμπιακου εξαρταται απο το τριποντο. Αν δεν μπουν τα τριποντα θα εχει ενα ευκολο απογευμα ο Παναθηναικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. άκυρη η ανάλυση του αγώνα.Η μπανάθα χάνει μόνο απο διαιτησία ή αφύσικη ευστοχία του αντιπάλου.Τη δευτέρα συνέβησαν και τα 2.
    Σήμερα προβλέπω σκορ 88-44 υπέρ παναθηναικού με διαμαντίδη 35 πόντους/12 ασίστ/11 ριμπάουντ/10κλεψίματα/8τάπες/0 λάθη,μπράμος 26 με 8/8 τρίποντα,μασιούλη 10/10 ποσταρίσματα και δημήτρη γιαννακόπουλο να κάνει πανιγυρισμό ρόμπι φάουλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 10.52 ευτυχως 99% εδω μεσα παραδεχεται οτι ο γαυρος ειναι σε καλυτερη κατασταση,αλλα οταν εισαι γαυρος ξερεις.Βγαλε κομπλεξ μπορεις, εχεις μπολικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τζιμάρα, ξέρω πως ίσως ακούγομαι λίγο άσχετος, αλλά ξέρεις ότι δεν αντεχω τους ελληνικούς τελικούς που πιο συχνα από το όνομα των παικτών ακούς τα ονόματα Σχινάς κλπ.
    Κάνε καμιά ανάρτηση για NBA, ο PG έκανε την υπέρβαση χτες, αυτός που με απογοητεύει είναι Stephenson, παίκτης ενστίκτου και συναισθήματος, δε φαίνεται όμως να το ελέγχει τώρα που το μυαλό πρέπει να είναι πάνω από όλα... Εγώ πάντως στηρίζω Indiana κι ας μοιάζει απίθανο να κάνουν δύο νίκες ακόμη, ειδικά τώρα στο Miami...
    Στην άλλη άκρη ο Westbrook έκανε πάρτυ προχτές, πραγματικά μυριζόταν αίμα, στις επιθέσεις του Ποπ που ο γκαρντ γυρνάει μετά το σκριν και ψάχνει τις επιλογές του, τουλάχιστον 3 κλεψίματα από πίσω, από τις στιγμές που (στα δικά μου μάτια) χαλάνε την ψυχολογία του επιτιθέμενου, ακόμη και σε πάικτες επιπέδου Parker... Άντε μπας και δώσω κίνητρο να γράψουν τίποτα και τα παιδιά που ασχολούνται συστηματικά με ΝΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναπίντιους καλημέρα. Επικός Τζόρτζ χθες, δύσκολα προχωράει η Ιντιάνα όμως. Σπερς Χιτ τελικούς γιατί αν περάσει η Θάντερ το Μαιαμι θα κάνει περίπατο..

      MANOS

      Διαγραφή
  21. 55-45 για ΠΑΟ. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν παιδιά.

    ΘΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αν τυχει και το παρει ο βαζελος θα λενε οτι το πηρε με την διαιτησια αν το παρει ο γαυρος θα ναι γιατι ειναι υπερομαδα και οτι νικησαν και την διαιτησια,τοσα χρονια αυτο δεν διαβαζουμε;;;;,Για μενα και οι δυο ειναι για τα μπαζα φετος ,ο δε γαυρος πηγε σε παραταση με τον Πανιωνιο (χειροτερο των τελευταιων χρονων) με βηματα στο τελος μετα την παραταση,ο δε βαζελος δυσκολευτηκε στην εδρα του,μαλιστα λενε οτι σπρωχτηκε.Στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμους.Να τους χαιρεστε το οτι ειναι καλυτερος του βαζελου δεν σημαινει οτι ο γαυρος φετος ειναι ομαδαρα,ομαδαρες που βασιζονταιι μονο στο τριποντο δεν μας αρεσαν ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν φταιει ο Παναθηναϊκος αν ο προπονητης και οι παιχτες του Ολυμπιακου θερουν οτι παιζουν με τους διαιτητες εναντιον τους στο ΟΑΚΑ και χανουν την αυτοσυγκεντρωση τους.. Διοτι αυτο ακριβως κανει ο Ολυμπιακος κι αυτος ειναι ο βασικος που δεν μπορει να κερδισει εκει μεσα.

    Θυμαται κανεις τον Ιβκοβιτς να κανει κατι αναλογο με διαιτητες τους Σχινα/Τανατζη κλπ; Οχι βεβαια. Κι αυτο, γιατι αν θελεις να δειξεις οτι εχεις καλυτερη ομαδα πρεπει να το δειχνεις ακομα κι οταν ο αντιπαλος γηπεδουχος παιρνει μερικα σφυριγματα παραπανω. Εκει ειναι το προβλημα του Ολυμπιακου του Μπαρτζωκα.

    Οποτε οσον αφορα ΚΑΙ το σημερινο παιγνιδι το πιθανοτερο (πιθανοτατο) ειναι να ΜΗ το κερδισει ο Παναθηναϊκος ΑΛΛΑ να το χασει μια ακομα φορα ο Ολυμπιακος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θερουν --> θεωρουν

      Διαγραφή
    2. @ ανώνυμος 2:37
      Έγραψες ακριβώς αυτό που σκέφτομαι. Είμαι Ολυμπιακός και θεωρώ πως αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο ελάττωμα του προπονήτη μας. Βλέπω μια οπαδική συμπεριφορά στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό, κάτι που ούτε τον τιμάει, αλλά ούτε βοηθάει και καθόλου.
      schumi

      Διαγραφή
    3. like και από εμένα για Μπαρτζώκα.

      ΤΕΟ

      Διαγραφή
    4. 2.37,αληθεια;;; ηταν ο γαυρος σε ολο τον αγωνα πισω.και κυνηγουσε,περασε με τα τριποντα μπροστα στο 38 και κατα τα αλλα το χασε η υπερομαδα σας δηλαδη δικο σας παιχνιδι τσσσσσσσσ,,ωραια λογικη.Παλι δηλαδη σας αδικησαν οι διαιτητες, ε ρε κατι μυαλα,.Αλαζονες μια ζωη.

      Διαγραφή
    5. Οχι φιλε μου, δεν προκειται περι υπερομαδας. Αλλα πρωτα μαθε να διαβαζεις και να καταλαβαινεις και μετα να κανεις κριτικη. Πουθενα δεν εγραψα οτι αιδκηθηκε ο Ολυμπιακος απο τους διαιτητες. Εγραψα απλα οτι η γηπεδουχος ομαδα μπορει να παρει μερικα σφυριγματα παραπανω και το ιδιο συμβαινει και με τον Ολυμιακο στο ΣΕΦ. Οταν παιζεις ομως εκτος εδρας αυτο ειναι αναμενομενο και δεν πρεπει να σκορπας τη συγκεντωση σου σε διαμαρτυριες προς τους διαιτητες ειτε ειασαι προπονητης ειτε εισαι παιχτης.

      Αλλα οταν εισαι στο -15 και προσπερνας εχοντας βαλει τον αντιπ[αλο σου στα σχοινια σ' ολο το β' ημιχρονο και αυτο μαλιστα ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ τοτε δικαιουσαι να λες οτι εσυ εχασες το παιγνιδι μονος σου.

      Τωρα, αν ο Παναθηναϊκος ειναι καλυτερος οπως πιστευεις εσυ, τι εκανε στο ΣΕΦ οταν ηταν στο -15? Παλευε να μη παει η διαφορα στο -30?

      Διαγραφή
    6. Παιδια, οσον αφορα το Μπαρτζωκα και τις διαμαρτυριες του, εγω αν ημουν Αγγελοπουλος θα του πληρωνα τα εξοδα να παει να παρακολουθησει ειδικα σεμιναρια anger management. Ο ανθρωπος θελει training, πως να το κανουμε τωρα;

      Εδω που τα λεμε βεβαια το "σωστο" τροπο διαμαρτυριας στο μπασκετ (αν υπαρχει τετοιος) λιγοι τον κατεχουν και πολυ λιγοτεροι μπορουν να τον διδαχθουν. Και συνηθως αυτοι ειναι και οι κορυφαιοι στο ειδος τους.

      Διαγραφή
    7. Προς Ανώνυμος 29 Μαΐου 2014 - 5:32 π.μ.

      Προφανώς δεν έχετε παρακολουθήσει π.χ. τους Ivkovic και Obradovic σε αγώνες των ομάδων τους. Ειδικά για τον πρώτο υπάρχει και βίντεο, που τον δείχνει η κάμερα την ώρα του αγώνα να έχει μπει στην κυριολεξία στο γήπεδο για μια φάση που πίστευε ότι ήταν εναντίον του ΟΣΦΠ (στην δεύτερη του θητεία στον ΟΣΦΠ).

      (ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων για τις λέξεις που υπάρχουν στο βίντεο, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να το βρω αλλού και έτσι ανάρτησα αυτόν τον σύνδεσμο)
      https://www.youtube.com/watch?v=f2yfBUcZn88

      Παρόλο που τους εκτιμώ ιδιαίτερα, όπως ξέρετε, και τους δύο αυτούς προπονητές, ορισμένα βίντεο για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε στους παρακάτω σύνδεσμους

      Ντούντα

      https://www.youtube.com/watch?v=6azEDd43frE
      https://www.youtube.com/watch?v=SwR71Efwtjw
      https://www.youtube.com/watch?v=L4eQ60CXQa4
      https://www.youtube.com/watch?v=L4eQ60CXQa4

      ΖΟΤΣ

      https://www.youtube.com/watch?v=w5ZWDDQWMKM
      https://www.youtube.com/watch?v=EJcI8X0g93o
      https://www.youtube.com/watch?v=M0Xw62eOcKU
      https://www.youtube.com/watch?v=BoN33TRl9qc


      Και δύο bonus για τη δεύτερη παράγραφο σας :-) .

      https://www.youtube.com/watch?v=dXrCmSGhgmM
      https://www.youtube.com/watch?v=c2vMFyGNhno

      Αλέξης

      Διαγραφή
    8. Κυνικέ, αλοιμονο αν διαβαζα τα μακροσκελη μηνυματα σου. ουτε επισης ειχα το χρονο να δω τα βιντεο που εστειλες, αλλα μαλλον το'χεις ψαξει το θεμα και πρεπει να εισαι σωστος σ' αυτα που λες.

      Διαγραφή
  24. Η συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων αυτής αλλά και της προηγούμενης ανάρτησης είναι για τα μπάζα!!!
    Αδικούν το blog και τον Jim. Κάθεται ο Jim και γράφει αναρτήσεις με τεχνική ανάλυση των παιχνιδιών που δεν υπάρχουν πουθενά στο internet κι έρχεται το κάθε μαλακισμένο και γαμάει τα πάντα. Δεν διαβάζουμε τίποτα άλλο παρά για διαιτησία, Σπανούλη-Διαμαντίδη, Γιαννακόπουλο-Αγγελόπουλους, ΟΑΚΑ-ΣΕΦ, βάζελους-γαύρους, ποιος την έχει μεγαλύτερη, ποιος είναι πιο μάγκας, ποιος είναι πιο τσαμπουκάς, ποιος βάζει περισσότερα λεφτά κλπ. Να βρίζει ο ένας τον άλλο και να πουλάει τζάμπα μαγκιά μέσω του PC. Κομπλεξικοί παλικαράδες που μαζεύονται εδώ και γράφουν ένα κάρο παπαριές. Εντωμεταξύ είναι σίγουρο ότι δεν διαβάζουν καν την ανάρτηση.
    Και μετά αναρωτιόμαστε πώς γίνεται και παίρνει 10% η Χ.Α. ή να βγαίνει δήμαρχος στο Βόλο ο Μπέος.
    Άντε μπας και τελειώσουν οι σκατοτελικοί και ξεκουμπιστούν από ‘δω όλοι οι μουσαφίρηδες.
    Ουστ, ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα σε όλους.. "Φόρμα ή έδρα" στον τρίτο τελικό..? Το topic για σήμερα το απόγευμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζιμ΄αρα καλησπέρα. Για πρώτη φορά λέω φόρμα.

      ΤΕΟ

      Διαγραφή
    2. Εσυ εχεις αποψη επι του θεματος; Το ερωτημα σου μπορει να αναδιατυπωθει ως εξης:μια ομαδα που παρουσιαζεται τοσο απελπιστικα κακη μπορει να σηκωσει κεφαλι μεσα σε λιγες μερες; Τι γνωμη εχεις;

      Διαγραφή
    3. Φυσικά και μπορεί, δε το συζητώ. Ειδικά σε ένα τέτοιο ματς. Κατάσταση σαν αυτή σου ξυπνά το ένστικτο της επιβίωσης, τη μεγαλύτερη δηλ. δύναμη στον άνθρωπο. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο μπορεί να δούμε οτιδήποτε σήμερα. Πόσο μάλλον όταν ο αντίπαλος πρέπει να ξεπεράσει τον μεγαλύτερο του εφιάλτη, μια έδρα που σε τελικό απλά δεν πέφτει.. Στα ίσα λοιπόν το ματς σήμερα.

      Διαγραφή
  26. Τωρα σοβαρα υπαρχει εστω και ενας φιλαθλος Παναθηναικου ή Ολυμπιακου που να πιστευει ειλικρινα οτι θα το παρει το ματς ο Ολυμπιακος σημερα μεσα στο ΟΑΚΑ;; Ειλικρινα ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακου να δεις φιλε μου. Η μεγαλυτερη πιθανοτητα να παρει ο Ολυμπιακος ενα παιγνιδι στο ΟΑΚΑ ειναι οταν δεν το πιστευει κανείς. Γιατι τοτε ο Παναθηναϊκος θα ειναι εφησυχασμενος και μπορει να την πατησει.

      Γι' αυτο και σημερα δεν εχει τυχη ο Ολυμπιακος. Γιατι οι του ΠΑΟ ειναι αλαφιασμενοι και συσπειρωμενοι.

      Διαγραφή
    2. όχι φίλε,το έγραψα και στον τζιμ παρακάτω.όχι.
      ούτε το πιστεύει κανένας και ούτε θα το πάρει.απλα πράγματα είναι.
      για τα μόνα πράγματα που μπορεί καποιος να είναι σίγουρος είναι ότι ο ολυμπιακος ειναι καλύτερος και το οτι ο παναθηναικος θα παρει το πρωτάθλημα

      gskordak

      Διαγραφή
    3. Εγω, απ' οτι διαβαζω, εχω αποκτησει την εντυπωση οτι καποιοι Ολυμπιακοι το πιστευουν και καποιο Παναθηναϊκοι δειχνουν να ειναι φοβισμενοι. Αλλα ετσι θα ειναι πιο δυσκολο για τον Ολυμπιακο

      Διαγραφή
  27. Καλησπέρα και από έμενα. Θα στραβώσει το παιχνίδι πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, θα μπούν νεύρα και ο ΠΑΟ θα χάσει σχετικά εύκολα. Προσοχή. Κανένας οπαδισμός στα λόγια μου (είμαι βόρειος, ούτε ΠΑΟ ούτε ΟΣΦΠ). Απλά νομίζω ότι δεν έχει τον προπονητή να τον κρατήσει. Οι ομάδες σαν ποιότητα είναι μαζί, δε βλέπω διαφορά ιδιαίτερη.
    Mario

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανό σενάριο Μάριο αλλά υπάρχει και η εκδοχή να ξυπνήσουν τα φαντάσματα για τον φιλοξενούμενο και να πνιγεί. Και τότε, εφόσον και πάλι δε τα καταφέρει, η απογοήτευση θα είναι τέτοια που νομίζω θα χάσει τον τίτλο είτε στο τέταρτο είτε στο τελευταίο ματς.

      manu chao

      Διαγραφή
    2. Τον προπονητη που δεν εχει ο ΠΑΟ στον παγκο, τον εχει στο γηπεδο. Και δεν χρειαζεται κατι παραπανω. Τωρα αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του, τοτε, ναι, θα εχει προβλημα.

      Διαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Tzim καλησπέρα! Κλειστό ματς και σήμερα βλέπω φίλε. Στο 1 σουτ, βασικά μεγάλο σουτ θα κριθεί, όχι απαραίτητα στην τελευταία επίθεση, εννοώ το 1 σουτ που θα δώσει αέρα σε έναν από τους δύο στη τελική ευθεία. Θα πάρω celtic pride και boston garden δηλαδή ΠΑΟ -Νάσος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @jim
    πες μου ειλικρινά...
    πιστεύεις οτι ο ολυμπιακός θα κερδίσει σήμερα?
    ούτε με σφαίρες...και νομίζω ότι θα χάσει και πιο εύκολα απ'ότι το πρώτο ματς.
    λίγο ο εγωισμός,λίγο το ξύλο που θα πέσει μέσα στο παρκέ λίγο η έδρα λίγο η διαμαρτυρία από την αρχή που θα τους αποσυντονίσει,θα δούμε για άλλη μια φορά το ίδιο σκηνικό.

    gskordak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @gskordak

      πες μου ειλικρινά..
      πως γίνεται να είσαι απόλυτος πριν από ένα τέτοιο ματς? Φυσικά και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει break. Το 50-50 που έγραψα τα λέει όλα νομίζω.

      Διαγραφή
    2. Στοίχημα οτι αυτος ο gorsdak ειναι ο 77 και το παιζει γαυρος....
      Ανεκδοτο εισαι μεγαλε..

      Διαγραφή
    3. γιατι ο 77 ειναι παναθηναικος δεν το ηξερα;;;;;;;;

      Διαγραφή
    4. Με δεδομένο οτι εδώ και μέρες ο Γιαννακόπουλος, έχει αρχίσει τους Λεονταρισμούς, με αποκορύφωμα το σημερινό σόου πριν το αγώνα, είναι σαφές οτι ο ΠΑΟ φοβάται πολύ.
      "Άτσα Νίκολιτς"

      Διαγραφή
    5. @jim
      αδερφε μου στο χρωσταγα.
      τρεις κηδειες μου εχεις κανει με τον πιτ χουρταδο.
      εχω και εγω τα γουρια μου.
      μονο κανονισε μην μου τον εμφανισεις σε κανα ποστ την κυριακη και με στείλεις αδιαβαστο
      gskordak

      Διαγραφή
    6. Έχω κλείσει Πίτι για σχολιασμό του Κυριακάτικου τελικού.. Δε μπορώ να το ακυρώσω..

      Διαγραφή
    7. Καθίστε να γίνει πρώτα…

      Διαγραφή
    8. @jim
      παναθεμα σε !!!
      χαχαχαχαχα

      gskordak

      Διαγραφή
  31. Είμαι Παναθηναικός αλλά ανησυχώ για το σημερινό ματς πολύ πιο πολύ από άλλα που έχουν γίνει τελευταία.
    Ο λόγος??? o O τρόπος αντιμετώπισης του από τον ΟΣΦΠ.
    Δεν γκρινιάζουν για διατησία, βολές και είναι πιο αποφασισμένοι…
    Παίκτες αλλά και οπαδοί (από αυτά που ακούω σε ράδιο αλλά και σαιτ).
    Με λίγα λόγια δεν αναλώνονται σε πράγματα που τους ΧΑΛΑΝΕ το μυαλό και αυτό τους χρίζει φαβορί… γιατί πάνε πιο αποφασισμένοι.
    Ελπίζω πάντως να κάνω λάθος και το βράδυ να λέμε άλλα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό σχόλιο φίλε. Συμφωνώ απόλυτα. Βάλε και ένα ψευδώνυμο καλύτερα.

      TEO

      Διαγραφή
  32. με πεδουλακη θα ηταν ξεκαθαρα τα πραγματα . ο ανθρωπος την ευρωπη δεν την ειχε αλλα τον οσφπ τον ειχε για ψωμοτυρι . με πεδουλακη πονταριζες το σπιτι σου οτι δεν θα πας φαιναλ φορ αλλα θα πατησεις τον ολυμπιακο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω κάθε παναθηναϊκός θα ήθελε τον πεδουλάκη σήμερα στον πάγκο.

      manu chao

      Διαγραφή
    2. Τα χουμε ξαναπει
      Ο Πεδουλακης εφυγε επειδη εχασε τα αποδυτηρια
      Μην τα λεμε τα ιδια συνεχεια...

      Διαγραφή
  33. Από εξαιρετικά έγκυρη πηγή: Προφορική συμφωνία με τον Ιβάνοβιτς για τη θέση του κόουτς (και μάλιστα απ' ότι μου είπαν εδώ και 3 εβδομάδες!!!)
    Τζίμ ποια η άποψή σου για τον συγκεκριμένο? Είναι κάπου προπονητής τώρα?

    Αφροξυλάνθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι στην εθνικη βοσνιας και θα εχει φετος στο ροστερ αντι του ραιτ τον κουπερ........

      Διαγραφή
    2. Χαχα, αυτες οι προφορικες συμφωνιες πρεπει να ειναι οπως τα 500χιλ. ευρω στην Αρμανι για τον Φωτση που στην προσφορα εγιναν 500χιλ. δολαρια.

      Εγω αναρωτιεμαι, αφου ο Ιβανοβιτς ειναι τοσο καλος στη δουλεια του, πως και δεν ειχε βρει ομαδα μεχρι τωρα?

      Διαγραφή
    3. ενταξει δεν εχει προπονησει και μεγαθηρια οπως η ολυμπια λαρισας,το μαρουσι και ο πανιωνιος....

      Διαγραφή
    4. Απ' 'οτι φαίνεται, κακώς το έγραψα. Το αν έχω δίκιο ή οχι, θα φανεί αμέσως μόλις τελειώσουν οι τελικοί. Εδώ θα είμαι εγώ άλλωστε για να τα πούμε. Το ότι είχε έρθει στην Αθήνα πριν 3 εβδομάδες μπορείτε να το βρείτε με ένα απλό search.
      Όπως εδώ:
      http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=288473&catid=1

      Αφροξυλάνθη

      Αφροξυλάνθη

      Διαγραφή
    5. Μα ναι, δεν διαφωνει κανεις οτι μπορει να ηλθε και μαλιστα να συμφωνησε προφορικα με το ΔΓ. Εσυ θα εδινες βαση σε οποιαδηποτε προφορικη συμφωνια με τετοιο ατομο?

      Διαγραφή
  34. Πραγματικά ανεξήγητη η μη χρησιμοποίηση του Maciulis sto 4, με την οποία κίνηση θα έδινε, ξανά, χώρο και στον Γιάνκοβιτς, ίσως και στον Παππά (σε σχήμα από τα παλιά με 3 guard και τον 3D στο 3).

    Επίσης ανεξήγητο η μη χρησιμοποίηση παιχτών (ράιτ, παππάς, curry, μπράμος), που δεν τους υπολογίζεις να "τελειώσουν" το παιχνίδι, στην αρχή του παιχνιδιού σαν "fillers" να βγάλουν όση ενέργεια έχουν, να κάνουν φάουλ και παράλληλα να ξεκλέψεις και λίγο χρόνο από τα 40.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κανείς δε φοβάται τον Ολυμπιακό. Ας έρθει και ας το πάρει μέσα στο ΟΑΚΑ, μια 20ετία δε το έχει κάνει. Ο Παναθηναικός είναι ντεφορμέ και τα προβλήματα που έχουμε διαπιστώσει όλοι μας..Άλλα τα φαντάσματα στο Μπόστον Γκάρντεν..ΟΑΚΑ..βγαίνουν μόλις δώσει το σύνθημα ο Διαμαντίδης
    Krem

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Στο γηπεδο κ ο cjmccollum !!! Συμφωνα με αποκλειστες πληροφοριες που εχω ενα βημα πριν την υπογραφη του συμβολαιου του με εναν απο τους 2 αιωνιους, δεν εξηγειται διαφορετικα το να ερθει στην ελλαδα? γιατι? Απλως να δει τον αδερφο του κ το Πανιωνιος-Παοκ? !!

    Να τρολαρω κ εγω λιγο :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα, μαλλον ο westbrook σε εκανε να ξεφυγεις :P

      pistol than

      Διαγραφή
    2. χαχαχα σωστος, ειδικα αμα γινει καμια στραβη αποψε τελος θα αποτρελαθω κ θα γινω κ εγω ενα τρολλ ;)

      Διαγραφή
    3. χαχα, πρώτη φορά μπήκα στο 'τρυπακι' να υποστηρίξω τους okc φέτος :)
      όλα πήγαν όπως έπρεπε χθες, να'χαμε και μικρότερη διαφορά ώρας καλά θα ήτανε

      pistol-than

      Διαγραφή
  37. Προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν σήμερα, αλλά τα δεδομένα είναι ότι: 1) μιλάμε για το ΟΑΚΑ (στο οποίο ποτέ τα τελευταία 20+ χρόνια δεν έχει κερδίσει τον ΠΑΟ σε play-off καμία ομάδα), 2) το αποτέλεσμα του 2ου τελικού θα έχει σίγουρα πεισμώσει και κάνει αποφασισμένους τους παίκτες του ΠΑΟ, για να πάρουν (μέχρι ένα σημείο) και εκδίκηση, 3) επιστρέφει ο Gist, και φυσικά 4) το πιό σημαντικό στοιχείο, είναι πιθανότατα παιχνίδι "do or die" για τον ΠΑΟ.

    Συνεπώς καθαρά καφενειακά, δίνω τουλάχιστον 55-45 προβάδισμα στον ΠΑΟ (με σειρήνα) και 51-49 χωρίς.

    Αλέξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέξη, με συγχωρείς αλλά έχεις μεταβληθεί σε έναν από τους χειρότερους σχολιαστές εδώ μέσα. Συνεχώς ασχολείσαι με διαιτησίες, σειρήνες, συμπεριφορές, παραδόσεις, αύρες, κτλ. Ή είσαι δηλητηριασμένος ή άσχετος από μπάσκετ και κρύβεσαι πίσω από αυτού του είδους τα σχόλια.

      Διαγραφή
    2. Η πλακα ειναι οτι ζει στον κοσμο του και συνεχιζει να παραμιλαει μονος του

      Διαγραφή
  38. τι να πει κανεις για τους οπαδους του πανιωνιου..... καταφεραν να βγαλουν εκτος εαυτου ακομα και τον καημενο κουπερ..... αν και απ το καλοκαιρι με κατι ανακοινωσεις για τον γιανκοβιτς ειχαν αποδειξει οτι ειναι με διαφορα οι χειροτεροι ολων......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Eχει υπαρξει αλλος προπονητης οπως ο μπαρτζωκας να διαμαρτυρεται σε καθε φαση μα σε καθε φαση ακομα και σε πεντακαθαρες και να μην τρωει τεχνικη ποινη??? Εγω τοσα χρονια βλεπω μπασκετ τετοιο φαινομενο 1η φορα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι πραγματικα ασυγκρατητος.

      Λοιπον θα πληρωνα οσο οσο για να δω ενα αγωνα Μπαρτζωκα εναντιον ΔΓ σε ριγκ.

      Διαγραφή
  40. Ποσο θελω ενα απο τα τουβλα που σουταρει ο Σπανουλης να πετυχει τον Δ.Γιαννακοπουλο που καθεται στις ασπρες καρεκλες.
    Μην παει ο νους σας στο κακο, απλα ελπιζω το χτυπημα να εχει ευεργετικες επιπτωσεις στα εγκεφαλικα κυταρα του προεδρου και ο Δ.Γ. να γινει προεδρος της προκοπης ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Α ΡΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΙΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ....Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σχοινας εφταιξε που ο κατακοπος Διαμαντιδης πεταξε την μπαλλα στην πιο καθοριστικη επιθεση... whatever...

      Διαγραφή
  42. Ας επαιζε μπασκετ εστω υποφερτο η ομαδα και οι δικαιολογιες περι διαιτησιας στα μπεεε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. δεν εχω μιλησει ξανα για διαιτησια.

    αλλα σημερα ειναι το μεγαλητερο ξεβρακωμα -ακομα και απο το non call- της παραγκας.

    οσο και να το σπρωχνετε το πτωμα απλα δεν παει. με εκπληκτικες εφευρεσεις το κρατησαν μεσα στο παιχνιδι οταν επρεπε να χανει 25 ποντους στο 3 δεκαλεπτο.

    βεβαια καταφεραμε να το κανουμε ντερμπυ με την ηλιθιοτητα που μας δερνει ετσι μωρε για την τηλεθεαση.

    τελικα ειναι πολυ απλη σειρα! τα βαζεις απεξω κερδιζεις -δεν τα βαζεις χανεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλυτερα να μη μιλας για τη διαιτησια...
      δε το χεις.. αν ηθελε η διαιτησια θα το χε παρει ο ΠΑΟ το ματς,ειχε πολλες αμφισβητουμενες φασεις που θα μπορουσε να τις δωσει ΠΑΟ και να μην ελεγε κανεις τιποτε.
      απλα ο ΠΑΟ ειναι πτωμα.. και ακομη και μπροστα σε αυτο το πτωμα χεσμεντεν (με το συμπαθειο) οι παικτες και ο Προπονητης του ΟΣΦΠ...

      Διαγραφή
    2. Αποφασισε το θες να πεις.
      Φταιει η παραγκα
      Το κανατε ντερμπυ με την ηλιθιοτητα
      Το κανατε για την τηλεθεαση
      Κερδιζει οποιος τα βαζει απεξω?

      Διαγραφή
    3. ρε γλυκουλακια μου ηταν πασιφανες τι εδιναν!!

      Δημητρης Γιαννακοπουλος στην ΝΕΤ
      " εγω δεν ειμαι βαρδινογιαννης και αλαφουζος να κατσω να με γαμανε"

      Διαγραφή
    4. @lewnidas
      αθλια διαιτησια..ισως η χειροτερη και εγω που θυμαμαι,που ομως ειναι τοοοοοοοοοοσο τραγικος αυτος ο παναθηναικος που ακομα και με αυτο το απιστευτο σπρωξιμο...μιλαμε για καταστασεις χομεινι και τσαουλσεσκου δεν μπορουσε να το παρει.
      οσον αφορα τον δγ...μην ασχολεισαι,υπαρχει τεραστιο θεμα στο παιδι που πραγματικα ωρες ωρες τον λυπαμαι.
      gskordak

      Διαγραφή
    5. Ειπαμε, ο Ολυμπιακος πρεπει να παιρνει ως αναμενομενες τετοιες διαιτησιες και να συγκεντρωνεται στο μπασκετ που παιζει. Αυτο εκανε σημερα και κερδισε για πρωτη φορα.

      Αλλα παντα θα υπαρχει μια πρωτη φορα και πρεπει να εισαι στη θεση ν' αρπαξεις την ευκαιρια οταν σου δοθει. Δεν το εκανε στον 1ο αγωνα αλλα ηταν πιο δασκαλεμενος σημερα.

      Διαγραφή
    6. Οσοι μιλατε για διατησια μια ερωτηση απαντηστε μου
      Ο "κυριος" Μπαρτζωκας τεχνικη ποινη για τα καραγκιοζηλικια του ποτε θα παρει??
      Δεν ελιωσε πλεον η καραμελα της "παραγκας" ρε γαβροι??

      Διαγραφή
    7. Ο Μπαρτζωκας σας πείραξε.
      Εδώ ο Διαμαντίδης φωνάζει και τραβάει τους διαιτητές και αυτοί του λένε απλώς να ηρεμήσει.

      Πραγματικά πιστεύω ότι όποιος δεν καταλαβαίνει τι σπρώξιμο έχει ο Παναθηναϊκός από τη διαιτησία, μάλλον έχει σοβαρό πρόβλημα αντίληψης.

      Διαγραφή
  44. Κριμα για τον Διαμαντιδη. Αλλη μια εμφανιση παικτη-μυθου. Θα την μνημονευαμε χρονια αν γυριζε το ματς.
    Που ειναι ο Παππας???? Ποσο ακομα Ουκιτς????
    Δικαιο για τον Ολυμπιακο. Καλυτερη ομαδα.
    Edgar Jones

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μόνο με τον Παναθηναϊκό γίνεται να κυνηγάει το σκορ στο 4ο δεκάλεπτο και τα φάουλ να είναι 9-1 υπέρ του!!!!! Μου θύμισε τον τελικό του 2010 που γίνανε πράγματα και θαύματα στο ΟΑΚΑ για να γυρίσει το -15 του Παναθηναικού.

    zio7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/618723/giannakopoylos-den-eimai-alafoyzos-vardinogiannis-na-me-gam-sto-gipedo

    Πόσο πιο αστείος μπορείς να γίνεις??? Με 9-1 φάουλ 6 λεπτά πριν το τέλος υπέρ σου και με 22-8 βολές (αν εξαιρέσεις τις 6 που θέλανε και κάνανε οι παίκτες του ΠΑΟ)

    zio7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ...
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ας αφησουμε τις αμοιβαδες του blog να σχολιαζουν για διαιτησιες και ας παμε στα πιο σοβαρα.

    Τα λεγαμε νωρις νωρις στη σαιζον.... "που πας ΠΑΟ με Μπατιστ, Πινγκ και αναπηρο Ουκιτς?" "Εχουμε πληρες ροστερ" διαβαζα δεξια κι αριστερα αλλα και εδω μεσα κι απορουσα.
    Γιατι πηραμε Μπατιστ? "θα βοηθησει ο Μπατιστ" διαβαζα σχολιασμους σε τουτο δω το μπλογκ και απορουσα, ξεχασα και το λιγο μπασκετ που ξερω?

    Καποια στιγμη που ηταν διαθεσιμος ο Χακετ καναμε ονειρα για μερικες ωρες, πιστευοντας οτι η διοικηση νοιαζοταν για την ομαδα. Τελικα καταληξαμε στο Ραιτ..

    Μετα ο προεδρος μας, εδιωξε τον προπονητη αντικαθιστωντας τον με "κατι σαν προπονητικο τιμ" για ποιο λογο κανεις δεν καταλαβε και στην ουσια πεταξε λευκη πετσετα και παρεδωσε το πρωθαθλημα στον Ολυμπιακο.
    Και ακομη και σε αυτο το blog διαβαζα σχολια που επικροτουσαν την αποπομπη του κοουτς μεσα στη μεση της χρονιας και ονειρευονταν ενα διαφορετικο μπασκετ (!!)..εναντια σε καθε μπασκετικη λογικη.

    Αποψε ο προεδρος μας μιλαει για διαιτησιες, εκανε φασαρια για τους παγκους κλπ κλπ κλπ κι αλλες τετοιες μπουρδες σανο για τα προβατα.
    Μονο που ο κυριος Γιαννακοπουλος πρεπει να καταλαβει οτι οι Παναθηναικοι "κακομαθαν" απο τον ΠΑΟ του Ομπραντοβιτς, κι αυτες οι αηδιες με τις σειρηνες, τους παγκους και τις υστεριες δεν πιανουν.

    Μεχρι να μαθει ο κυριος Γιαννακοπουλος πως να διοικει σωστα μια μεγαλη ομαδα, ας ατσαλωθουμε με υπομονη γιατι ουτε ενας Θεος δε ξερει τι μας περιμενει.

    Υ.Σ1
    Ο ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ σεβασμος μου στο παικτη Δημητρη Διαμαντιδη.
    Υ.Σ2 Υπαρχει ανωθεν εντολη να μην παιζει ο Παππας? Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω, ποσο χειροτερος απο Καρυ και Ραιτ μπορει να ειναι?

    theBGT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δικαιότατη επικράτηση του Ολυμπιακού με μέτριο μπάσκετ κόντρα σε ομάδα 2-3 παικτών χωρίς προπονητή. Τεράστιος Διαμαντίδης. Στα 34, ξεζουμισμένος από την αρχή της χρονιάς, με ανέκδοτα για συμπαίκτες, χωρίς ίχνος βοήθειας από τους προπονητές του ( πρώην και νυν) και πάλι ήθελε μια περιφέρεια Ολυμπιακού μόνος του. Προσπαθεί στο τέλος της καριέρας του να πείσει και τον τελευταίο εμπαθή ότι είναι απλά ο κορυφαίος, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό. Οποιος έχει μάτια, μνήμη και στοιχειώδη αντίληψη του τι εστί μπάσκετ, ξέρει.

    ΥΓ
    Μόνο ο ΔΓ θα μπορούσε με μια φράση να "φτιάξει" τους απέναντι, να προσβάλλει τον πρόεδρο της ΠΑΕ που μια χαρά τα πήγε φέτος δεδομένων των συνθηκών και να ξενερώσει όλους του Παναθηναϊκούς. ΟΚ, πλέον είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες "ομορφιές", αλλά το καλό είναι ότι δεν πρόκειται να πλήξουμε ποτέ. Τώρα, αν η ομάδα μικραίνει με τέτοιες συμπεριφορές και όχι με ένα χαμένο πρωτάθλημα, είναι ψιλά γράμματα για τη διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γαλατη +100!...

      αχετο, φατσοβιβλιο δε μπαινεις πια?

      Διαγραφή
    2. Αυτό που γράφεις στο τέλος...μα δεν καταλαβαίνει οτι τον ακούνε να τα λέει και φτιάχνονται?

      Διαγραφή
  50. Κρίμα. 4 παίκτες μιας υπερομάδας πανευρωπαικού επιπέδου, χωρίς προπονητή απέναντι σε 8+ με προπονητή έναν μίστερ μπιν μεν, κλόουν μεν, προπονητή κανονικό δε. Δυστυχώς 4 παίκτες πλέον δεν είναι αρκετοί.

    Cor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ithela name iksera to diabolo exe is kanei re fousti Pappa kai me to so athlious Ukic Mary den paizeis deyterolepto....

    An imoun o Alvertis me to pou teleiwsei I seira ten Kyriaki the ypevalla tin paraitisi m g t kalo this omadas.Asteio o 6asteros n paizei xwris proponiti.Sevomaste ton Fragi alla proponitis den einai

    Katharoi MVP you osfp Petwey kai Printezis.A size to Niki k pithanotata t prwtathlima.

    Dimitris Gloucester

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα καλα, δεν ηταν ο Πριφτης στον παγκο? Αυτος δεν ελεγαν οτι θα εκανε το σχεδιασμο και τα συστηματα?

      Διαγραφή
  52. Οτι εγινε στον 3ο τελικο του 10' πηγε να γινει και αποψε, μονο που οι πεθαμενοι δεν ανασταινονται. Δεν σας χαλασε.
    #dostestonvazelovoles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Θα ήθελα να καταθέσω τα εξής:
    Οι οπαδοί του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ είναι κατά πλειοψηφία σκεπτόμενα άτομα. Δεν τους υπαγορεύονται πολιτικές ή άλλες πεποιθήσεις. Δεν υποστηρίζουν ΚΑΘΟΛΙΚΑ ότι προέρχεται από τον ....... κύριο πρόεδρο. Εγώ αντιπαθώ τον πρόεδρο του ΠΑΟ. Αντιπαθώ το στυλ του, τον χαρακτήρα του, τις μεθόδους του. Αυτό μας ξεχωρίζει ως πράσινους φιλάθλους. Έχουμε άποψη, δεν ικανοποιούμαστε με έναν ακόμα τίτλο στο μπάσκετ. Αν καποιος επισκεφθεί πράσινα μπασκετικά φόρουμ, ή μιλήσει με φιλάθλους, η πλειοψηφία των παναθηναικών δεν ήταν ικανοποιημένοι ακόμα και μετά την περσινή σκούπα. Επίσης ΟΛΟΙ θέλουν αλλαγή του φετινού ρόστερ αλλά και της τεχνικής ηγεσίας ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Αυτό ξεχωρίζει τον πράσινο φίλαθλο. Έμαθε μπάσκετ από τον ΖΟΤΣ, έχει άποψη, δεν άγεται από τον εκάστωτε πρόεδρο ούτε στα επικοινωνιακά τρικ, ούτε για να ψηφίζει δημάρχους, ούτε για να γεμίζει το γήπεδο όταν δεν συμφωνεί με τη διοίκηση. Δεν θα απόθεώνει άμπαλους άσχετους παίκτες επειδή τσάκισαν τα χέρια του "αντιπαθή" Ρούντι. Εύχομαι καθώς τα τελευταια χρόναι ανεβαίνει μπασκετικά η ομάδα του ολυμπιακού, να ανέβει παράλληλα και το επίπεδο των οπαδών του.

    Cor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. cor + 1000 kai apo emena diavasa ayto poy nomizo nomizo ekfrazei oloys toy Panathinaikous.@@@Μόνο που ο κόσμος του ΠΑΟ δεν διακατέχεται από σύνδρομα κατωτερότητας, ούτε από κόμπλεξ για ν’ αποζητά (αν είναι δυνατόν!) ΜΟΝΙΜΟ πρωταθλητισμό, απόδειξη το ζεστό χειροκρότημα στο τέλος ) σ’ ένα σύνολο που την τρέχουσα περίοδο ανάγκασε πολλούς να σιχτιρίζουν με το «θέαμα» που έβλεπαν.

      Διαγραφή
  54. Εκπληκτικο ο Τομύ δεν σφυριξε στον Ντιντι ουτε ενα φαουλ πάνω στον Κόλλινς εχει κανει τουλάχιστον 10.... και ο Τομυ σφυραει 18 βολές σε ενα 10λεπτο στον Παο κανει αγώνα να γυρισει το ματς και οι αχαριστοι του την πεφτουν στο τελος χαχααχχαχααχχααχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Το καρφι στην κάσα.... ηταν το σημερινο...α και jimara γραψε κατι για το σημερινο σου προτινο τιτλο! GHOSTBUSTERS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ερώτημα προς τα παιδιά που βλέπουν χρόνια ΝΒΑ, να κάνουμε τον παραλληλισμό.

    Ένα μεγάλο ταλέντο στο ΝΒΑ, ας πούμε από το 1-20 στα draft, χωρίς να έχει κάποια ατυχία με σοβαρό τραυματισμό (βλέπε T-mac, greg oden κλπ), έχει λοιπόν χαθεί από το "μαγικό κόσμο" με την πρόφαση του χαρακτήρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμβαινουν κ εκει, γυρνα λιγα χρονια πισω δες ποιος ηταν #2 t 2008 πισω απο τον D.rose, ο Beasley ενας που μου ηρθε στα γρηγορα. Υπαρχουν κ αλλοι σιγουρα αυτος μου ηρθε μπαμ μπαμ.

      Τωρα εσυ αναφερεσαι στον παπα, εγω θα πω 2 πραγματα, πρωτον δε ξερω αν εχει γινει κατι αν οντως εχει γινει τοτε επρεπε να βρισκετε εκτος ομαδος κ οχι στην 12αδα. Οποτε απο την στιγμη που βρισκεται στην 12αδα εω θεωρω οτι δεν εχει γινει κατι το μεμπτο, οποτε αν δε παιζει για λογους αμυντικης συνεπειας παλι θα γελασω κ θα πω οτι ο καρι ειναι χωανα πισω, πολυ αργα ποδια κτλ , οποτε καταριπτεται το σεναριο περι αμυντικης αποδοσης του παιχτη!!!! Ισως μαθουμε μια μερα την αληθεια για τον παπα κ την φετινη χρονια ...

      Διαγραφή
    2. Εγω θα θεσω αλλο ερωτημα.
      Ποιος ειναι ο ελληνας που και καλα λογω χαρακτηρα δεν παιζει ευρωπη και στα σημαντικα ελληνικα παιχνιδια ενω δια μαγειας στα χαζα της regular season βελτιωνοταν στον χαρακτηρα...και επαιρνε χρονο.
      Επισης ποιος αλλο αθλητης απο πολυ καλο παιχνιδι απεκτησε και αυτος κακο χαρακτηρα και δεν παιρνει ουτε μια ευκαιρια επειδη απεναντι του εχει το καλυτερο σποτ σουτερ της ευρωπης.
      Δυστηχως ο αλβερτης ακολουθησε ατυχως το παραδειγμα του πεδουλακη.Χωρις ρισκα.χωρις εμπιστοσυνη στο ροστερ του.μικραινοντας στο τελος παλι το ροτεσιον.
      Κριμα κριμα

      Διαγραφή
    3. Δεν μιλάω μόνο για Παππά, αλλά και για Διαμαντόπουλο κλπ. Απλά έχει καταντήσει γελοία η όλη φάση και θα ήθελα να δω τι παίζει και στην αντίπερα όχθη.

      Δεν έχω δει χειρότερη "ψυχολογική" προετοιμασία των παιχτών και σταματώ εδώ.

      Συμφωνώ και με τους 2 σας.

      Διαγραφή
    4. @y0zh1
      δηλαδη θεωρεις οτι ο καρμελο ο αιβερσον και αλλοι,εχουν κανει καριερα αναλογη του ταλεντου τους?
      ειδικα ο καρμελο νομιζω οχι.
      δεν εχει παιξει ποτε τελικους και ουτε πρόκειται

      gskordak

      Διαγραφή
  57. Χαρτονομίσματα στους διαιτητές ο Γιαννακόπουλος
    http://www.gazzetta.gr/basketball/article/618756/hartonomismata-stoys-diaitites-o-giannakopoylos

    Φαντάσου πως ήταν συνηθισμένοι οι Παναθηναϊκοί να τους αντιμετωπίζουν οι διαιτητές, που σήμερα στο 4ο δεκάλεπτο γίνονται τα πάντα απο τους διαιτητές για να γυρίσει το ματς, και όμως δεν τους φτάνει!!!!!!!!!!!!!

    zio7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καποιες φορες η μεγαλες ηττες σου κανουν και μεγαλο καλο.
    Και φερνουν τις αλλαγες και πιο γρηγορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Καλά για το ανεκδιήγητο Χατζηγεωργίου τι να πω!!!! Και ο σχολιαστής ακόμα χειρότερος, λες και έπαιζε ο Παναθηναϊκός με ξένη ομάδα!!! Δεν τους χάλασε όμως... ας έρθουν στο ΣΕΦ για να περιγράψουν και την απονομή. Και ο Φίλερης στο ΣΕΦ είναι υποκειμενικός άλλα σε σημείο αηδίας δεν φτάνει.

    zio7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο Ιωάννου αμερόλυπτος...

      Διαγραφή
    2. Ενώ ο Ιωάννου αμερόληπτος...

      Διαγραφή
    3. Εμένα με ενοχλεί η φλυαρία του Χατζηγεωργίου, όχι ο φόβος του

      Διαγραφή
  60. ena megalo mbravo ston mitho diamantidi den nomizo oti prokite na ksanabgi tetios pextis pote ksana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη μεγάλη νίκη και τη διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο ως Παναθηναικός θα ήθελα να σταθώ σε δύο μόνο σημεία. Στον τεράστιο παίκτη Διαμαντίδη και στην απογοήτευση που πήρα από τον πρόεδρο της ομάδας μου. Ο κόσμος του Παναθηναικού απέδειξε στο τέλος του αγώνα ότι σέβεται την ομάδα του, τους αντιπάλους και το μπάσκετ.

    Ανδρέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Eμ δε φταιει ο καθε Ζιο7 που εχει μυαλο κουκουτσι (και νοητικη ηλικια 8χρονου), φταιει ο καθε Δ. Γιαννακοπουλος που ειναι χειροτερεος νοητικα ακομη κι απο το Ζιο7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ
    Εισαι ο μεγαλυτερος παιχτης που εχω δει στη ζωη μου.
    Εχεις τα μεγαλυτερα αρχιδια του κοσμου.
    Σημερα με συγκινησες οπως ποτε αλλωτε.
    ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Συγχαρητηρια στον Ολυμπιακο για τη χθεσινη πολυ μεγαλη νικη του. Ο Παναθηναικος αυτο που θα πρεπει να κανει απο σημερα ειναι να κλεισει τον Αλβερτη, τον επομενο μεγαλο Ομπραντοβιτς, ωστε να ειναι καλυμμενη η ομαδα στο θεμα προπονητη για τουλαχιστον την επομενη δεκαετια, οπως ακριβως εκανε με τον Ομπραντοβιτς. Σε περιπτωση που αρνηθει ο νεος Ομπραντοβιτς(Αλβερτης) μπορει να προσλαβει για προπονητη τον Γκαλη ο οποιος εχει δεκαετιες εμπειρια στο ανωτατο επιπεδο. Σε καθε περιπτωση εχουμε λυσεις στο θεμα προπονητη και μαλιστα λυσεις τις οποιες δεν εχουν σκεφτει οι αντιπαλοι μας να πραγματοποιησουν διοτι εμεις ειμαστε πιο αλεπουδες απο αυτους. Χα, τους βλακες, τους πιασαμε κοροιδα! Μολις κλεισουμε τον Γκαλη θα χτυπανε το κεφαλι τους στο τοιχο που δεν το σκεφτηκαν να τον κλεισουν πρωτοι.
    Δημητράκης Γιανακκοπουλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επομενο βημα ειναι να κλεισουμε τους παιχτες για τον Παναθηναικο της νεας εποχης. Η ομαδα θα πρεπει να χτιστει πανω στον παιχτη - συμβολο - κολωνα της ομαδας, τον Ροκο λενι Ουκιτς. Ειναι ο μονος που θα πρεπει να μεινει απο τους παροντες παικτες και ολο το παιχνιδι του Παναθηναικου θα πρεπει να χτιστει πανω του. Το χτισιμο θα ειναι πολυ ευκολο, τουβλα εχουμε πολλα. Πεταει τουλαχιστον 20 σε καθε παιχνιδι ο παιχταρας ¨ εβγαλα μεσο ορο ρανκινγκ ολη τη χρονια -2 ¨ Ροκο Λενι Ουκιτς. Απλα θα χρειαστει να δωσουμε μια καρετα στον Παππα για να τα μαζευει καθως θα πεφτουν γυρω απο τη μπασκετα.
      Δημητρακης Γιανακκοπουλακης

      Διαγραφή
  65. Καλημέρα.

    1. Αναμενόμενο το αποτέλεσμα αλλά όχι και ο τρόπος. Ποιός περίμενε ότι ο ΠΑΟ θα ήταν στο -16 στο 30’ (με 40 πόντους ενεργητικό) και θα έφτανε σε απόσταση ενός σουτ στα 45’’; Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τον χρόνο και την τύχη του και παραλίγο να πάθει το κάζο της δεκαετίας. Κατάφερε να αλώσει το ΟΑΚΑ γιατί πολύ απλά ο Διαμαντίδης έσκασε κι ενώ ήταν ο καλύτερος του ματς έκανε το μοιραίο λάθος.
    2. Τελικά την καραμέλα της διαιτησίας την έχουμε στο DNA μας. Βλέπω ορισμένους στο blog των οποίων την γνώμη εκτιμώ να μην αντέχουν στον πειρασμό και να κάνουν την αναφορά τους. Ρε φιλαράκι gskordak, όχι κι εσύ για την διαιτησία. Το γράφω με κεφαλαία. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΧΘΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΑΤΣ.
    3. Ο κόσμος του ΠΑΟ που ήταν στο γήπεδο στους δύο τελικούς επέδειξε ωριμότητα. Σε συντριπτικό ποσοστό. Και στους 3 τελικούς το κλίμα σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια. Έλα, όμως, που δεν αφήνουν τον κόσμο να αγιάσει οι κεφαλές.
    4. Όποιος νιώθει αδύναμος απέναντι στον αντίπαλό του ψάχνει και βρίσκει τρόπους να δικαιολογήσει την επερχόμενη αποτυχία. Δημοφιλέστερη κι ευκολότερη δικαιολογία οι διαιτητές. Απλά αλλάζουν οι ρόλοι. Πέρσι οι Αφοί φέτος ο ΔΓ. Το περίεργο είναι τι συμβαίνει όταν ένας από τους δύο νιώθει πιο ισχυρός από τον αντίπαλο. Θέλει να ενισχύσει το αγωνιστικό πλεονέκτημα της ομάδας του με εξωαγωνιστικά κόλπα. Πέρσι ο ΔΓ με τα περί ντόπας, φέτος οι Αφοί με την ασφάλιση των διεθνών. Θέλουν ντε και καλά να παίζουν κι αυτοί.
    5. Τραγική φιγούρα χθες ο Αλβέρτης. Είναι άδικο και γι’ αυτόν. Δεν του αξίζει αυτό που συμβαίνει.
    6. Ο μπασκετικός ΠΑΟ είναι τεράστιο μέγεθος σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το μεγαλείο του συλλόγου επιδεικνύεται με πολλούς και διάφορους τρόπους. Ένας από τους κυριότερους είναι η αναγνώριση της ανωτερότητας του αντιπάλου. Όποιος ξέρει να χάνει έχει ελπίδες να μάθει να κερδίζει. Προφανώς, μ’ αυτό δεν συμφωνεί η κορυφή της πυραμίδας. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ. Το παιδί (όπως κι άλλα προφανώς) δεν έχει μάθει να χάνει στη ζωή του. Δεν έχει μάθει να τρώει σφαλιάρες, να πέφτει και να πρέπει να ξανασηκωθεί. Τα βρήκε όλα έτοιμα. Δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί για να επιβιώσει. Όταν, λοιπόν, του συμβαίνει να βρίσκεται μπροστά στην ήττα δεν έχει ούτε την δύναμη ούτε την αντίληψη να καταλάβει τι συνέβη. Ψάχνει για αποδιοπομπαίους τράγους και εύκολες δικαιολογίες. Η μεγαλύτερη προσφορά στο σύλλογο (πέρα από τα φράγκα) θα ήταν να αποδεχτεί ότι δεν έχει τα προσόντα για να διοικεί έναν τέτοιο οργανισμό και να αναθέσει σε άλλον την δουλειά. Να παραμείνει μέτοχος αλλά όχι να τρέχει την εταιρεία. Αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχτεί ότι έχασε. Και είπαμε ότι αυτό δεν υπάρχει ούτε καν ως σκέψη.
    7. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ. Προσπαθεί να νικήσει την ίδια την φύση γιατί του το ζητούν καταθέτοντας την ίδια του την ψυχή. Ανυπέρβλητος ο Μήτσος. Τον ευχαριστούμε για όλα. Ελπίζω μόνο να τον δούμε άλλη μια χρονιά στα πράσινα και να μην τα παρατήσει το καλοκαίρι.
    8. Λέμε διάφορα για παίκτες, ικανότητες, φόρμα, ταλέντο κλπ. Εγώ ξέρω ότι ο Μασιούλις είναι μεγάλο παλικάρι. Ανεξάρτητα από φόρμα, μέρα, ευστοχία, τραυματισμούς δίνει το 110% σε κάθε μεγάλο ματς.
    9. Τώρα που ο Μπαρτζώκας πήρε ένα ματς στο ΟΑΚΑ ελπίζω να σταματήσει τις παντομίμες στον πάγκο. Ελπίζω να κόψει τις παραστάσεις, τις γκριμάτσες, τις διαμαρτυρίες σε ΚΑΘΕ φάση. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Κόντεψε να χάσει και το χθεσινό ματς λόγω της απίστευτης μανίας του με τους διαιτητές. Κι αν το ‘χανε δεν βλέπω πως θα συνέχιζε στον πάγκο της ομάδας.
    10. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να το χάσει με τις τάσεις αυτοχειρίας που τον διακατέχουν αν και είναι εμφανώς καλύτερος. Μια ιδέα για τον ΠΑΟ θα ήταν να προσλάβει για δύο ματς τον Άρτζι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξεχασες ενα δυο σημεια!! τι εγινε με το ροτεισον?? ο πεδουλακης εφυγε για αυτο τον λογο και τελικα τωρα βλεπουμε ακομη πιο σφιχτο!! ουκιτς μπραμος τα παιδια απλα δεν μπορουνε και δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με παππα και γιανκο...
      Γιατι χαλαμε την συνταγη λασμε γκιστ και παιζει ο φωτσης τον χρονο που παιζει??? δεν μιλλαω μονο για χθες που ηταν απο τραυματισμο ο γκιστ. γιατι δεν παιζουμε με 3 γκαρντ??? περιεργα πραγματα που δεν μπορω να καταλαβω. Παλι βλεπουμε σκασμενους παιχτες παλι βλεπουμε τον αρχηγο για +35 λεπτα στο παρκε

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα κι από έναν ουδέτερο μπασκετικό. Η χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού νομίζω ότι είχε ήδη φανεί από τη Δευτέρα. Ο Παναθηναϊκός παίζει ουσιαστικά με 3 παίκτες λιγότερους στο ροτέισον και χωρίς να έχει πάρει τίποτα από κάποιον x-factor, χωρίς να έχει συμπαθητικά ποσοστά από τρίποντο και με βασικές μονάδες άφαντες (βλ. Ούκιτς, Μπράμος).

      Ουσιαστικά έχουμε επανάληψη του σκηνικού με την Τσσκα μόνο που χωρίς καθόλου βενζίνη πλέον στο ντεπόζιτο ο Παναθηναϊκός έχει σκάσει ήδη και ούτε το ένστικτο της αυτοσυντήρησης ούτε η προσωπικότητα των μονάδων του ούτε η ψυχολογία μπορεί να του δώσει κάποιο αβαντάζ.

      Κάπου εδώ νομίζω ότι κλείνει ο κύκλος της ομάδας της εποχής των επιτυχιών και πρέπει να γίνει κάποιο ρισταρτ, για το οποίο όμως λόγω ΔΓ δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Θεωρώ ότι είναι το alter ego του James Dolan των Knicks και με τα καμώματά του θα καταφέρει να μικρύνει και να μπερδέψει την ομάδα σε τέτοιο βαθμό που σε 2-3 χρόνια δεν θα υπάρχει παίκτης που θα είναι στο πικ του και να θέλει να πάει εκεί.

      oakie1979

      Διαγραφή
    3. oakie τα παντα ειναι θεμα θελησης!!! θα αφησουμε εναν κοουτς να κανει οτι γουσταρει και να φερει παιχτες που θελει?? μπορουμε να βρουμε παιχτακια με ταλεντο αφου δεν μπορουμε να φερουμε φτασμενους??? Τον χακετ ακομη τον κλαιω... μην νομιζεις οτι αυτη η ομαδα που ολη την λενε λιγη δεν θα θεριζε αν ειχε ενα παιχτη στα γκαρντ που να μπορει να οργανωσει και να τραβηξει το σκορ της ομαδος.. και ενα παιχτη στην ρακετα που να μπορει να σκοραρει χωρις να του πεταει την μπαλα ο διαμαντιδης για φολλοου!!! το οτι δεν πηρες πχ χακετ δεν φταει καλε μου ο αρχηγος... οποτε το παραδειγμα των νικς ειναι ακυρο. εμενα το πρωταθλημα το εχω πει εδω και μηνες δεν με απασχολει.. ισως το να το χασουμε να μας φερει και παιχτες.. το να το παρουμε μπορει να σημαινει και παραμονη αλβερτη!!!
      Νομιζω την αποψη μου την πιστευουν πααααρα πολλοι αν κρινω απο τα εισιτηρια!!! ενας ακομη τιτλος δεν σημαινει τπτ οταν παιζεις αυτο το μπασκετ, αλλωστε σηκωσαμε και ενα κυπελλακι φετος...

      Διαγραφή
    4. cris τωρα τι λες που χασαμε το πρωταθλημα χαιρεσαι ακομη με την φυγη Πεδουλακη????.Εγινε μαγκας ο Μπαρτζωκας, με 4 παιχτες επαιζε ο Παο χτες και νομιζει οτι κερδισε καμια ομαδαρα,α ρε Πεδουλακης που του χρειαζεται.

      Διαγραφή
    5. oakie1979 εχεις ενα δικιο μονο που ο κοσμος μας κανει την διαφορα,δεν θα αφησει την ομαδα να την διαχειριζεταιο τρελοπροεδρος,ο ΔΓ την αγαπα αλλο αν αντιδρα σαν κακομαθημενο πλουσιοπαιδο,Σημερα τουλαχιστον απο την εφημεριδα του δεν ζητα επαναληψη και αηδιες το πηρε το μνμ χτες απο τον κοσμο μας.Αυτη η συμπεριφορα του θυμιζει γαυρικες συμπεριφορες γεματες αλαζονια.

      Διαγραφή
    6. 38.35 επαιξε χτες ο ΔΔ

      Διαγραφή
  66. @77
    γεια σου φιλαρακι μου 77
    δεν γινεται να γινονται τετοια πραγματα φιλαρακι μου εχθες σπο τη διαιτησια και να μην το πεις.απλα δεν γινεται!!!!!
    εχει παιξει απο την αρχη του αγων απολυ σκληρα στην αμυνα και στις επαφες,εχουν δοθεί μόνο τα ξεκάθαρα φάουλ και στην απέναντι ρακέτα εχουν δοθεί επαφές που ήταν της πλάκας.ειδαμε να τραβανε φανελα σε επιθετικα ριμπαουντ να μην δινεται τιποτα και να γλιστραει παικτης να πεφτει και να παίρνει φάουλ.να πηγαινει ο λασμε με τον αγκωνα στο στηθος του κολινς να τον στελνει στη μπασκετα να και μην δινεται τιποτα.ε κατσε ντε.
    δεν κριθηκε οπως λες σωστα το παιχνιδι απο την διαιτησια γιατι κερδισε ο οσφπ.αν ομως δεν κερδιζε,σημερα θα γινοταν χαλασμος.
    αλλα και παλι αν δεν εβγαινε ο δγ να μιλησει για διαιτησια στο τελος και παλι δεν θα ελεγα τιποτα.ομως ελεος επιτελους με το παραμυθι και τις απειλες και το χουλιγκανισμο τοσα χρονια.
    ομως για να τελειωνουνε με αυτο το θεμα πρεπει καποια στιγμη να τελειωνουμε και με το παραμυθι για τον μπαρτζωκα ετσι?
    δηλαδη τι περισσοτερο και τι λιγοτερο κανει ο μπαρτζωκας απο τον ζοτς που πιανει κουβεντολοι με ολους τους διαιτητες του πλανητη και εφαγε τεχνικη φετος πρωτη φορα.μην τρελαθουμε κιολας.ηταν πολυ σωστος δεν προκαλεσε.εδω διαμαρτυρεται ο αλβερτης ρε συ.
    επισης.πρεπει να τελειωσει το παραμυθι με τον αλβερτη.ο πραγματικος παικτης μυθος του παο ειναι ενας και λεγεται διαμαντιδης.ειναι ο μοναδικος ο οποιος εχει μονο ευχαριστες μνημες απο τα παιχνιδια με τον ολυμπιακο καθως μας εχει πελατες.ο αλβερτης αντιθετως με τον ολυμπιακο βλεπει εφιαλτες και στις περισσοτερες απονομες των ευρωπαικων ηταν με τζιν.ολα τα αλλα ειναι επικοινωνιακα παραμυθια. ο διαμαντιδης,αυτος ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παικτης ειναι το τοτεμ του παο και οχι κανας αλβερτης.
    κλεινοντας σου δινω τον ποντο για την αντιδραση σου στην αποχωρηση πεδουλακη.ηταν ξεκαθαρο εγκλημα και ειχες δικιο να το λες και να τσακωνεσαι με τους παναθηναικους

    gskordak

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @gskordak
      Λοιπόν, τέσσερα τα θέματα που έβαλες.
      1. Διαιτησία. Ειλικρινά σου λέω δεν γουστάρω να μπω σε κουβέντα για φάσεις, κριτήρια, πνεύμα κλπ. Διαφωνώ μ’ αυτά που πιστεύεις. Ίσως να είσαι φορτισμένος από το παρελθόν.
      2. Μπαρτζώκας. Είσαι λάθος. Ο κόουτς έχει ξεφύγει. Δεν θυμάμαι κανέναν άλλο προπονητή (πλην Ιωαννίδη) να ανεβάζει τέτοια μονόπρακτα στα ματς με τον ΠΑΟ. Δεν μιλάμε για κουβεντολόι. Μιλάμε για χειρονομίες, γκριμάτσες, φωνές, να πιάνει το κεφάλι του, να γελάει ειρωνικά, να χτυπιέται. Σε όλες τις συνθήκες. Σε νίκες- σε ήττες, στην Ελλάδα-στην Ευρωλίγκα, στο ΣΕΦ-στο ΟΑΚΑ, είτε είχε δίκιο-είτε είχε άδικο. Σε κάθε μα σε κάθε φάση που σφυρίζουν οι διαιτητές σηκώνει έργο. Του έχει γίνει ψύχωση και προσπαθεί να το κάνει ψύχωση και στους άλλους. Όχι ότι το ‘χουν ανάγκη, πάντως. Είναι καλός προπονητής αλλά πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά στα ματς με τον ΠΑΟ. Είναι αποκρουστικό το θέαμα. Αυτό ξεκίνησε από τους περσινούς τελικούς.
      3. Τα περί τοτέμ στον ΠΑΟ. Ρε φίλε, έχω προλάβει όλη την καριέρα του Αλβέρτη. Όταν ανέλαβε προπονητής και έγραφαν διάφοροι για τοτέμ, σταρ και τα συναφή είχα γράψει τι ήταν ο παίκτης Αλβέρτης. Όσοι αντιλαμβάνονται τα βασικά δεν βάζουν στη ζυγαριά τον Φράγκι με τον τεράστιο παιχταρά Διαμαντίδη. Τι συζητάμε τώρα. Στα 34 του ο Φράγκι ήταν γλάστρα και ο Μήτσος η αρχή και το τέλος της ομάδας. Θα σου έγραφα για την παρομοίωση με την βούρτσα αλλά άσε καλύτερα.
      4. Περί Πεδουλάκη. Μακάρι να μην επιβεβαιωνόμουν. Αλήθεια στο λέω. Αλλά το θέμα δεν είναι ο κόουτς. Το θέμα είναι ο Πρόεδρος. Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε προκοπή με τέτοια μυαλά, τέτοιες νοοτροπίες, τέτοιες συμπεριφορές. Η χθεσινή εικόνα και οι δηλώσεις μπροστά στις κάμερες ήταν μαύρη σελίδα στην ιστορία του ΠΑΟ. Ο τύπος προκαλούσε τον οίκτο και τίποτα άλλο. Είμαι σίγουρος ότι το έχει μετανιώσει. Αλλά τι να το κάνω. Το κακό έγινε. Πες μου εσύ ποιος σοβαρός επαγγελματίας προπονητής θα έρθει στον ΠΑΟ μαθαίνοντας τα καμώματα πέρσι και φέτος του αφεντικού.

      Διαγραφή
    2. Συγγνώμη 77 είναι δυνατόν να μην μιλάμε για διαιτησία?
      Πιστεύεις με 22-8 βολές, από τις οποίες οι 6 ήταν εσκεμμένες στο τέλος από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, είναι φυσιολογικό νούμερο?
      Συνήθως η ομάδα που υπολείπεται παίζει πιο σκληρά για να κάνει την ανατροπή και όχι το ανάποδο. Ο Ολυμπιακός ήταν 16 πόντους μπροστά και συμπληρώνει 5 φάουλ πριν το δίλεπτο της τελευταίας περιόδου.
      Και δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Είναι σύνηθες φαινόμενο. Βλέπε 1ο αγώνα στην κανονική περίοδο πέρσι στο ΟΑΚΑ, καθώς και στον 5ο τελικό στο ΣΕΦ πρόπερσι, όπου έγινε και το παγκόσμιο ρεκόρ 8 φάουλ στον Ολυμπιακό σε 18 δευτερόλεπτα.
      Είναι δυνατόν το θέμα διαιτησίας να θεωρείται καραμέλα? Δες μόνο πόσο σκληρά έπαιζαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και δεν τους σφύριζαν τίποτα.

      Όσον αφορά τον Μπαρτζώκα, θυμήσου προηγούμενους αγώνες όπου ο Διαμαντίδης φώναζε και τραβούσε διαιτητές και αυτοί του έλεγαν απλώς να ηρεμήσει. Και όχι μόνο μέσα στο ΣΕΦ αλλά και στη Νέα Σμύρνη.

      ΥΓ. Ωραίοι οι μύθοι για αυτοκρατορίες που δεν χάνουν ποτέ από τη μία και κλαψιάρηδες και loosers από την άλλη, και ότι άλλο μας έχουν περάσει, αλλά μεγάλα παιδιά είμαστε, ας έχουμε και δική μας κρίση, και να παραδεχόμαστε μερικά πράγματα όσο και αν δεν μας αρέσουν.

      Διαγραφή
    3. @ frappes
      Το ξαναγράφω. Δεν έχω καμία διάθεση να εμπλακώ σε κουβέντα περί διαιτησίας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει και σοβαρός λόγος για να το κάνω. Η διαιτησία είναι ΟΚ φέτος και ήταν ΟΚ και πέρσι. Μην μου αρχίζεις την ιστορία με τις βολές και τις επαφές. Δεν βγάζει νόημα. Βγείτε από αυτό το τρυπάκι. Είστε καλύτεροι και φαβορί από την αρχή των play-off. Το ‘γραψα από την αρχή. Τότε, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα. Έτσι είναι το μπάσκετ και χαρείτε το. Μην δηλητηριάζετε το μυαλό σας με ό,τι μας τσαμπουνάνε οι άλλοι.
      Η εμμονή των οπαδών του Ολυμπιακού με την διαιτησία, αν και έχει τις διαβαθμίσεις της, εξηγεί την εικόνα καρικατούρα του Μπαρτζώκα. Καθίστε με ηρεμία και ψυχραιμία και παρακολουθήστε τις αντιδράσεις του στον πάγκο. Είμαι σίγουρος ότι αν το βλέπατε ως τρίτοι παρατηρητές θα λέγατε τα ίδια με μένα.

      Διαγραφή
    4. παιδια η ουσια ειναι οτι με διαιτησιες και διαμαρτυριες προπονητων ξεφευγουμε απο την ουσια.
      η ουσια ειναι οτι ο παναθηναικος πλεον κινδυνευει να μεινει πολυ πισω απο τον ολυμπιακο,χωρις να εχει τοσο κατωτερο ροστερ.
      βασικα εχει 3 παικτες...μασιουλις γκιστ και λασμε που αν τους ειχε ο ολυμπιακος αυτη τη στιγμη θα μπορουσε να να παρει καλλιστα 1-2 ευρωλιγκες στα επομενα 3-4 χρονια.
      και ολα αυτα διοτι ειναι τρομακτικα αδουλευτη ομαδα σε πολλα κομματια του παιχνιδιου και κυριως χωρις επιθετικες περιστροφες.
      gskordak

      Διαγραφή
    5. @77
      στη ζυγαρια ο αλβερτης με τον διαμαντιδη ρε?
      ο αλβερτης ειναι επικοινωνιακο τρικ των γιαννακοπουλεων.ο αλλος ειναι Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η ΙΔΙΑ.
      gskordak

      Διαγραφή
    6. Κερδισατε δικαια,μην λετε αηδιες ειδικα για τον ΔΔ,τι εκανε τραβουσε διαιτητες;;χαχαχα,ο Σπανουλης χτες εφαγε τεχνικη ποινη γιατι πριν ειχε προκαλεσει τον Ματσιουλη οσοι ειμασταν κοντα το ειδαμε.Δεν βαζει τις φωνες δηλαδη ο Σπανουλης δεν διαμαρτυρεται;;τελικα βλεπουμε οτι θελουμε.

      Διαγραφή
    7. @@@Πιο πριν τον Ματσιουλη αλλο αν εφαγε την τεχνικη με τον Γκιστ.

      Διαγραφή
    8. @anwnymos
      φιλε μου αν αναφερεσαι σε μενα σχετικα με τον δδ...κατι δεν διαβασες καλα
      gskordak

      Διαγραφή
    9. @gskordak
      Είναι ενδιαφέρουσα η άποψή σου για την απόσταση που δημιουργείται μεταξύ των δύο. Αλλά δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι ο ΠΑΟ φαίνεται τακτικά ή αγωνιστικά αδούλευτος. Μια χαρά ήταν πέρσι η ομάδα. Στο καλοκαίρι του 2013 βρίσκεται η ρίζα του κακού και λέγεται ΔΓ. Από εκεί ξεκινούν τα λάθη. Όσα βλέπουμε τώρα είναι κατά 90% ευθύνη του διοικητικού ηγέτη του συλλόγου.

      Ξέρεις, εδώ επικρατεί ένα αξίωμα. Τα παιδιά ενός ικανού επιχειρηματία είναι κι αυτά ικανά. Τα παιδιά ενός επιτυχημένου μάνατζερ μπορούν κι αυτά να επιτύχουν. Λες και γίνεται μετάγγιση στο αίμα της ικανότητας, της γνώσης και της επιτυχίας. Έστω ότι ο Παύλος ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας. Όχι μόνο στο μπάσκετ. Αλλά γενικά. Από πού κι ως πού, θα είναι το ίδιο ικανός ο γιος του; Από πού προκύπτει ότι το όραμα, η ανάπτυξη μια επιχείρησης, η επιλογή μιας επένδυσης, η διαχείριση κρίσεων, η διοικητική ικανότητα, η δημιουργία προοπτικής είναι στοιχεία που κληρονομούνται;

      Είναι φανερό ότι οι σύλλογοι αυτοί βρίσκονται εδώ και χρόνια στην φάση της εξάρτησης από τον άνθρωπο που τα χώνει από την τσέπη του και δικαιωματικά θέλει να διοικεί και την ΚΑΕ. Αυτό συμβαίνει κι αλλού. ΟΚ. Του αναγνωρίζουμε το δικαίωμα να προσπαθήσει. Έτσι γίνεται στις αθλητικές εταιρείες στην Ελλάδα. Όμως, απέτυχε οικτρά. Όχι γιατί δεν παίρνει τίτλους ή νίκες η ομάδα. Αλλά γιατί έχει πληγεί τόπο πολύ το πρεστίζ της και γιατί διακινδυνεύεται η προοπτική της να μείνει στο επίπεδο των τελευταίων ετών.

      Διαγραφή
    10. @77
      ο παο εκτος απο τα λαθη του καλοκαιριου...που μαλιστα θυμασαι τις συζητησεις μας σχετικα με μαυροκεφαλιδηδες κτλ...εχει μεγαλο θεμα απο την αποχωρηση του πεδουλακη.ειναι 3 μηνες αδουλευτος και αυτο τον εχει φερει σε τοσο κακο σημειο οπως τωρα.
      δεν νομιζω οτι 3 μηνες πριν ηταν ετσι παροτι ειχε κανει και τοτε κακα παιχνιδια.
      και σημειωνω οτι δεν εχει κακους παιχτες.ισα ισα
      gskorda

      Διαγραφή
    11. @gskordak αν και συχνά διαφωνώ με τα σχόλιά σου, δε θα άλλαζα ούτε "και" από το πρώτο σου σχόλιο 30 Μαΐου 2014 - 12:06 π.μ.

      Διαγραφή
  67. ο δημητρακης εκανε την ομαδα τσιρκο μεντρανο . ο ζελικο δεν επετρεπε τετοια χαζα . οχι τιποτε αλλο , και οι γαβροι για τα πανηγυρια ειναι αλλα τους καναμε να φαινονται σπουδαιοι . αν δεν επανελθει το μοντελο του σοβαρου προπονητη που κανει κουμαντο μονο αυτος στο γηπεδο , τοτε αντιο ζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ο αλβερτης πιεστηκε πολυ απο τον δημητρακη . αν δεν δεχοταν να αναλαβει προπονητης , ο δημητρακης θα τον εδιωχνε απο την ομαδα . και ο αλβερτης εχει μια καριερα μπροστα του στην ομαδα . δεν ηταν ευκολο να αρνηθει . θελει πολυ μεγαλα αντερα να αρνηθεις την πιεση του προεδρου και να φυγεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. οι αλλαγες προπονητη σε μια ομαδα συνηθως δεν ειναι ενδεδειγμενες αλλα αν εισαι μεγαλη γατα μπορει να κανεις και κινηση ματ με μια αλλαγη προπονητη . μπορει να σωσεις την χρονια , μπορει και να βρεις και τον μονιμο προπονητη σου για τα επομενα χρονια . αλλα πρεπει να σκαμπαζεις απο το αθλημα και την ψυχολογια του . αλλιως οριζεις σχημα πριφτη-μανωλοπουλου ...

    μαρκοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ο πριφτης μας εχει στερησει 2 πρωταθληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κατέστρεψαν και το μπάσκετ οι γαύροι μετά και τη μπάλα.Τέτοια διαιτησία απο τους ημιτελικούς με τσσκα το 2012 έχω να δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια διαιτησια ρε;;χασαμε δικαια,με 4 παιχτες, μαλλον 3.5 παιχτες, και κοντεψαμε να το γυρισουμε.Μην ακουω αηδιες.@@@@@ Ο «Αρτζι» στη διάρκεια της σεζόν επέλεξε να ζήσει ή να πεθάνει με τον ΔΙΚΟ ΤΟΥ τρόπο (με τους προαναφερθέντες διακοσμητικούς στην αποστολή), ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αγανάκτησε και τον «έστειλε», βάζοντας στη θέση του αντί για προπονητή, εμψυχωτή! Τα «ωραία» του Ολυμπιακού στη μπάλα δηλαδή που χρόνια τώρα βλέπουμε και χλευάζουμε! Μόνο που ο κόσμος του ΠΑΟ δεν διακατέχεται από σύνδρομα κατωτερότητας, ούτε από κόμπλεξ για ν’ αποζητά (αν είναι δυνατόν!) ΜΟΝΙΜΟ πρωταθλητισμό, απόδειξη το ζεστό χειροκρότημα στο τέλος σ’ ένα σύνολο που την τρέχουσα περίοδο ανάγκασε πολλούς να σιχτιρίζουν με το «θέαμα» που έβλεπαν.

      Διαγραφή
  72. Συγχαρητήρια στους παίχτες και στον προπονητή του ΟΣΦΠ που παίξανε καλύτερα και όπως φαίνεται θα κερδίσουν δίκαια τον τίτλο. Ο κόουτς Μπαρτζώκας κατά τη γνώμη μου πρέπει να ηρεμήσει και να σταματήσει να χτυπιέται έτσι, αδικεί την καλή δουλειά που κάνει προπονητικά. Πιστευω μετα και απο το διαφαινομενο τίτλο θα σταματησουν οι οποιες αμφισβητήσεις στο πρόσωπό του και έτσι θα μπορέσει πιο ήρεμος και απερίπαστος να συνεχίσει το έργο του στην ομάδα του Πειραιά.

    Συγχαρητήρια και στον Π. Αγγελόπουλο για τις ψύχραιμες δηλώσεις και γενικά για την διαχρονικά σοβαρή του στάση, σε αντίθεση με τον αδερφό του που συμπεριφέρεται εξίσου άσχημα και ταλιμπανικά με τον Δημητρη Γιαννακόπουλο (κ^%δάχτυλα, μπλουζάκια, προκλητικές δηλώσεις, απροειδοποίητη εμφάνιση χτες στο ΟΑΚΑ κλπ).

    Συγχαρητήρια και στον κόσμο που βρέθηκε χτες στο ΟΑΚΑ και συμπεριφέρθηκε εξαιρετικά. Στο ΣΕΦ παιχνίδι με αντίστοιχη εξέλιξη δε θα τελείωνε, όπως έχουμε δει επανηλειμμένα στο παρελθόν. Ας παραδειγματιστούν οι υγιείς φίλαθλοι του ΟΣΦΠ ώστε να απομονώσουν εκείνους που χρόνια τώρα στο ΣΕΦ υπονομεύουν την προσπάθεια της ομάδας τους.

    Πιστεύω, παρά την απογοήτευση στο ένα στρατόπεδο και τον ενθουσιασμό στο άλλο, πως και οι δυο ομάδες το προσεχές καλοκαίρι θα αλλάξουν σχεδόν κατά το ήμισι τη βασική τους 12άδα. Έτσι πρέπει άλλωστε, εάν θέλουν να ξαναδούνε ΦΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραψτε λαθος για Παναγιωτη Αγγελοπουλο, εκεινος ειχε κανει τη χειρονομια, τους μπερδεψα.

      Ισχυει το μπραβο για τις δηλωσεις του. Ας ηρεμήσουν κι αυτοί, ας ηρεμήσει κι ο Γιαννακόπουλος, να κοιτάξουν πώς θα καλυτερέψουν τις ομάδες και το μπασκετ μας και οχι πως θα βγαλουν ο ενας τα ματια του αλλου. Και να αφησουν και την Εθνικη εκτος της κοντρας τους.



      Διαγραφή
    2. Ναι φίλε,ίδιο πράγμα ο τράκης με τον παναγιώτη αγγελόπουλο.Μπράβο καλά τα λες.Έχεις μάτι.

      Διαγραφή
  73. ντοελμαν στιν μπαρτσα!!! και μαλλον κλεινει και λανγκ απο μιλανο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Μπορεί εχθές τα off-guards της Μπάρτσα να πετούσαν φωτιές (Όλεσον 29π. 5/5 τριπ.-Ναβάρο 24π. 4/4 τριπ.) απέναντι στη Λαμποράλ, όμως οι Καταλανοί δείχνουν να κοιτούν προς τον free-agent Κιθ Λάνγκφορντ για την επόμενη σεζόν..

    https://www.facebook.com/pages/Hoopfellasgr/559656750730274

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ομορφα και παναθηναικα (μονο για Παναθηναικους)http://panathinaikos24.gr/2014/05/30/tha-ta-eixame-dei-ola/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Τωρα που οπως φαινεται θα παρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, θα επιμείνει η διοίκηση της ομάδας για την ασφάλιση των διεθνών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Μπαρτζωκας: λετε για τις διαμαρτηριες του. στην δουλεια σας οταν βλεπετε καποιον τριτο να σας κλεβει την προσπαθεια σας διαχρονικα να δω τι θα κανατε. ειτε θα κανατε οτι ο μπαρτζωκας ειτε θα καθοσασταν και θα τον τρωγατε. Η φαση με τον κολημα της μπαλας στο ταμπλο στο λεϊ απ του ματσιουλις ειναι χαρακτηριστικο της νοοτροπιας. η μπαλα εχει σταματησει στο ταμπλο δινεις τζαμπολ.

    Διαμαντιδης: ειναι αμαρτια αυτο που του κανουν αλλα ολα ξεκινησαν οταν του ανανεωσαν το συμβολαιο. δυστηχως οι εποχες αλλαξαν και ο διαμαντιδης ειναι ακριβος οταν εισαι το πρωτο συμβολαιο θα παιξεις 35+ λεπτα. Δεν εχει λογικη να δινεις 1.2μυρια σε καποιον που δεν μπορει να παιξει πανω απο 25 λεπτα και μετα να την βγαζεις με τον ραϊτ.

    τωρα το προβλημα γινεται δυσβαστακτο γιατι δεν υπαρχει κανενας απο πισω ειτε επειδη ειναι τραυματιες ειτε επειδη δεν σου βγηκαν. το παιχνιδη ο παναθηναϊκος θα το γυριζε εαν ειχαν δυναμεις στο τελος ο διαμαντιδης με τον λασμε: με 35+ λεπτα δεν ειχαν δυναμεις ουτε τον σπανουλη να κοψουν ουτε την φαση να τελειωσουν. 2 φασεις ενα πρωταθλημα.

    μαυροκεφαλιδης: οταν εισαι 2.08 και πρεπει να κανεις επιθετικο για να περασεις (και να το χασεις) τον αντιπαλο κοντο (και εας ειναι ο κολινς που ειναι δυνατος) φιλε πας και παραιτησαι μονος σου και πας στον πανιωνιο, δεν κανεις απλα.

    το μπασκετ ειναι δικαιο αθλημα ο καλητερος θα κερδισει και εαν ειναι πολυ καλητερος θα κερδισει και με κοντρα διαιτησια. Ο παναθηναϊκος πληρωνει την κακη στελεχωση και τα πεταμενα λεφτα. δεν εχω ξαναδει ομαδα να κραταει ολόκληρη την χρονια τραυματια παικτη (ουκιτσ 800.000).

    κεφαλαιο παππα: δεν γνωριζω εαν εχει τσακωθει με ολους τους ξενους, εαν τον εχουν φαει τα μπαρ και τα κωλομπαρα. ειναι ο μονος που εχεις που μπορει να σου σκοραρει σε μια ομαδα που δεν σκοραρει τον χρησιμοπειοις ΤΕΛΟΣ

    ΑΛΒΕΡΤΗΣ: Οταν αγαπακη μου δεν σου μπαινει τπτ απεξω δεν βαζεις τον γκαρντ που δεν συνεισφέρει στην επιθεση. ο σπανουλης επαιζε ζωνη οταν τον φυλαγε
    Η φετινη αποτυχια ανηκει ολοκληρωτικα στον τραγελαφο που λεγεται δημητρης γιαννακοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Μέσα σε όλο αυτό τον περιφερόμενο θίασο που λέγεται Panathinaikos BC, χθες είδαμε μια ραψωδία του Διαμαντίδη...Κατά την γνώμη μου ε΄να από τα μεγαλύτερα ματς που έχει κάνει με την ομάδα..Τώρα σοβαρά πιστεύει κανείς ότι θα κατέβει η ομάδα να κυνηγήσει το ματς την Κυριακή? Εγώ προσωπικά προβλέπω ίδιο ματς με το 2ο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή