Athlenda

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

March Madness & Ευρώπη..








Το Hoopfellas σας παρουσιάζει μερικούς από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίχτες σε αυτή τη March Madness, σχολιάζει τους δικούς μας Tyler Dorsey -Zach Auguste και ρίχνει μια γρήγορη ματιά στο Sweet 16..







Ημέρα Ευρωλίγκας σήμερα αλλά αυτό δε θα μας εμποδίσει ώστε να βάλουμε στη κουβέντα μας και το NCAΑ, μπαίνοντας στις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου. Ευρωπαίοι & March Madness λοιπόν, με μια shortlist από ταλαντούχα παιδιά (με ευρωπαϊκό διαβατήριο) τα οποία πήραν μέρος στο φετινό τελικό τουρνουά. Aυτή τη κουβέντα να είστε σίγουροι ότι θα έχουμε την ευκαιρία να τη κάνουμε και σε μια πιο ολοκληρωμένη βάση (με τους Σέρβους Ristic-Jovanovic ή τον Ουκρανό Bolomboy στο μείγμα) όμως νομίζω ότι η παρούσα ανάρτηση είναι μια καλή εισαγωγή στο θέμα.


Ryan Arcidiacono (1.91-1994-PG, Villanova Wildcats)






Θυμάμαι ένα παιχνίδι του απέναντι στο Μάρσαλ στη πρώτη του σεζόν.. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος με αυτό που είχα δει από τον πιτσιρικά που στον ύπνο μου παραμίλαγα και η κυρα-Τζίμαινα με ρωτούσε το επόμενο πρωί “ποια είναι αυτή η Βιλανόβα” και “που έχετε γνωριστεί;” με επιτακτικό τρόπο.. Ο Αrdiciano είναι ο εγκέφαλος των Wildcats και η προέκταση του ιδίου του Jay Wright στο παρκέ. Ο Ιταλοαμερικανός γκαρντ είναι 100% Villanova product και στο παιχνίδι του απεικονίζεται το μπάσκετ που πρεσβεύει η περιοχή υπό τον κόουτς Wright. Παιδί αποφοίτων του Villanova (όπως και ο προπονητής του με τη γυναίκα του), μεγάλωσε, πήγε σχολείο στη περιοχή και γαλουχήθηκε με αυτό το μπάσκετ. Ο κόουτς Wright θέλει γκαρντς με στοιχεία PG/SG ώστε ανά πάσα στιγμή ο καθένας να μπορεί να μπει στα παπούτσια του άλλου. Στο μπάσκετ του τριπόντου και των intangibles ο Arcidiano βρήκε το ιδανικό πλαίσιο δράσης. Low mistake PG με καλό ρυθμό στο σουτ του, δρα κυρίως περιφερειακά όπου βρίσκει τα καλά του σημεία συνήθως μετά από ντρίμπλα. Συνεπής στο αμυντικό κομμάτι και hustle παίχτης χωρίς σπουδαία ταχύτητα και αθλητικά προσόντα γεγονός που τον ταβανιάζει σε επίπεδο προσωπικής φάσης (δεν έχει το πρώτο βήμα). Άρεσε αρκετά στον πρώην ομοσπονδιακό Πιανιτζιάνι. Το μέλλον του είναι στην Ευρώπη και εκτιμώ ότι θα τον δούμε σύντομα στα μέρη μας..





Sviatoslav Mikhayliuk (2.04-1997-SG/SF, Kansas Jayhawks)





Το wonder-boy της Ουκρανίας έχει παίξει ήδη αρκετό μπάσκετ σε ανταγωνιστικό επίπεδο πριν καν φθάσει τα 19 του χρόνια. Μετράει μια σεζόν στην Ουκρανική Superleague με την Chercasy, 2 γεμάτες χρονιές υπό τον Bill Self στο Κάνσας και μια συμμετοχή στο Παγκόσμιο της Ισπανία με το συγκρότημα του Φρατέλο. Ο Mikhayliuk έχει δουλέψει το κορμί του και αυτό σταδιακά θα αρχίσει να μεταφράζεται στο παιχνίδι του ωθόντας τον να πάει με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα προς τα μέσα, κατάσταση που θα κάνει την επίθεση του πιο efficient. Σουτάρει εξαιρετικά τη μπάλα στήνωντας πολύ γρήγορα τα πόδια του ενώ διακρίνεται για τον τρόπο που ελέγχει τη κίνηση του κορμιού του και το footwork του στην άμυνα. Αρκετά αλτρουιστής, βλέπει καλά το γήπεδο, ένα από τα πολύ δυνατά κομμάτια του παιχνιδιού του. Μου αρέσει η αίσθηση του για το παιχνίδι. Πριν τη διαδικασία του recruiting, ο coach Self είχε συμβουλευτεί τον R.C. Buford των Σπερς σχετικά με τον Ουκρανό wing, ρωτώντας εάν αξίζει τον κόπο να τον εντάξει στο πρόγραμμα του. Η απάντηση του Buford ήταν αποστομοτική. Αξίζει απόλυτα..





Jakob Poeltl (2.15-1995-C, Utah)





Ναι, οι Αυστριακοί όχι μόνο θα κάνουν τον πρώτο τους παίχτη σύντομα ντραφτ αλλά η πιθανότητα αυτός να είναι λότερι-πικ, σήμερα μοιάζει ισχυρή. Κακά τα ψέμματα. Η Γιούτα του Larry Kristkowiak (θα τον θυμάστε και ως παίχτη..) τρέχει αυτή τη στιγμή ένα από τα καλύτερα προγράμματα ανάπτυξης ψηλών παιχτών και ο Poeltl αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας και η εξέλιξη του ήταν ραγδαία. Seven footer που δουλεύει πολύ καλά τα πόδια του στην άμυνα (είναι προφανές όταν βγαίνει εκτός ζωγραφιστού για να αμυνθεί), τρέχει γρήγορα το γήπεδο και τελειώνει με μεγάλη αποτελεσματικότητα γύρω από το καλάθι. Θέλει δουλειά ακόμα επιτιθέμενος στο μισό γήπεδο (είναι σχετικά ακατέργαστος) όμως φέτος, στη δεύτερη σεζόν του η βελτίωση της post συμπεριφοράς του είναι τουλάχιστον αξιοσημείωτη αν και ακόμα χρειάζεται να δουλέψει τον τρόπο που τελειώνει (περιμένω μεγαλύτερη σταθερότητα για παίχτη των προσόντων του). Ενδεικτική της ποιότητας του η περυσινή απόδοση του στη μετωπική με τον Οκαφόρ.. Φέτος βέβαια στο τουρνουά ο Ντομάντας Σαμπόνις τον κατάπιε και μαζί το Γκονζάκα τη Γιούτα.. Κρατάω επιφυλάξεις για το εάν τελικά μπορεί και πρέπει να βρεθεί στη πρώτη οχτάδα του ντραφτ όπως προβλέπεται..





Domantas Sabonis (2.09-1996-F/C, Gonzaga)





Με όνομα βαρύ σαν ιστορία.. Το DNA του περιέχει όλα τα μυστικά του μπάσκετ των ξωτικών της Βαλτικής και αυτό το έμαθε από πρώτο χέρι ο Αυστριακός Jacob Poeltl τον οποίο ο Λιθουανός "έφαγε" ζωντανό πριν λίγες ημέρες οδηγώντας το Gonzaga στο TOP-16. Ο 96αρης  F/C μετρούσε στα 18 του 55 παιχνίδια σε ACB/Euroleague κάτι το οποίο κεφαλαιοποιεί τώρα μιας οι αντιδράσεις του και ο τρόπος που διαχειρίζεται τα δρώμενα στο παρκέ είναι διαφορετικός από πολλά παιδιά της ηλικίας του. Δυνατός, αρκετά γρήγορος με εξαιρετικό footwork μπορεί να επιβιώσει και στις δύο γραμμές άμυνας. Αρκετά αποτελεσματικός στο post (ο πιο αποτελεσματικός από όσους συνεχίζουν στο τουρνουά)  και ικανός στο positioning.




Aυτό που χρειάζεται να δουλέψει είναι η περιφερειακή εκτέλεση. Για να κοιτάξει προς τη μεγάλη λίγκα αυτό είναι προαπαιτούμενο. Είναι κομμάτι το οποίο προσπαθεί να εντάξει στο παιχνίδι του αλλά ακόμα είναι φανερό πως δε νιώθει άνετα με αυτό.

Tyler Dorsey (1.94-G-1996, Oregon)


Ο Dorsey είναι μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ. Το παιχνίδι του αποτελεί μια σύντομη απεικόνιση της ημέρας που ξημερώνει για τη χώρα μας, η οποία τώρα μόλις έχει ανοίξει τη πόρτα της Αμερικής στέλνοντας και παίρνοντας παιδιά από εκεί. Έχει όλα τα εργαλεία να είναι σύντομα ένας πραγματικά κομπλέ περιφερειακός παίχτης. Ο μηχανισμός στο σουτ διακατέχεται από μια αρμονία στη κίνηση και μια αδιάκοπη ροή σε βαθμό που μπορώ να τον παρακολουθώ να σουτάρει με τις ώρες. Θεριστής στο transition. Πολύ αποτελεσματικός με τη μπάλα στα χέρια, μου έχει κινήσει το ενδιαφέρον το γεγονός ότι ωριμάζει γρήγορα στο κομμάτι της απόφασης και σταδιακά σκανάρει με μεγαλύτερη ταχύτητα τις άμυνες. Καλός αμυντικός, εξαιρετικός ριμπάουντερ. Πρέπει να δυναμώσει τον κορμό του. Θα ανοίξει έτσι άλλους ορίζοντες στο παιχνίδι του. Για παράδειγμα θα μπορέσει να τελειώνει καλύτερα φάσεις πηγαίνοντας προς τα μέσα και θα είναι σε θέση  να αμυνθεί καλύτερα στη πίσω γραμμή. Το κορμί του, του υποδεικνύει τη θέση "1" κοιτώντας προς το επόμενο βήμα και το ΝΒΑ. Projected 1st rounder.. Θα δούμε.. Η προοπτική του είναι καλή. Το ίδιο και αυτή της Εθνικής μας ομάδας. Βλέποντας τον να παίζει σας εγγυώμαι ότι αυτόματα θα κάνετε συνειρμούς τοποθετώντας νοητά δίπλα του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο φτιάχνοντας οργασμικές transition εικόνες..


Και ο Auguste..




O Zach Auguste (2.09-F/C-1993) είναι ένα παιδί που εκτιμώ ότι σύντομα μπορούμε να δούμε στα μέρη μας. Δεν είναι αρκετά skilled για να προσελκύσει των ενδιαφέρον των ομάδων του ΝΒΑ ως PF και σωματοδομικά δεν έχει το κορμί για να παίξει το "5". Ακόμα λοιπόν και εάν καταφέρει με ένα εξαιρετικό τουρνουά να επιλεγεί στο δεύτερο γύρο, δύσκολα θα μακροημερεύσει. Τράβηξε τα βλέμματα πέρυσι με το καταπληκτικό του παιχνίδι απέναντι στο Κεντάκι και τους Τowns-Stein. Προσωπικά βλέπω ένα παιδί το οποίο έχει πολύ καλά εργαλεία για να αγωνιστεί ως Mobile "5" στο δικό μας μπάσκετ. Δυνατά χέρια, εξαιρετικά πόδια, τρέχει πολύ καλά το γήπεδο, αίσθηση του ριμπάουντ. Καλή πρώτη ύλη που μπορεί να αξιοποιηθεί και να αναπτυχθεί αναλόγως μετά από μια γερή ένεση χαρακτηριστικών της δικής μας σχολής. Το παιχνίδι του στην επίθεση είναι ακόμα άγουρο, τεχνικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ενώ χρειάζεται να δουλέψει σε βάθος στα αμυντικά Fundamentals  και τη συγκέντρωση του. Επαναλαμβάνω το παιδί είναι για "από εδώ". Έχει και intangibles..




Τι θέλω να δω στο Sweet 16..






To Oregon-Duke..




Ψοφάω για τέτοια.. Είναι από τις ελάχιστες φορές που οι πρωταθλητές βρίσκονται στο Sweet-16 σε θέση outsider και ο Σιζέφσκι είναι το μεγάλο τους όπλο. Μπορεί ο "μέγας μάγιστρος" του παγκοσμίου μπάσκετ να εμπνεύσει μα πολύ δυνατή επιθετικά αλλά με πολλά κενά στα μετόπισθεν ομάδα σε ένα οριακό παιχνίδι απέναντι στους Ducks που δεν έχουν  τόσο μέγεθος αλλά με το μήκος και τη ταχύτητα τους μπορούν να στριμώξουν το Ντιούκ. Θα μιλήσει το "βασιλικό αίμα" στις φλέβες του Grayson Allen; Σε (αμυντική) αποστολή ο Tyler Dorsey. Βαρόμετρο ο Ingram.




To Νorth Carolina-Indiana..






Το καλύτερο παιχνίδι στη φάση αυτή. Ματσάρα.. Εκτιμώ ότι οι Tar Heels μπορούν να φθάσουν μέχρι τέλους αν περάσουν το πολύ δύσκολο αυτό ματς. Ο Ρόι Ουίλιαμς έχει μια ομάδα πολύ δυνατή στο ζωγραφιστή η οποία ρολάρει όταν καταφέρνει να γυρνάει τη μπάλα στην επίθεση παράγοντας εκτέλεση μέσα από τη κίνηση και τις ευκαιρίες που δημιουργεί αυτή σε μια τόσο αθλητική ομάδα. Η Ιντιάνα μπορεί να τρέξει μαζί με τους Τar Heels, έχει veteran leadership και τον Yogi Ferrel (όλα τα φώτα στη μάχη με τον Marcus Paige) όμως θα χρειαστεί περιφερειακή εκτέλεση για να ανοίξει αυτή την άμυνα. Tar Heels vs Hoosiers. Μ α τ σ ά ρ α . .






Το Gonzaga



Με τη ψυχολογία στα ύψη μετά την ισοπέδωση της Γιούτα οι Bulldogs θα  βρουν απέναντι τους τη ζώνη του Boeheim ο οποίος θα προσπαθήσει να φρενάρει τη κυκλοφορία της μπάλας και το δίδυμο Sabonis-Wiltjer.




Notre Dame vs Wiskonsin



Τα ονόματα μιλούν από μόνα τους. Ο τρόπος που μάχονται και αυτό που καταθέτουν στο παρκέ οι Fighting Irish μου θυμίζει πολλές φορές σκηνές από τις "Συμμορίες της Νέας Υόρκης". Πολύ πράμα κάτω από το δέρμα τους... Το Ουισκόνσιν ξέρει να παίζει τέτοια παιχνίδια. Low mistake basketball και κοντρόλ tempo για να μην αφήσουν το athleticism του Notre Dame να μπει στην εξίσωση. Βρωμάει μπάσκετ το παιχνίδι..




Jay Wright's floor spacing




Το Βιλανόβα διατηρεί ίσως το καλύτερο floor spacing στη χώρα το οποίο αποτελεί (μαζί με τη four perimeters-lineup) τη βάση για την εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας που παρουσιάζουν.






Τον Buddy Hield



... να σκοράρει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.και τη γραμμή υποστήριξης του στους Sooners απέναντι στο guard-oriented Texas.




To Kansas..



Lock-down defensive team. Δεν έχει star quality ή το ταλέντο με προοπτική λότερι πικ αλλά είναι ΟΜΑΔΑ και τις ..παίζει στα ίσα με οποιονδήποτε. Καλή προοπτική για να πάει μακριά στο τουρνουά. Bill  (Un) Self (ish)..









Για τους Spartans κλάψαμε λίγο αλλά μας πέρασε. Πιο πολύ στεναχωρήθηκα που είδα τον Izzo έτσι. Αυτά έχει η ζωή κόουτς..
















Υ.Γ: Το ματς της Πόλης σήμερα θέλει πολύ προσοχή. Χωρίς Κούζμιτς ο Παναθηναϊκός απέναντι σε μια ομάδα που έχει αρκετό βάθος και ποιότητα στη γραμμή ψηλών. Ευκαιρία για τον Χάντερ. Χρειάζεται υπομονή και καλή στρατηγική από τον κόουτς Τζόρτζεβιτς με προσοχή στη λεπτομέρεια ώστε να απογοητεύσει τον αντίπαλο που δε πρέπει να βρει κίνητρο μέσα στο ίδιο το παιχνίδι. Το Preview μου..



http://blog.stoiximan.gr/basket/kanena-perithorio-lathous/ 







Υ.Γ1: Για τον Ολυμπιακό δε χρειάζονται πολλές κουβέντες. Η πιο μεγάλη ημέρα του πολέμου ξημερώνει. Take it or leave (it)..

Υ.Γ2: Εννοείται δε χάνει κανείς το Λοκομοτίβ-Ερυθρός Αστέρας..

402 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό άρθρο Jim! Θα μπορούσες να βάλεις σε μια κατάταξη τη δυναμικότητα των διάφορων μπασκετικών οργανώσεων (ncaa, eurocup, d-league, κινα κλπ) για να έχουμε και εμείς οι άσχετοι μια ιδέα?
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θεωρω οτι μπορεις να συγκρινεις το ncaa με επαγγελαμτικες λιγκες μιας κ δεν εχοθμε επαγγελματιες αθλητες αλλα μαθητες. Το ncaa ειναι σχολειο, αναπτυξιακη λιγκα ας πουμε. Σαφως απο αποψης δυναμικοτητας βρισκεται κατω απο οσες ανεφερες αλλα αυτο που λεει ο τζιμ για το οτι εκει χτιζεται το αθλημα κ πολλες νεες ιδεες ειναι αληθεια. Το καταλαβαινεις βλεποντας το σιγα σιγα.

      Διαγραφή
    2. βεβαια φιλε zoze,κατω απο το τραπεζι γινονται πολλα πραγματα τα οποια τα περισσοτερα αποκρυπτονται κατα τα αλλα ακριβως οπως τα λες.
      υγ:φιλε κονγουει ποτε θα μας κανεις την τιμη να γραψεις δυο λογια για τον μεγαλο αποντα της"τρελας"τον ben simmons???


      σεντρικ σεμπαλλος

      Διαγραφή
    3. Ειχαμε κ το σκανδαλο φετος με τον πιτινο να δηλωνει αθωος κτλ χααχα, αλλα ενταξει εγω ειμαι της αποψης θα μπορουσαν αυτα τα παιδια να περνουν ενα μικρο ποσο, ετσι κ αλλιως τα κολλεγια τα κονομανε χοντρα. simmons αραγε θα ειναι το #1 πικ?

      Διαγραφή
    4. Υπάρχει μία ωραία φωτό με τον λεμπρον να τον κοιτάζει την ώρα που ντριμπλαρει ναι μακάρι να είναι γιατί είναι παιχταρα....


      Σέντρικ σεμπαλλος

      Διαγραφή
  2. Ωραιος τζιμαρα, ρε τον τρελο yogi, τον πιστευεις ε? Αφου καταπιε το κεντακι κ τον ουλις ολα ειναι πιθανα για αυτον κ την ιντιανα.
    Spartans τους περιμενα στο Φ4 αλλα δεν, τεραστια εκπληξη.
    Εγω ηθελα να δω κ τη west virginia με το τερατακι τον williams στο 5 αλλα ειχαμε κ εκει early exit.
    Buddy hield ποιος θα τον σταματησει? Λογικα κανεις, πιστευω οκλαχομα θα ειναι Φ4.
    Aridiacono πως θα τον εβλεπες ελλαδα? πιστευω θα ταιριαζε κ μαλιστα στον παοκ του σουλη!
    Μιχαλιουκ εχει στοιχεια να κανει μπαμ στο μελλον αλλα λιγο περιεργο το ροτεισον στο κανσασ, αλλα ειναι παιχτης κλειδι, ειδικα αν τη κρισιμη βραδια δει το καλαθι βαρελι, δε σταματιεται.
    Ντορσει δεν ειναι αρκετα μακρυς για ΝΒΑ, εμενα αυτο με προβληματιζει, κ θα ηθελα να τον δω να μενει 1 χρονο ακομη στο κολλεγιο πριν κανει το επομενο βημα, αν κ θεωρητικα θα βρει ρολο σαν σκορερ απο τον παγκο, ειδικα στο μελλον. Εχει αυτο το mentality.

    Λιγο εκτος θεματος με το αρθρο σου αλλα επειδη ειδα λιγο mega leks αν ο luwawu ηταν στο κολλεγιακο θα δραφταροτανε ψηλοτερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρθρο χρυσαφι Τζιμ!


    Τα παιχνιδια του NCAA κυριως απ το Μαρτη και μετα εχουν μια ομαδικη ομορφια κυριως απ το νεανικο αυθρορμητισμο και ενταση που βγαζουν. Οι αντιδρασεις μεσα στο παρκε και στους παγκους ειναι μια ομορφια.

    Ο Arcidiacono ειναι μια πολυ καλη μειξη computerized basket και μπασκετ ενστικτου. Ενας παιχτης προπονητη που μπορει να αποδειχθει παραγοντας Χ απο μια ενεργεια. Θυμαμαι μια βουτια που ειχε κανει κοντρα σε ενα πανεπιστημιο του Μιλγουοκι πανω σε μια πινακιδα για να αλλοιωσει μια πασα και να βγαλει την επιθεση του αντιπαλου εκπροθεσμη. Δεν πιστευεις πως μπορει να παιξει στο ΝΒΑ? Γνωμη μου ειναι πως αν βελτιωσει την επαφη με το καλαθι και την εκρηξη του θα μπορει να βρει ρολο στο NBA και να γινει ενας παιχτης τυπου ''Goran Dragic''.

    Ενθαρυντικα τα δειγματα του Augustine. Μπορουμε να πουμε πως μαζι με τον Παπαγιαννη και τον Στρατο Καλογερια ειναι το μελλον της φροντλαιν της εθνικης μας. Ο Σλουκας ειναι ο παιχτης με τον οποιο μπορει να βρει καλη χημεια και να βοηθησει ο ενας τον αλλον.


    Η ανατροπη των A&Ms εκανε το γυρω του μπασκετικου κοσμου και θα αποτελει παρασημο γι αυτα τα παιδια. Τετοιες εμφανισεις εντεινουν την αγαπη μας για το αθλημα. This is we play.


    Aστοχη η δηλωση του Λεμπρον για τους παιχτες του Iowa. Μια ομαδα κολλεγιοπαιδων να ακουει απ τον καλυτερο παιχτη του κοσμου (ή εναν απ τους καλυτερους, μην το κανουμε θεμα) οτι πρεπει να ''κοψουν το μπασκετ''. Ας εδινε συγχαρητηρια στους Τεξανους. Δεν επρεπε να κανει τετοια δηλωση.


    Για τον ολυμπιακο απλα τα πραγματα. Take it or Leave it οπως ειπες. Πρεπει να κανει εμφανιση αναλογη με εκεινη απενανι της Μπαρτσελονα στον πρωτο γυρω και να δουμε ξανα τα 13.000 ζευγαρια χερια που να αμυνονται μαζικα


    The_Joker




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλογερία;; Φίλε με όλο το σέβας είσαι μανατζέρ του; Ή συγγενής του; Ή κολλητός του; Κατανοεί κανείς τις οπαδικές σου προτιμήσεις από την τελευταία παράγραφο αλλά ρε φίλε έλεος. Το μέλλον της φροντ λαιν της Ελλάδας ένας 19χρονος που δεν έχει μπει σε καμιά 12άδα εθνικής ούτε τον εμπιστεύτηκε η ομάδα του για σκορπια λεπτά.
      Μπορεί να φάω τη γλώσσα μου και να γίνει ο νέος Πρίντεζης ή Μπουρούσης ή ότι ναναι αλλά ας μην υπερβάλλουμε μόνο επειδή ένα καλό παικτάκι παίζει στο εφηβικό της ομάδας μας.

      Διαγραφή
    2. Φιλε μου οντως ειμαι ολυμπιακος αλλα θελω να πιστευω πως αυτα που εγραψα πλην της τελευταιας παραγραφου οσα εγραψα ρα εγραψα αντικειμενικα.. Γι αυτο συμπεριελαβα και τον Παπαγιαννη που τον πιστευω πολυ.. Επισης δεν συμπεριελαβα τον Αγραβανη. Δεν ειναι αταλαντος ( δεν φτανει βεβαια Παπαπετρου και Χαραμποπουλο σ αυτον τον τομεα) ουτε τεμπελης. Απλα πρεπει να δουλεψει στον πνευματικο τομεα πολυ. Ο Καλογεριας εχει κληθει στην εθνικη εφηβων απ τον Παπανικολαου και εχει αφησει θετικες εντυπωσεις τοσο στους ανθρωπους της εθνικης αλλα και του ολυμπιακου. Επισης ξεχασα να συμπεριλαβω και τον Μητρογλου


      The_Joker

      Διαγραφή
    3. Μητογλου* (καταραμενο τ9)

      The_Joker

      Διαγραφή
  4. http://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/article/182985/sfairopoylos-tha-epaizan-ston-olympiako-oi-aggelopoyloi
    Tι μπορει να πει ενας εργαζομενος για να βγαλει μεροκαματο..
    Καταραμενη κριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερα και πολλα συγχαρητηρια για το μπλογκ!
    σε διαβαζω ανελλιπως τα τελευταια χρονια και σε θεωρω δασκαλο για την περαιτερω αναλυση του αθληματος για ολους μας!!ειδικοτερα για εμας που ζουμε στην επαρχεια--ζω μονιμα στην καρπαθο--και παρ ολα αυτα η διψα για το μπασκετ ειναι τεραστια!!
    θα ηθελα μια αναλυση για την πτωτικη πορεια της αρμανι,παρ ολο το υψηλο ετησιο μπατζετ(λαθος αντιληψη του αθληματος?λαθος προπονητες?λαθος υποδομες?)
    η τρεντο εδειξε τον δρομο και για τις δικες μας ομαδες στο eurocup..κατα την γνωμη σου ποια ελληνικη ομαδα εχει αντιστοιχη δυναμικη ?
    wright-poeta-sutton παιζουν για την ομαδα.ειδικα ο sutton δειχνει πολυ καλα στοιχεια(σωματικα προσοντα-μπασκετικη παιδεια).θα μπορεσει να σταθει σε υψηλοτερο επιπεδο(money for value?)?
    αυτα τα .....λιγα!
    keep up the good work!

    sir charles!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω την αίσθηση ότι η φετινή φουρνιά θα απασχολήσει περισσότερο την Ευρώπη παρά το ΝΒΑ.
    Παίκτες όπως ο Ferell,o Angel Rodriguez,o Bryn Forbes και πολλοί πολλοί ακόμα είναι για το εδώ μπάσκετ,κυρίως λόγω μεγέθους.
    Τον Όγκουστ τον έχω μελετήσει πολύ,χωρίς να είμαι στο επίπεδο των περισσότερων εδώ μέσα.

    ΔΕΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΠΟΤΕ.
    Είτε θα πάει στο pnr,είτε θα ντριπλάρει με πλάτη μέχρι να βρεθεί σε θέση βολής για να τελειώσει με το ένα χέρι ρολάροντας συνεχώς.Καλός στο επιθετικό ριμπάουντ,το κυνηγάει.
    Με πρόσωπο στο καλάθι,δεν απειλεί ΠΟΤΕ από τα 3 μέτρα και έξω.
    Δεν είναι σούπερ αθλητικός,δεν είναι rim protector,είναι πιο solid όμως φέτος .
    Τα hedge and recover του συνεχίζουν να μην είναι καλά,όχι λόγω έλλειψης ταχύτητας,αλλά λόγω έλλειψης συγκέντρωσης.
    Δεν έχουμε τέτοιο παίκτη για την επόμενη μέρα του Ελληνικού μπάσκετ.
    Ελπίζω να είναι ζεστός για την συμμετοχή του στην Εθνική,προς το παρόν οι προθέσεις του είναι αδιευκρίνιστες(δεν έχω δει καμιά σχετική του δήλωση.

    Αυτά
    Μου έλειψαν τέτοιου είδους άρθρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Αύγουστος δεν ειναι κάτι ιδιαίτερο αμιγώς παικτικά αλλά το παληκάρι τα δίνει όλα όσο παίζει, μάχεται συνεχώς και δεν παίζει για τη πάρτη του, έχει χαρακτήρα. Αυτά τα πράγματα ούτε διδάσκονται, ούτε εμπνέονται εύκολα και είναι αυτά τα στοιχεια που είναι το πραγματικό plus στην αξιολόγησή του και νομίζω πως είναι αυτά που τον κάνουν να γράφει νούμερα πάνω από τις προδιαγραφές του.

      Για μια Εθνική με τους μισούς να μη ξέρουν ούτε τη γλώσσα και να μην έχουν μαθει το μπάσκετ εδώ δε τρελαίναμαι κιολας αλλά αυτό είναι αντικειμενο αυτόνομης συζήτησης/ανάρτησης και δεν υπάρχει εύκολη απαντηση.

      Διαγραφή
  7. Πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο για τον Παναθηναικό. Καλά που μπήκε στο τέλος ο Διαμαντίδης και λίγο ισορρόπησε

    zio7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια χαρα θα κατσει στην ευρωπη ο αγκουστ.. θελει αρκετη βελτιωση στο σουτ του, και οταν τον ειχα δει μου κανει οτι ειναι μπερδεμενος για την θεση του..
    Ο Ντορσει ειναι ο αγαπημενος μου απο τους ελληνο-αμερικανους.. δεν μου κανει οτι θα βρει καλο συμβολαιο στο ΝΒΑ αφου στην θεση του γινεται πανικος..
    ιΣΩς ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 2,3 χρονια να ερθει απο τα μερη μας οπως ο καλαθης αφου δεν θα παιζει, και θα ειναι στις τρειντ λιστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι εμφανες οτι εχει προετοιμασει εξαιρετικα το παιχνιδι ο Τζορτζεβιτς. Θα ακουμε μετα οτι δεν ειναι κακος προπονητης, απλως εχει καλες και κακες στιγμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Prepei kapoios na einai emmisthos tou Giannakopoulou gia na stirizei ton Djordjevic meta ton simerino agwna. Afto pou parousiastike simera sto parke den itan omada basket. Kanena sistima, kanena plano, tipota apolitws. Basket alanas..

      Tom

      Διαγραφή
  10. Πως γινεται με διαμαντιδη και χεινς μεσα, να κατεβαζει την μπαλα ο Παβλοβιτς??? εννοειται οτι την εχασε στο πρωτο σκασιμο της και εννοειται οτι φαγαμε καλαθι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει δικιά του επιλογή ήταν. Αλλά πάει να μου την κατεβάσει και όρθιος α λα ΣΕΦ.
      Μπάχαλο αμυντικά στην 1η περίοδο.
      Ερντεν = ολαζουον
      Q81

      Διαγραφή
  11. Παιζουμε λες και ειμαστε εμεις οι αποκλεισμενοι...harvester

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 30 πόντοι παθητικό στο 1ο, 12 στο 2ο.

    Μόνο εμείς αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τελικα ο Κουζμιτσ στην αμυνα χρειαζεται μην πω οτι ειναι και πολιτιμος,ο Ραντουλιτσα αφηνει τον Ερτεν να κανει παρτυ σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην ομαδα υπαρχει μοναχα ενας συνεκτικος δεσμος. Ο Μητσος.
    Ο προπονητης ειναι non factor. Αν φετος υπαρχουν στιγμες που παρουσιαζεται, παρουσια του Μητσου, τετοια εικονα διαλυσης δε θελω να σκεφτομαι τι θα συμβει την επομενη χρονια χωρις αυτον. Εκτος κι αν προστεθει στην ομαδα μια εξισου ισχυρη προσωπικοτητα. Και δεν εννοω παικτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοειται οτι ολα ξεκινανε απο τον παγκο..VECCHIO..

      Διαγραφή
  15. ,,,βουλωμένο γράμμα στο προηγούμενο άρθρο ο no_closure : "φοβάμαι τον Ερντέν...".

    (....αμάν κι εσύ βρε φίλος, χάθηκε να φοβάσαι "μην τυχόν και βάλει όλα τα πρώτα 10 τρίποντα ο ΠΑΟ και μετά πάρουν τα μυαλά τους αέρα"; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. η διαιτησια ειναι για μουντζες ανυπαρκτα φαουλ σε Ουιλιαμς και Καλαθη,αι σιχτιρι πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...τί να πει κανείς και για του Διαμαντίδη πάνω στον Γκόρντον....
      Σαν αποχαιρετιστήριο δώρο του Μπερτομέου στον Μήτσο μου φάνηκε...

      Διαγραφή
    2. 10.33 ναι πες τωρα οτι μας εσπρωξαν κιολας,με το παραμικρο μας σφυριζαν φαουλ, απο 4 φαουλ ο Καλαθης,ο Γκιστ,ο Γουιλιαμς, Χαντερ, τα περισσοτερα ηταν αστεια.

      Διαγραφή
    3. ...είσαι καλά ρε Δώδεκακιεφτά;
      Ή να φωνάξω τον Μανόλη Τριανταφυλλίδη να σε μαζέψει...;

      Ρε μάθετε αναγνωσίτσα ρε.

      Διαγραφή
  17. Kι εκεί που νόμιζα ότι μόνο εμείς μπορούμε να χάσουμε από το Γουίλμπεκιν, ήρθε ο ίδιος ο Γουίλμπεκιν να με βγάλει λάθος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. To καλοκαιρι θα γινει σφαγη για το Γουιλλιαμς. Παιχταρας και παλικαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομιζω οτι ο γιανακοπουλος εχει ηδη βαλει πλωρη να τον ανανεωσει

      Διαγραφή
    2. Ακη, ελπιζω να ειναι πληροφορια αυτο που ειπες, γιατι αν δεν ειναι εισαι πολυ κακος που μας δινεις ελπιδες... :P

      Διαγραφή
    3. φιλε απλη λογικη ειναι....δεν υπαρχει περιπτωση να αφησει τετοιο παιχτη

      Διαγραφή
  19. Τραγικο κοουτσαρισμα στο τελος απο τον κοουτς.. σωστα ο καλαθης εμεινε παγκο αφου ειναι ντεφορμε.. αλλα οσα εγιναν στα τελευταια λεπτα δειχνουν αδουλευτη ομαδα στα δυσκολα.
    Η δευτερη βολη στο τελος γιατι ειπαμε μπηκε???
    Ας αναψει μια λαμπαδα στον ουλιαμς.. σορρυ αλλα ετσι δεν περναμε απο την επομενη φαση με ή χωρις πλεονεκτημα εδρας.
    Στην επιθεση παιζαμε μονο με προσωπικες φασεις, ειδικα στο πρωτο ημιχρονο, και για αυτο φαγαμε ευκολα καλαθια αφου καναμε ευκολα λαθη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σαλε λειτουργει στον Παναθηναϊκο με λογικη εθνικης ομαδας. Εκλεκτορας. Πηρε καλους παικτες και τους αφηνει να παιζουν. Οχι απλως αδουλευτη η ομαδα. Τελειως αδουλευτη.
      Καταφερε να τελειωσει το ματς με λιγοτερες ασιστ απο την Νταρουσαφακα.

      Διαγραφή
    2. δεν καταλαβα στο 0.2 φοβοσουν μην χασεις κατι;;.Καλα εκανε και ζητησε να μπει η δευτερη βολη.

      Διαγραφή
    3. προλαβε και πεταξε την μπαλα...

      Διαγραφή
    4. Min les tetoia pragmata. Oi "STIRIXTAKIDES" tha se malwsoun! xD. Gia gelia o PAO simera. Oti kai na eipwthei einai ligo...

      Tom

      Διαγραφή
    5. χάνει έστω ο Έλιοτ τη βολή και στη διεκδίκηση κάνει φάουλ πχ ο Ραντούλιτσα. 2 βολές στο 0' και 86-85 ή παράταση.

      Καλά έκανε και την έβαλε.

      Διαγραφή
    6. Λογικα την έβαλε γιατί δεν είχε time out ο Mahmuti, οπότε κλάιν μάιν

      Διαγραφή
    7. παιδια λιγα καλαθια εχουμε δει απο την μια μπασκετα στην αλλη??? κανενα φαουλ δεν θα γινοταν.. τα 2 δευτερα θα περνουσαν σχεδον οσο η μπαλα ηταν στον αερα...

      Διαγραφή
    8. Αν η Τσσκα κερδισει τη Ζαλγκιρις την επομενη αγωνιστικη και η Λαμποραλ χασει απο τη Ρεαλ, τοτε η Τσσκα θα ειναι σιγουρα πρωτη αφου σε ισοβαθμια με τη Λαμποραλ ειναι απο πανω.

      Διαγραφή
    9. απο το πουθενα το κανατε θεμα.Μεσα στην μιρλα δηλαδη.

      Διαγραφή
  20. στο 79-81 λέω μην κάνει καμιά χαζομάρα ο Σάλε...

    ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΛΕΠΩ ΡΑΝΤΟΥ ΠΛΕΙΜΕΙΚΕΡ... και φυσικά 8 δευτερόλεπτα...

    α ρε κόουτς, α ρε κόουτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φωτση, οχι Ραντου

      Διαγραφή
    2. To ματς δυστηχως δεν το ειδα, αλλα το οτι ο Ραντου εκανε τον playmaker ειναι εντολη του Σαλε; Ή δεν εννοεις κατι τετοιο;

      Διαγραφή
    3. εντολή δεν ήταν σίγουρα. Αλλά η επίθεση αυτή ήταν τόσο άσχημα σχεδιασμένη, που βρέθηκε ο Ραντού πίσω από το κέντρο να έχει τη μπάλα και να τον πιέζουν δύο.

      Διαγραφή
    4. ο Φωτσης ηταν στο κατεβασμα της μπαλας, του την ειχαν πεσει δυο νομιζω και χασαμε την κατοχη, οι υπολοιποι ειχαν χαζεψει, ο Σαλε χτυπιοτανε σε αυτην την φαση δεν τον ξανειδα τοσο εκνευρισμενο,το ξαναειδα στην νοβα σε επαναληψη.

      Διαγραφή
  21. Ενταξει ειναι εγκληματικο να μην μπορεις να περασεις την σεντρα.

    Τρομερα προβληματα στο κατεβασμα της μπαλας εχει και ο Χευνς που ειναι αδιανοητο για PG.

    Και εγω πραγματικα απορω γιατι βαλαμε την δευτερη βολη. Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι πως ο κοουτς βλεποντας τους διαιτητες να φοβηθηκε μην δωσουν καμια τεχνικη ποινη η κατι;

    Ωραιος ο Χαντερ, δινει λυσεις και ενεργεια, τρομερος ο Ουιλιαμς.
    Ο Παναθηναικος κλειδωσε την προκριση. Το ειπα και σε αλλες νικες.Εδω που εχουμε φτασει σημασια εχει η νικη. Ατσαλωνει. 2 μηνες πριν με τετοιο Καλαθη θα χαναμε με 15

    Q81

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χεηνς δεν ειναι pg κι ουτε προκειται να γινει..δεν εχει το dribbling που απαιτει η θεση.Οταν πιεζεται κοιταει να δει πως να μην του φυγει η μπαλα κι οχι που βρισκονται οι συμπαικτες του..Γι' αυτο αλλωστε χρησιμοποιειται τοσο πολυ ο Μητσος στο κατεβασμα της μπαλας..VECCHIO..

      Διαγραφή
  22. Κακός οιωνός αυτό το 84-86. Ίδιο ακριβώς σκορ (και ίδιος αγώνας λίγο πολύ) πέρσι με Γαλατά. Και όλοι θυμόμαστε τι ακολούθησε μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βαζελινη βαλε και κρυψου....γτ ξερουμε οτι θα εμφανιστεις στην ηττα παλι

      Διαγραφή
    2. ρε Άκη, μην πουλάς τσαμπουκά για να πάρεις διαπιστευτήρια Παναθηναϊκοφροσύνης, αφού είσαι Ολυμπιακός και το ξέρουμε.

      Διαγραφή
    3. οτι θελω θα κανω και οτι θελω ειμαι...δν θα μου πεις εσυ...

      Διαγραφή
    4. εννοείται, εγώ θα σου πω τι θα κάνεις; Ό,τι θες εσύ θα κάνεις. Έτσι κι αλλιώς "τρελός είσαι, ό,τι θες κάνεις" όπως θα 'λεγε κι ο Ψάλτης.

      Διαγραφή
    5. ακριβως..κρυψε τωρα στο λαγουμι σου

      Διαγραφή
    6. τι να "κρύψω στο λαγούμι μου" παρακαλώ; Πες μου και θα το κρύψω.

      Διαγραφή
    7. Μπράβο που το διευκρίνισες. Να ξέρω κι εγώ δηλαδή τι να κρύψω σε αυτό το έρμο το λαγούμι. Τώρα που το είπες, θα τον κρύψω.

      Διαγραφή
  23. Πολυ κακη εμφανιση , αλλα μην αρχισουμε να τα μηδενιζουμε ολα ...Αν δεν κανει καμια ταρζανια η Τσσκα για ναπεσει πανω μας και οχι σε Ζβεζντα ολα καλα ...

    Droga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην την κάνει ο Μπαρτζώ την ταρζανιά για να παίξει με Κούτσα και βγούμε εμείς δεύτεροι...

      Διαγραφή
  24. Τι να σχολιάσεις τώρα. Αστείος Raduljica, άλλη μια μέρα στη δουλειά για τον coach αλλά εδώ που φτάσαμε μετράει πλέον μόνο το αποτέλεσμα. Δύο μείνανε, άιντε να ξεμπερδεύουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουραγιο Christos Καταλαβαινουμε ολοι οτι δεν ειναι ευκολο να το αντεξεις, ειχες πειστει πως παει αποκλειστηκαμε, αλλα συμπαραστεκομαστε ολοι στο δραμα σου

      Διαγραφή
  25. Κακη εμφανιση σημερα που θυμισε πρωτο γυρο. Βεβαια εδω που φτασαμε το αποτελεσμα ειναι που μετραει με οποιονδηποτε τροπο. Με την αποκλεισμενη εφες θα κριθουν οι πιθανοτητες μας για φ4 φετος.

    Υγ. Williams τρομερος. 2 τριποντα εχει βαλει και τα 2 εκει που η μπαλα καιει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα
    @washcloud: Φιλε μου αν ψαξεις τα στατιστικά ο Ερντεν παιζει παντα καλα απνενατι στον ΠΑΟ (και στην εθνικη) και με την ελλειψη του κορμιου του Κουζμιτς ο ΠΑΟ ειχε πρόβλημα στο ματσαρισμα του,και αυτό ηταν ευκολο να προβλεφθεί ,αρκετα καλα πηγε ο Χαντερ απέναντι του

    Μονο τη νικη κραταμε σημερα,μαλλον το χειροτερο παιχνιδι του ΠΑΟ μετα τις προσθηκες και το καμπανακι πρεπει να χτυπησει για τον ΣΑλε.Καμμια προετοιμασια κανενα διάβασμα και μια από τις χειρότερες αμυνες του ΠΑΟ που θυμάμαι.Ο Διαμαντίδης με τον Γουιλιαμς και το Γουιλμπεκιν(πειτε ότι κι εσεις ήσασταν σιγουροι ότι θα κανεις λαθος επιλογή όταν τον ειδατε να κραταει τοση ωρα τη μπαλα στο 00:10)ηταν αυτοι που εδωσαν τη νικη.
    Ότι πηγε πχ να παρει το παιχνιδι ο εξαφανισμένος Πρελντζιτς και εκανε παρτυ στο ποστ ο Μιλκο Μπιελιτσα ηταν στεναχωρα.Ειναι επισης αναγκαιο να παραδεχτούμε ότι ο ΚΟυζμιτς είναι χρησιμος στον ΠΑΟ αφου 10 λεπτα που θα ματσαρει τους αντιπαλους δεινοσαυρους είναι πολύτιμα για τον Ραντουλιτσα,ΕΠισης για να κανουμε και λιγο πλακα ο ΠΑΟ θα επρεπε να δωσει το μισθο του αρνητικου Χεινς στο Γουιλμπεκιν αφου εχει βοηθησει σε δυο νικες.
    Και για να κλεισω σοβαρα ,το ροστερ του ΠΑΟ εχει ξαναμικρυνει επικινδυνα,ο Παβλοβιτς βολοδερνει ασκοπα στο παρκε στα λιγοστα λεπτα που παιρνει πλεον και ο Χεινς δε μπορει στο ρολο του πλειμεικερ.Η ομαδα εχει προκριθεί και πρεπει να δουλεψει για το τοπ16 σοβαρα και χωρις τυμπανοκρουσίες γιατι με τέτοιες εμφανισεις όχι δεν περναει φαιναλ φορ αλλα δεν αξιζει και να είναι

    no_closure

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδέα για τη συγκεκριμένη στατιστική ιστορία του Ερντέν. Κι όχι ότι έκανα σκέψεις αμφισβήτησης των "φόβων" σου όταν είδα το περί ου ο λόγος ποστ - απλά όταν τέλειωσε η πρώτη περίοδος και ο Ερντέν είχε 16 (!) πόντους, το πρώτο πράγμα που μου 'ρθε στο μυαλό, ήταν αυτό...

      Όσο για τον Ερντέν, δεν τον έχω για εντελώς παρτάλι, οπότε δεν έπεσα απ' τα σύννεφα. Απλά, και χωρίς να έχω στατιστικά κατά νου, είμαι της εντύπωσης ότι γενικά τα σκατώνει όταν τα ματς είναι ντουορνταήδικα, αλλά είναι αξιοσημείωτος νεκροθάφτης όταν παίζεται "αδιάφορο" ματς...
      (Πόσο μάλλον όταν είναι να τον αντιμετωπίσει ο...defenseless Ραντούλιτσα...)

      - - -

      Εν τω μεταξύ, ο Τρινκιέρης πάει να μας τρελλάνει ε.

      Διαγραφή
  28. Η Νταρασουφακα μπορει να χει αποκλειστει αλλα εχει πολυ ταλεντο,ολες σχεδον οι ηττες της ειναι στο τελος με μικρες διαφορες.Ο Ζοτς μεσα εξω νικησε δυσκολα,στην Τουρκια κερδισε το κυπελο στο τελος με τριποντο στην εκπνοη, ο Ερυθρος εχασε στο τελος.Πολλοι παιχτες μας χρεωθηκαν γρηγορα με 4 φαουλ και εχασαν τον ρυθμο τους,δυσκολη νικη με ΑΠΩΝ Καλαθη.Συνεχιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. η μπαμπεργκ κερδισε τη τσσκα και αυριο το παιχνιδι για τον ολυμπιακο γινεται ακομα πιο do or die

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ματσαρα στο μπαμπεργκ τσσκ με τους γερμανους να παιζουν αμυναρα και να βαζουν τριπονταρες που σκοτωσαν τους ρωσους!!
    Εννοειται οτι απο οσφπ ρεαλ μπαρτσα κιμκι η μπαμπεργκ το αξιζει περισσοτερο για την προκριση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ίσως η πιο σημαντική της σεζόν. Αρχίσαμε άσχημα το ματς κάτι που θα συζητήσουμε με τα παιδιά. Από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα δεν παίξαμε απλά, παίξαμε για να νικήσουμε. Στην αρχή δεν είχαμε λύσεις στο χαμηλό ποστ απέναντι στον Ερντέν και θέλω να υπογραμμίσω το πόσο μας έλειψε η σπουδαία άμυνα του Κούζμιτς. Βεβαίως και έχουμε βάθος, έχουμε παίκτες με ποιότητα, όμως το ότι αρχίσαμε άσχημα έχει να κάνει με την άμυνά μας στο χαμηλό ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν βλέπω κανέναν να λέει ένα ευχαριστώ σ’ αυτό το άγιο παιδί τον Γουϊλμπέκιν. Ο τύπος βοήθησε και στον πρώτο γύρο για όσους θυμούνται. Άντε πείτε και μια καλή κουβέντα στον Μαχμούντι που του έδωσε την μπάλα στην τελευταία επίθεση. Για τον Σάλε ας μιλήσουν άλλοι.
    Κατά τ’ άλλα ο Γουΐλιαμς έβαλε ΤΟ σουτ. Η ομάδα θέλει πάρα πολύ δουλειά για να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στο F4 και χρόνος πολύς δεν υπάρχει. Επιβάλλεται να επανακάμψει ο Νικ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.
    Ο Ιταλός καθάρισε και την ΤΣΣΚΑ και πάει για τελικό την άλλη εβδομάδα στην Βαρκελώνη. Του αξίζει ο τίτλος του προπονητή της χρονιάς για ό,τι έχει κάνει φέτος. Προλαβαίνουν οι Ρώσοι να βγουν 2οι, πάντως.
    Μια απάντηση στον φίλο μου τον ΣΜ. Δεν χαλάμε καρδιές φίλε. Σχήμα λόγου. Πάρε εσύ Ιβάνοβιτς και Μίρο, να πάρε εγώ Πασκουάλ και Μπουρούση. Θα φτιάξουμε τις ομάδες μας και θα κατεβούμε του χρόνου στην Ευρωλίγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πασκουάλ και Μπουρούση.Θέλει ο γαύρος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει...

      Διαγραφή
    2. @77

      Με ίδια μπάτζετ όμως,έτσι?όχι 30εκ εσύ και ψιχουλα κατά τα άλλα εγώ.....με σλοτεραδες,νελσονες και μπλουμηδες και άλλα τέτοια νεροπιστολα.....έτσι?

      Αν εσύ πιστεύεις ότι ο πασκουαλ αξιοποιεί τα χρηματα των καταλανων κάθε χρόνο οκ,ο,τι πεις.

      Σμ

      Διαγραφή
  33. Κακό, κάκιστο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό στο Μπάμπεργκ. Δεν είναι τόσο ότι μένει στο παιχνίδι η Μπάμπεργκ που τον έχει από κάτω στις ισοβαθμίες - λογικά (όσο υπάρχει λογική τέλος πάντων) οι Γερμανοί θα χάσουν την άλλη βδομάδα στην Βαρκελώνη και όλα θα τελειώσουν εκεί. Το πρόβλημα είναι πλέον ότι η ΤΣΣΚΑ δεν θα έρθει αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική στον Πειραιά αφού μάλλον θα παίζει εκεί την πρώτη θέση του ομίλου. Ήταν ένα από τα λίγα αισιόδοξα σημάδια που είχαν απομείνει στον Ολυμπιακό ότι τουλάχιστον στο τελευταίο παιχνίδι ο αντίπαλος θα ήταν αδιάφορος. Τώρα πια δεν θα είναι. Τα πράγματα σκοτεινιάζουν επικίνδυνα πριν καν το τζάμπολ με την Ρεάλ.

    Φιλιά, ο Στεγόσαυρός σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να έχει πρεμούρα η Τσσκα μη βγει 1η ή 2η; Είτε παίξει με ΠΑΟ, είτε με Ερυθρό Αστέρα περνάει αέρα! Ο Ολυμπιακός αν δε χάσει αύριο δεν χάνει ούτε από Κίμκι, ούτε από ΤΣΣΚΑ...

      Διαγραφή
    2. 12.34 αυριο κερδιζει,μεσα στην Κιμκι θα ναι ζορικα,εκει εχουν χασει σχεδον ολοι μονο η Ρεαλ κερδισε.

      Διαγραφή
    3. ...βασικά όπως το δεις είναι :
      Για παράδειγμα, η ΤΣΣΚΑ ως γνωστόν κοκομπλοκαίρνει του θανάτου στα...θανάτου (ενώ στα χαλαρά το πάει καλύτερα). Και δη ο γνωστός στρατιώτης Μίλος (...που θα έχει και ολάκερο ΣΕΦ στον σβέρκο του στην τελέ αγωνιστική).
      Ο δε ΟΣΦΠ, κακά τα ψέμματα, χωρίς 3/3 δεν πάει πουθενά. Και ως γνωστόν είναι όλοι τους -υποτίθεται έστω- μπριζωμένοι να φάνε ρεαλικά λαρύγγια αύριο, ράιτ;
      Ε τί καλύτερο από το να μπριζωθούνε ένα κλικ παραπάνω, μετά το "άσχημο" από Μπάμπεργκ;

      (...εν τω μεταξύ, ΚΑΙ Ρεάλ ΚΑΙ Ρούντι ΚΑΙ Ματσιούλις ΚΑΙ 25η Μαρτίου...Σάουντς λάικ εν ινβιτέισιον του μέρντερ μπάι ντεθ. Άμα δεν κατέβει με φουστανέλλα και τσιγκελωτό ο Σπανούλης, και δη "μετά τα περσινά", θα εκπλαγώ.)

      Διαγραφή
    4. Ο Ολυμπιακός ομάδες με ταλέντο, που παίζουν όμως άναρχα όπως η Κίμκι τις κερδίζει ΠΑΝΤΑ. Η Ρεάλ έχει ποιότητα, αλλά παίζει πολύ άσχημα φέτος, είναι γηρασμένη και δίνει την εντύπωση ότι δεν έχει κίνητρο. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει κερδίσει ούτε ένα ντέρμπι από την αρχή τη χρονιάς με ομάδες του ίδιου πρεστίζ, πλην του εντός με ΟΣΦΠ. Και όχι ότι παίζει η ιστορία μπάσκετ, αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ έχει κερδίσει στο ΣΕΦ!

      Διαγραφή
    5. @12:34 αχ και να περασεις και να πεσεις πανω στον ΠΑΟ...αυτο θελω

      Διαγραφή
    6. @12:46
      Πρόσεχε τι εύχεσαι...

      12:34

      Διαγραφή
    7. @12.46πμ
      δυστυχώς αυτό είναι πολύ δύσκολο να συμβεί,αφού μάλλον θα βγούμε 3οι,άρα θα έπρεπε να βγει 2ος ο εμφιαλωμένος. το πιο πιθανό είναι να βγει 2ος από το τέλος με τη σημερινή νίκη της μπάμπεργκ

      Διαγραφή
  34. Σημερα εχασα το σεβασμο μου για τον κοουτς Ιτουδη.. Εχει παει το politics σε αλλο επιπεδο. Ο μονος που προσπαθουσε στην αμυνα και πηδαγε στα αμυντικα ριμπαουντ ηταν ο Χαινς


    The_Joker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τζιμ εξαιρετικος και παλι... Για σήμερα: Μετά τον Ερυθρό και την Κουμπάν, ακόμα ένα παιχνίδι που τυγχάνουμε κακής διαχείρισης από τους διαιτητές. Γιατί μας έχουν βάλει έτσι στο μάτι ρε παιδιά; Τέλος πάντων. Συνεχίστηκαν τα σκαμπανεβάσματα του Νικ και σε αυτό οφείλεται, πιστεύω, η δύσκολη νίκη μας, αν και η Νταρουσάφακα είναι καλή ομάδα και έχει φέρει αρκετούς μπελάδες φέτος... Ο Ραντούλιτσα σταθερός σε επίθεση αλλά και σε άμυνα (λολ), ο Γκιστ και ο Διαμαντίδης οι ασφάλειές μας όπως πάντα σχεδόν και ο μεγάλος για ακόμα μια φορά Έλλιοτ που πρέπει να ανανεωθεί οπωσδήποτε... Ο Χέινς δείχνει ακόμα πολύ σφιγμένος και είναι κρίμα γιατί ενώ έχει να δώσει, η πολυκοσμία στη θέση του τον έχει φάει... Ρανιέρι και Τρινκιέρι τους βγάλαμε σκάρτους αλλά τώρα μας θυμούνται και γελάνε. Μπράβο στη σπουδαία Μπάμπεργκ με την πολύ δυνατή έδρα και το φοβερό feeling που πλημμυρίζει αυτό τον οργανισμό φέτος. Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει αύριο και κάνει το ίδιο και η Χίμκι στο Κάνουνας, που είναι και το πιο πιθανό, τότε θα έχουμε πενταπλή ισοβαθμία στις θέσεις 2-3 και διπλή στις θέσεις 1-2... Θεέ και Κύριε... Γιατί να το αλλάξουν αυτό το υπερσύστημα του χρόνου;;;
    ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ!!!
    Στάθης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε σταθη νομιζω οτι σμρ μια χαρα ηταν η διαιτησια.. και τα βηματα εδωσε, και το ξυλο εδωσε , ισα ισα που ηθελα να γραψω οτι σμρ η διαιτησια μας εδωσε τα κουκια. ετσι τουλαχιστον το ειδα εγω. Και το θεατρο το εδωσε.. πολυ σημαντικο αυτο και απο εκει καταλαβαινεις και πολλα

      Διαγραφή
    2. καλή ήταν,αλλά ο τύπος που έδωσε φάουλ στον διαμαντίδη στο άστοχο σουτ του γκόρντον είναι καμικάζι αυτοκτονίας. πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έχει δώσει σε εκείνη τη φάση

      Διαγραφή
  36. Φανταστείτε play off

    ΦΕΝΕΡ – ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
    ΛΟΚΟ – ΡΕΑΛ
    ΤΣΣΚΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ
    ΛΑΜΠΟΡΑΛ – ΠΑΟ

    Και F4 με

    ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΛΑΜΠΟΡΑΛ
    ΑΣΤΕΡΑΣ – ΛΟΚΟ

    Οι 4 καλύτερες προπονητικές δουλειές στο Βερολίνο. Κι όλα τα φαβορί στον καναπέ.

    ΤΟ τρολάρισμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΤΟ τρολάρισμα..."

      ...τουλάχιστον το παραδέχεσαι ;ρ

      Διαγραφή
    2. Και να παρει την Κουπα ομαδα που του χρονου δε θα ναι στην Ευρωλιγκα... αυτο κι αν θα ναι...

      Διαγραφή
  37. - Να αρχίσει η δημοπρασία για αυτό το ανεκτίμητο
    βάζο της δυναστείας των Μίνγκ παρακαλώ.

    - 800.000 ευρώ
    - 800.000 ευρώ από τον κο Γιαννακόπουλο.
    - 1.000.000 ευρώ.
    - 1.000.000 ευρώ από τον κο Τουντσάι Οζιλάν της Εφές.
    - 1.200.000 ευρώ.
    - 1.200.000 ευρώ επανακάμπτει ο κος Γιαννακόπουλος
    - 1.500.000 ευρώ.
    - 1.500.000 από τον κύριο Ζοζέπ Μαρία Μπερτομέου από Βαρκελώνη.
    - 1.700.000 ευρώ
    - 1.700.000 ευρώ από κο Φλορεντίνο Πέρεθ
    - 1.800.000 ευρώ.
    - 1.800.000 ευρώ απανέρχεται ο κός Τουντζάι Οτζιλάν.
    - 2.000.000 ευρώ
    - 2.000.000 ευρώ από τον κο Αζίζ Γκιλντιρίμ του Φαναριού.
    - 2.500.000 ευρώ !!!!!!
    - Ουάου από τον κο Βαρουφάκη που παρακολουθεί την δημοπρασία του οίκου Κρίστις.
    - Λεφτά υπάρχουν αναφωνεί ο κός Παπανδρέου.
    - 2.500.000 ευρώ από τον κο Βατούτιν από Μόσχα.
    - 2.500.000 ευρώ, ένα.
    - 2.500.000 ευρώ, δύο.
    - 2.500.000 ευρώ, τρία.
    - Το βάζο Τσί Κά Μπούμ, φιλοτεχνιμένο από τον
    προσωπικό γκαλερίστα του Κινέζου αυτοκράτορα αμερικανό
    ΕΛΙΟΤ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ καταχωρείται στον κο Βάτούτιν από Μόσχα.
    - Μόλις σκότωσες τον Γιαννακόπουλο :)) ακούγεται
    να λέει από το βάθος της αίθουσας ο Ολλανδός Ντάισεμπλουμ
    στον Ρώσο επιχειρηματία.

    Jim...οπληκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ washcloud

      Σωστότατος.
      Εκλεισες υπέροχα αυτή την όμορφη βραδιά
      στο Λονδίνο :))
      Ευτυχώς που δεν ήταν εκεί ο Βόλφνγκ Σόιμπλε
      από Μπάμπεργκ γιατί το βάζο θα έκανε φτερά :)


      JB

      Διαγραφή
  38. Η συνήθης παρέα, ξεπερνώντας (δύσκολα, είχαν επενδύσει αρκετά στην αποψινή αποτυχία κι απ’ την εξέλιξη πείστηκαν πως θα γινόταν, να ξέρουν όμως πως έχουν την κατανόηση και τη συμπαράστασή μας…) τον καημό της, έχει αναλάβει να σε πείσει πως η νίκη είναι ντροπή. Προβλέψιμο όσο το τι μέρα θα πέσει η Καθαροδευτέρα… Ας θυμίσει κάποιος, λοιπόν, πως αυτή η Νταρουσάφακα είναι τόσο κακή ομάδα που μόλις την περασμένη βδομάδα έχασε με χίλια ζόρια στην έδρα του Ζοτς. Πως την προπερασμένη έχασε με δυο χιλιάδες ζόρια απ’ την Εφές. Πως σ’ αυτό το ίδιο παρκέ νίκησε στον 1ο γύρο τον Αστέρα. Πως το μισό της ρόστερ (Γκόρντον, Σλότερ, Μαρκοϊσβίλι, Πρέλτζιτς, Χαρανγκόντι) είχε εύκολα θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ας θυμίσει κάποιος, επίσης, πως παρά τα χάλια του για 15’ απόψε (χάλια ουδόλως άσχετα με την απώλεια του Κούζμιτς, κι ας γελάσει όποιος θέλει), ο Παναθηναϊκός το ματς το γύρισε. Και το γύρισε κόντρα σε θεούς και δαίμονες, αφού τα καλόπαιδα με τις σφυρίχτρες - ειδικά αυτός ο απίθανος Γιασεβίτσιους - είπαν, όπως Βελιγράδι, να παίξουν και για τον Ντούντα: μερικά σφυρίγματα μπορείς να τα καταπιείς, αλλά το φάουλ που δίνει στον Γκόρντον βολές για το 81-81 δεν εμπίπτει στην κατηγορία του λάθους, είναι απ’ τα σφυρίγματα που πλήττουν το κύρος μιας έτσι κι αλλιώς γελοίας στο θέμα της αξιοπιστίας διοργάνωση. Κι αυτό προβλέψιμο όμως: ο μύθος της κορυφαίας ομάδας της περασμένης δεκαετίας δεν γράφτηκε με τις ευλογίες του συστήματος, γράφτηκε κόντρα σ’ αυτές...
    Στο μεταξύ, η ομάδα απέχει μια Τσεντεβίτα απ’ το να μπει πλέι οφς για 6η συνεχόμενη σεζόν. Η μόνη με μεγαλύτερο σερί (θα) είναι η Μπαρτσελόνα, με τα πολλαπλάσια (λόγω ποδοσφαίρου) μπάτζετ. Κι αυτό το 6/6 πλέι οφς θα έχει γραφτεί στην εποχή που η ομάδα περνά τη μεγαλύτερη δοκιμασία της σύγχρονης ιστορίας της, έχοντας αντέξει ως και τη λαίλαπα των 11 αποχωρήσεων το καλοκαίρι του’12, έχοντας στηριχτεί για 2-3 χρόνια σε γυρολόγους, έχοντας κάνει καινούρια τέφρα για το σήμερα και, κυρίως, για το αύριο. Σ’ όσους λοιπόν συνεχίζουν να το πιλατεύουν για το πόσο άθλιος προπονητής είναι ο Τζόρτζεβιτς ή πόσο αστείος είναι ο Ραντούλιτσα, έχω να συστήσω κρύα ντους. Γιατί τώρα που τα πλέι οφς είναι γεγονός και την ελπίδα τους την αποθέτουν πια στην πιθανότητα να προκύψει όχι Λαμποράλ αλλά ΤΣΣΚΑ, τους έχω χαμπέρια: ούτε η ΤΣΣΚΑ τρομάζει, παλικάρια... Με μειονέκτημα (πιθανότατα) ή με πλεονέκτημα, με τη Λαμποράλ, την ΤΣΣΚΑ, τη Ρεάλ ή την Μπάρτσα (και πολύ περισσότερο με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν το βλέπω...), ο Παναθηναϊκός θα έχει σοβαρές, σοβαρότατες πιθανότητες πρόκρισης. Με τα προβλήματά του, με τα κολλήματα του προπονητή του, με τις ατέλειες που προκύπτουν απ’ το καθυστερημένο των ενισχύσεων. Αλλά τις πιθανότητές του θα τις διεκδικήσει: δεν έχει δα και πολλές ομάδες με τόσες ισχυρές προσωπικότητες, ούτε να συνδυάζουν το μέσα/έξω επιθετικό παιχνίδι με την καλή άμυνα (ναι, καλή άμυνα, άσχετα απ' το αποψινό).
    Α, και κάτι άλλο: κι αυτό το υπόκωφα μηδενιστικό «μια λαμπάδα στον Γουίλιαμς» δεν περνάει πια. Την περασμένη βδομάδα η λαμπάδα ήταν στο μπόι του Μήτσου, νωρίτερα ήταν στου Γκιστ ή στου Καλάθη. Όλοι αυτοί παίκτες του Παναθηναϊκού είναι, όχι του φούφουτου. Δεν θα απολογηθεί κιόλας που έφτιαξε ρόστερ με πολλούς παίκτες ικανούς να πάρουν ένα ματς μόνοι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραίος. θα μπορούσες να κλείσεις και με μια αφιέρωση το σχόλιό σου προς αυτούς που σήμερα στεναχωρήθηκαν με τη νίκη. ταιριάζει γάντι με την περίσταση
      https://www.youtube.com/watch?v=7GgkDjf96Bw

      Διαγραφή
    2. ...πρέπει να τα 'κανες κυριολεκτικά πάνω σου εσύ αδερφέ στα τελευταία δευτερόλεπτα ε;

      Διαγραφή
    3. Καλα τα λεει, ειναι πολλοι που πρεπει να πικραθηκαν στο φαουλ του Ουιλμπεκινκαι το παιζουν μυξοπαρθενες. Ποιος σας ειπε οτι ειχε τη νικη ντε φακτο πριν το ματς ο Παο που θα ντρεπεται κιολας γιατι νικησε χωρις να παιξει;

      Διαγραφή
    4. Καλησπερα!

      Δεν εχω γραψει ποτε αλλα διαβαζω site και σχολια εδω και ενα χρονο. Θα συμφωνησω με το παλικαρι απο πανω εκτοσ απο το κομματι με την τσσκα. Νομιζω οτι σε ενα αγωνα F4 θα ειχαμε πιθανοτητες αρκετες να την κερδισουμε αλλα 3 νικες το θεωρω παρα πολυ δυσκολο. Οχι ακατορθωτο.

      Διαγραφή
  39. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Στην προηγούμενη του ζωή ο Ελιοτ Γουίλιαμς
    πρέπει να ήτανε.......γραφιάς....σε γραφείο
    κηδειών στην Τουρκία.

    ΥΓ Σήμερα έγραφε από παντού κι έθαψε μαζί Μαχμουτί
    και Βαψομαλιά :)))

    ΟΛΕ !

    JB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οι πρασινοι με ασχημο μπασκετ, με τις μισες ξικες στα 1-2 καλαθια, κ με διαμαντιδη στην φαρετρα ολα τα μπορουν, αρκει λιγο να ρολαρουν σε 2-3 βδομαδες. Οι κοκκινοι ας το αφησουν για φετος, δεν τους θελει κ δεν το θελουν βασικα. Αν ξυπνησει η ρεαλ 50% να το σηκωσει, αουντσαιντερ μπαμπεργκ κ λοκο...η μπαρτσα το μεγαλο ερωτηματικο. Φενερ, τσσκα, παο ειναι να μην τραυματιστει κανεις απο τα γκαρντ, τελειωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. http://live.euroleague.net/gamesjs.aspx?ig=euro_211&st=20&dp=AFAKAF36D414194BLEPC7843U&z=0 τι σημαινει ακριβως το -+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δείχνει το τι γινόταν με το σκορ όσο ένας παίκτης βρισκόταν στο παρκέ. Δηλαδή, αν ένας παίκτης έχει +5 σημαίνει ότι όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι η ομάδα του σκόραρε 5 περισσότερους πόντους απ' όσους έφαγε. Αντίστοιχα, αν έχει -8 ας πούμε, σημαίνει ότι όσο έπαιζε η ομάδα του δέχθηκε 8 πόντους περισσότερους απ' όσους έβαλε. Αν έχει 0, όση ώρα έπαιζε η ομάδα του έβαλε ακριβώς όσους πόντους έφαγε.
      Άλλες φορές το +/- μπορεί να λέει την αλήθεια για την παρουσία ενός παίκτη στον αγώνα, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικό (μπορεί δηλαδή κάποιος με θετικό πρόσημο να είναι από τους χειρότερους σου παίκτες στον αγώνα και κάποιος άλλος με αρνητικό να είναι ο καλύτερος).

      Διαγραφή
    2. ευχαριστω πολυ 2.17

      Διαγραφή
  43. Μερικες ερωτησεις για τον Τζιμ.1) τωρα που τον εχεις δει να παιζει στην Ευρωπη, ποια η γνωμη σου για τον Γουιλιαμς? Αξιζει να σκασει κανα εκατομυριο ο ΠΑΟ να τον κρατησει και του χρονου? Η θα χρειαστει μεγαλυτερο ποσο? Νομιζεις οτι θα τον θελει ο Τζωρτζεβιτς στην μετα-Διαμαντιδη εποχη η θα συνεχισει να ψαχνει αλλου τυπου παικτη? 2)Πως θα σου φαινοταν ο Ωγκαστ στην θεση του Κουζμιτς? Κι αν τον επαιρνες θα κρατουσες τον Χαντερ στην ομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο όγκουστ πάντως ακόμα δεν έχει πάρει ελληνικό διαβατήριο(και δεν ξέρω αν θα πάρει,εφόσον δεν τον πάρουν στην εθνική). οπότε πιάνει θέση ξένου και μάλιστα μη κοινοτικού ως αμερικάνος

      Διαγραφή
    2. Δεν νομιζω να υπαρχει ανυπερβλητο προβλημα με την εκδοση διαβατηριου αν θελει να τον φερει ο παναθηναικος ως Ελληνα. Αλλα ας υποθεσουμε για την κουβεντα πως δεν μπορει. Θα τον εφερνες στην θεση του Χαντερ?
      Jump4joy77

      Διαγραφή
    3. και ο ένας και ο άλλος θέλει δουλειά ώστε να πάρουμε τα στοιχεία που χρειαζόμαστε. ο χάντερ είναι ήδη 1,5 μήνα στην ομάδα,έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία και τον δουλεύουν ήδη από το προπονητικό επιτελείο. χωρίς ελληνικό διαβατήριο όχι δεν θα έπαιρνα όγκουστ. γενικά δεν θα έπαιρνα οποιονδήποτε άλλο νεαρό που θα ήταν κι εκείνος στοίχημα το αν θα πετύχει. αλλαγή του χάντερ το καλοκαίρι θα έκανα μόνο για κάποιον πιο έμπειρο και παιγμένο στο επίπεδο της ευρωλίγκας(όπου εκεί βέβαια θα πληρώσεις και παραπάνω)

      Διαγραφή
  44. Η ταπα του Σλοτερ πανω στα χερια του Ραντουλιτσα και οχι στην μπαλα ηταν καθαρο φαουλ,αλλα οι διαιτητες εκριναν αλλιως το περιεργο ειναι οτι ο ενας διαιτητης ηταν στο μισο μετρο,το ιδιο και το τελευταιο φαουλ στον ΔΔ πανω στον Γκορντον,τζαμπα δυο βολες στο τελος.Κακη διαιτησια ξανα εις βαρος μας,δεν μας εσφαξαν αλλα πολλα λαθη στα κρισιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθαρο σφαξιμο με μπαμπακι και χωρις αναισθητικο ηταν.

      Διαγραφή
  45. Καλησπέρα παιδιά καταρχήν ο παναθηναικος θα χάσει από τσεντεβιτα Εφές και θα αποκλειστεί συτο για να κοιμηθητε γιατί αύριο έχει παρελαση.
    Τζιμ μία σκεψη, να σου εκφρασω:
    Καλαθης,χεινς,φελντειν,ουιλιαμς,παυβλοβιτς,κουζμιτς,ραντουλιτσα,χαντερ οκτώ παίχτες στους 12καινουργιοι οι τρεις εκ των οποίων ήρθαν το τελευταίο δίμηνο και από την άλλη έχεις ένα προπονητή που έχει πάρει το κύπελλο έχει σχεδόν προκριθει (είπαμε είναι αργά)στα πλειοφ της ευρωλίγκα και στα δικά μου μάτια θα χτυπήσει το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις δηλδη ρι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει σε έξι μήνες για να κερδίσει έστω για ένα βράδυ τον σεβασμό του έλληνα τηλεθέατη(λίγοι είναι θεατες και δε το λέω εγώ αλλά τα εισητήρια στα γήπεδα)μήπως να πάει στο ληξιαρχείο και να ονομαστεί αλεξανδρος τζωρτζοπουλος είναι καλή ιδέα???
    Τζιμαρα,κάτι ακόμα ο ερντεν έβαλε 16ποντους σε 10 λεπτά γιατί ο ραντουλιτσα είναι τρύπα και ο σαλε μυρωδιάς,οι2 όμως σε συνάρτηση με τα 6λαθη στα υπόλοιπα 30 μάλλον θα οφείλονται στο μενταλιτι του παίχτη δεν νομίζω να έπαιξε πουθενά ρολο η ομάδα και μυρωδιάς????
    Κάπου διάβασα για ουιλμπεκιν,και την τελευταία επίθεση παιδιά έχετε δίκιο ευχαριστώ στο μαχμουτι που ενώ έχει στο πάγκο τον καρι, τον ουεστμπρουκ και στο παρκέ κλει και χαρντεν αυτός την δίνει την φάση στο σκοτι....
    Υγ:ο παναθηναικος δεν διαλέγει αντίπαλο ο παναθηναικος πάντα παίζει για κερδίζει αυτά είναι για την ρεάλ τον οσφπ(πρώτος γύρος στο ματς με εφες) για τέτοιες ομάδες.οποίος θέλει καλώς να έρθει και όπως λέει και ο ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ αν είναι καλύτερος ο αντίπαλος εγώ πρώτος θα του δώσω το χέρι και θα του πω συγχαρητήρια...
    Υγ:το 1995επι σαράντα λεπτά τα είχε βγάλει και τα έσερνε στο παρκέ του ΟΑΚΑ από φέτος πάλι σε αυτο ναο του ευρωπαϊκού μπάσκετ το ίδιο θα κάνει...
    Υγ3:μετά την νίκη της μπαμπεργκ πόσα εκατομμύρια σενάρια έμειναν για την πρόκριση του ολυμπιακού????


    Σέντρικ σεμπαλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνυπογραφω 100% με Σεντρικ. Ηδη λατρευτοι Παναθηναικομαχοι- μπασκετικοι αφου ειχαν προβλεψει την σιγουρη καταστροφη στην πρωτη φαση και τον διασυρμο στην δευτερη φαση, τωρα βρισκουμε ολα τα σεναρια που θα αποκλεισουν τον Παναθηναικο σοτυς 8 (για να δικαιωθουν οι καλοι προπονητες)

      Λοιπον ο Τζορτζεβιτς εκανε 2-3 λαθη στην στελεχωση. Πηρε Κουζμιτς αντι ενος ελαφρυ Σεντερ, δεν πηρε PG οταν τραυματιστηκε ΚΑΙ ο Μποχωριδης και ισως περιμενε πολλα απο τον Παππα οταν γυρισει. Κανεις δεν ξερει.

      Απο εκει και περα. Κερδιζει παιχνιδια ο Σαλε επειδη το μπουμπουναει ο Ελλιοτ στο τελος; Λαμπαδα στον Ελλιοτ. Χανει επειδη βαζει 6 τριποντα υπο πιεση η Λοκομοτιβ στο τελευταιο 3λεπτο; Τραγικος closer ο Σαλε, εξαιρετικος ο Μπαρτζωκας.

      Βαζει 18 ποντους σε μια περιοδο ο Ντιλευνυ και ο Ερντεν, μα καλα τι κανεις ο Τζορτζεβιτς, καποιος να τον ξυπνησει.

      Βαζει ο Ελλιοτ 13 σερι με Ερυθρο Αστερα και το γυριζει; Μπασκετ αλανας, την μπαλα στον Γουιλιαμς και αγιος ο θεος.

      Παιρνουν παιχτες ολες οι ομαδες στην μεση της χρονιας; Ενισχυουν τις ομαδες τους. Παιρνει ο Παναθηναικος; Επιτελους κλεινει τις μαυρες τρυπες.

      Παραπαιουν Μπαρτσα/Ρεαλ/Μακαμπι/Ολυμπιακος/Εφες, ζοριζεται πολυ η ΤΣΣΚΑ, εχουν μεταλο θα πανε F4.

      Χανει ο Ιτουδης το ματς στην Μπαρτσα (φταει ο τρελο-Μιλος)

      Για να συνοψισω. Ο Ομπραντοβιτς ειναι ενας προπονητης που υπηρξε στα τοπ-10 PG ολης τηε Ευρωπαικης ιστοριας, με καλα δειγματα στην Εθνικη του, και στην πρωτη του χρονια στην Ευρωλιγκα. Ειναι τεραστια προσωπικοτητα και αμα λαχει θα παρκαρει και τον πιο ακριβοπληρωμενο παιχτη της ομαδας σε ολο το 4ο δεκαλεπτο και δεν θα πει κανεις κουβεντα.

      Κανει λαθη, κανει και σωστα, ΣΥΝΟΛΙΚΑ ομως δειχνει ΚΑΙ αυτος βελτιωμενος σε σχεση με την αρχη της σεζον. Ο Προπονητης δεν μπορει ευκολα να αλλαξει αλλαγη στρατηγικης στην αμυνα απεναντι σε εναν σεληνιασμενο παιχτη σε ενα time-out γιατι πρεπει να αλλαξει ολες τις περιστροφες. Αλλαζει παιχτη πανω του (το εκανε) και κανει τον σταυρο του. Δεν ειχε και τον Κουζμιτς που θα βοηθουσε.

      Το αλλαξε στο υπολοιπο παιχνιδι ομως και αυτο ειναι στα + του. Δηλαδη αν ο Σαλε ειναι τραγικος τι πρεπει να ειπωθει για Λασο,Πασκουαλ,Ιτουδη,Σφαιροπουλο,Ιβκοβιτς κτλ;

      Θελουμε μηπως να θυμηθουμε τις θεσεις του Παναθηναικου στα περιφημα Power Rankings πριν την αρχη της κανονικης φασης αλλα και του τοπ-16; Το μαυρο αλογο της Καρισιγιακα; Και αφου οι περισσοτεροι συμφωνουσαν με εκεινα τα power rankings που ολα ειχαν τον Παναθηναικο εκτος 8αδας (αν και εγω ελεγα οτι ο ΠΑΟ 8 θα φτανε ακομα και ανα κατεστρεφοταν ο κοσμος γιατι ειναι τεραστιο club σε μεγεθος).

      Τοτε κατι εχει παει στραβα. Ειτε τα power rankings επεσαν παντελως εξω και ηταν biased, ειτε ο Τζορτζεβιτς κανει και κατι καλο.

      Επισης στο μπασκετ πολλα πραγματα ειναι και θεμα συγκυριων. Το τριποντο του Φελντεην με Μαλαγα εντος ισως εδωσε προκριση. Ομοιως ομως το τριποντο του Ντρεηπερ στο Κουμπαν και το αστοχο του ΔΔ στο ΟΑΚΑ στερουν την δευτερη θεση.

      Τελος το να μην μπορει να περασει την σεντρα μια ομαδα ειναι επαγγελματικα απαραδεκτο. Οποιος πιστευει ομως πως αυτο ειναι κατι που χρειαζεται να σχεδιαστει επι τοπου απο τον προπονητη και πως εχει αυτος την ευθυνη και οχι οι παιχτες που επαιζαν, δεν πρεπει να εχει παιξει ουτε σε παιδικο-εφηβικο.


      Q81

      Διαγραφή
    2. Βiased ειναι αυτα που γραφεις Q81.
      Θα σχολιασω ιδιαιτερως το τελευταιο. Προφανως δε χρειαζεται να σχεδιασει ο προπονητης κατι για να σπασει το full court press του αντιπαλου. Eπρεπε να εχει δουλευτει τοσο στην προπονηση που να σπαει αυτοματως. Επρεπε η πιεση απο τον αντιπαλο να γινεται δικο σου οπλο. Κανεις δεν κατηγορει το Σαλε επειδη δεν κανει μαγικα στα time outs. Η κριτικη μας αφορα τη δουλεια που (δεν) κανει στις προπονησεις.

      Διαγραφή
    3. Biased ειναι να γραφεις για αυτα που (δεν) κανει στις προπονησεις οταν δεν εχεις παρακολουθησει ουτε μια και αρα δεν μπορεις να ξερεις.

      Ποσο σιγουρος μπορει να εισαι οτι δεν το εχουν δουλεψει οπως ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ παιδικο-εφηβικου αλλα μεσα στον χαμο καποιος ξεχαστηκε;

      Αυτο δεν αναιρει οσα ειπα. Ο Παναθηναικος ΚΑΙ στις 2 φασεις,πηγε καλυτερα απο οτι εγραφαν τα rankings.

      Δεν ειναι αποψη, ειναι ΓΕΓΟΝΟΣ. Επαναλαμβανω λοιπον πως ειτε τα rankings ηταν λαθος και αποτυπωσαν μια εικονα που δεν ηταν πραγματικη εκεινη την στιγμη,
      ειτε τα power rankings ηταν σωστα, αλλα ο Σαλε τα ανετρεψε.

      Τι αλλο βρισκεις biased σε οσα λεω;

      Q81

      Διαγραφή
    4. ,φιλέ 11:57,είτε είσαι προπονητής έτσι ώστε να καταλαβαίνεις την δουλειά στις προπονήσεις είτε είσαι (εχθρος)εντός των πυλών που σε έχει στην απέξω ο σαλε.
      Ότι από τα δύο και να είσαι μία ερώτηση πάνω στο αντικείμενο σου στην τελευταία φάση που ο φελντειν δίνει επιδεικτικά τον αριστερό διάδρομο στο σκοτι έτσι ώστε να πέσει πάνω σε τοίχο είναι αυτοσχεδιασμός της στιγμής τύχη του πρωτάρη η προπονητική εντολή η οποία προέρχεται από το διάβασμα του αντιπάλου.
      Τέλος και για να μην αγχωνεσαι ο σαλε στο τέλος της χρονιάς φεύγει και του χρόνου δίδυμο ο πριφτης με το χρήστη τον σερελη για να ανέβουν το εβερεστ μαζί με τον Παναθηναϊκό μας....


      Σέντρικ σεμπαλλος

      Διαγραφή
    5. Θυμιζω μονο 2 παιχνιδια της τελευταιας αγωνιστικης.
      Παναθηναικος-Κουμπαν

      Η Κουμπαν προηγειται σε ολο το ματς. Ο Μπαρτζωκας αποφασιζει να παιξει τα τελευταια 3 λεπτα με τον Ντιλευνυ PG και 3αρι τον Κλαβερ, 4αρι τον Σινγλετον και 5αρι τον Ραντολφ. Ο Ντιλευνυ πεταει την μια μπαλα μετα την αλλη στην εξεδρα, ενω στην προτελευταια επιθεση δεν μπορουν να περασουν την μπαλα απο την σεντρα, κανουν λαθος και κινδυνεουν να χασουν ΚΑΙ την διαφορα. Κανενα σχολιο για τον Μπαρτζωκα και τα εγκληματα του, ισα ισα ακουμε ποσο καλος θα ηταν για τον Παναθηναικο.

      Μπαρτσα- ΤΣΣΚΑ. Η Μπαρτσα μειωνει στους 2 μετα απο τραγικη αντιμετωπιση του Pick'n'Fade, και στην συνεχεια ο Μιλος κανει λαθος στην επαναφορα. Εννοειται πως φταιει ο Μιλος που ειναι τρελος loser.

      Προφανως καμια ομαδα δεν δουλευει στις προπονησεις την επαναφορα σε full court press, ειτε οι αλλες ομαδες το δουλευουν και κανουν λαθος οι παιχτες, ενω στον Παναθηναικο δεν δουλευεται απο κανεναν στις προπονησεις, και η καημενοι οι παιχτες ειναι αμοιροι ευθυνων

      Τελικα τι σου φαινεται πιο biased?

      Q81

      Διαγραφή
    6. Σέντρικ κ Q81 ευχαριστώ που τα είπατε εσείς!

      Διαγραφή
    7. @Q81
      Σωστα λες οτι αυτα δουλευονται σε καθε ομαδα παιδικο-εφηβικου.
      Το ποσο δουλευει κανεις ειναι δικο του προβλημα. Οταν οι παικτες παρουσιαζουν το χθεσινο θεαμα το ποσο δουλεψες στην προπονηση δεν εχει ιδιαιτερη σημασια. Δουλεια του προπονητη δεν ειναι απλως να δουλευει, αυτη ειναι αυτονοητη υποχρεωση. Δουλεια του ειναι οταν χρειαστει η ομαδα να σπασει την πιεση να το κανει αυτοματως και χωρις δικη του παρεμβαση, οπως το εχει μαθει στην προπονηση. Καλως ή κακως οι προπονητες κρινονται εμμεσως, μεσω της δουλειας των παικτων. Οταν η ομαδα αποτυγχανει φταιει ο προπονητης. Εχει αντικειμενικη ευθυνη. Και χθες ανεξαρτητως αποτελεσματος απετυχε.
      Για τα υπολοιπα (για Πριφτη, Σερελη κλπ) λεω μονο οτι εχει γινει παρανοηση. Δε λεω οτι πρεπει να φυγει ο Σαλε για να ερθουν αλλοι. Λεω απλως οτι δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα της δουλειας του. Ειναι τοσο απλο.

      Διαγραφή
    8. Αυτό που λέω είναι πως δεν μπορεί στην φάση του παναθηναϊκου να φταίει ο Σαλε, στην φάση της κουμπαν να μην φταίει ο μπαρτζωκας. Είναι σαφές. Όσα γράφω στο αρχικό μου ποστ δείχνουν πως τον Τζορτζεβιτς τον αντιμετωπιζουμε δυσανάλογα αυστηρά
      Q81

      Διαγραφή
    9. Προσυπογράφω οσα λενε σεντρικ και Q81. Επίσης ΠΙΣΤΕΎΩ οτι λέγοντας αυτα δεν αναιρείται το γεγονός οτι ο Σαλε εχει κανει λαθη χοντρα και μη κατα καιρους. Αν δεν ισχυει συγγνώμη. Κοντολογίς η κριτική στον Σαλε ειναι αδιανόητα δυσανάλογη σε σχέση με αυτή στον Σφαιρο, τον Ιτουδη, τον Μπαρτζω κτλπ.
      Ντιρκ

      Διαγραφή
    10. Ντιρκ ο Τζορτζεβιτς εχει κανει ΠΟΛΥ χοντρα λαθη στα παιχνιδια αλλα και στην στελεχωση.

      Το οτι επαιζε πχ με τον Ραντουλιτσα να κανει συνεχες δυναμικο hedge out και να τρωμε το ιδιο καρφωμα ειναι εικονα που μου στοιχιωνει τα ονειρα.

      Σιγουρα του αναγνωριζω οτι δεν ειναι ξεροκεφαλος οπως ο Ιβανοβιτς αλλα μαθαινει και αυτος στην πρωτη του χρονια στην Ευρωλιγκα. Τηρουμενων των συνθηκων τα παει (σχετικα) καλα κατ'εμε (θα μπορουσε και καλυτερα) με σημαντικο το γεγονος πως στο κρισιμο σημειο της σεζον η ομαδα δειχνει να εχει ανωδικη πορεια.

      Θιγω ακριβως αυτο που λες. Πως στον Τζορτζεβιτς διυλίζουμε τον κώνωπα, και στους αλλους (πιο εμπειρους,πιο μεγαλα budget) καταπίνουμε την κάμηλο

      Q81

      Διαγραφή
    11. λοιπόν φίλε 2:57,πάμε πάλι ανάλυση της φάσης μετά την επαναφορά η μπάλα πάει στα χέρια του ουιλιαμς να κατεβάσει αυτός πιέζεται και έχοντας σκαλοπάτι τον φωτση του δίνει έγκαιρα την μπαλα, αυτός ενώ έχει μία άνετη πάσα στον φελντειν δεν την δίνει κολλάει σταματάει την ντρίμπλα και γίνεται ότι γίνεται που βλέπεις το λάθος του σαλε και ότι δεν έχει δουλέψει???
      Συνεχιζω η δουλεια του προπονητή φαίνεται σωστά όπως λες στο γήπεδο το γεγονός ότι ο παναθηναικος είναι μία ομάδα που κυκλοφορεί καλά την μπάλα έχει τις περισσότερες τελικές,έχει μία φανταστική αναλογία δύο/τριών πόντων εκτελεσμενων επιθέσεων,οι απλωμένες άμυνες τώρα που έχει τα πόδια να το κάνει αποτέλεσμα δουλειάς ποιου προπονητή είναι.
      Εσύ δηλαδή πιστεύεις πχ ότι αν είχε ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ(μη με ρωτήσεις ποιος είναι)αυτό το ρόστερ τι θα έκανε παραπανω πέρα από το να έχει καθαρίσει πιο εύκολα κάποια ματς η αντίστοιχα κερδίσει κάποια πιο κλειστά παιχνίδια καθαρά και μόνο λόγο προπονητικής οξυδερκειας...
      Τελειωνω και σου λέω ότι ουδείς αναντικατάστατος και ουδείς ανώτερος του Παναθηναϊκού,αλλά ρε αδερφέ αυτό που γίνεται φέτος με αυτή την παγκόσμια προσωπικότητα του μπάσκετ και τις κατηγορίες που έχει δέχτει ξεπερνάει το όριο της πλάκας και του χαβαλε για το μόνο που δεν εχει κατηγορηθεί είναι ότι συνέβαλλε στο εκ νέου σχίσμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ....
      Και κάτι επί του πιεστηρίου,ο Τζόρτζεβιτς δούλεψε χωρίς κλάμα και αναθεματισμους με το υλικό που είχε στα χέρια του και όταν πλέον είδε ότι η χρόνια χάνεται κατάφερε να πείσει την διοίκηση να κάνει τις μεταγραφές που έκανε και να δώσει αξία στην επένδυση της,ενώ ο αργυρης για παράδειγμα σε εκείνη την εξαιρετική πρώτη χρονιά του είχε πάρει δώρο για ενίσχυση τον μαρκους μπανκς και τον τζεισον καπονο,βάλε σε αντιδιαστολή και την ολοκληρωτική μεταμόρφωση του αφεντικού(δεν λέω ότι είναι έργο του σαλε αλλά συμπίπτει χρονικά)της ομάδας στην συμπεριφορά του και να πως αλλάζει επίπεδο ένας σύλλογος...


      Σέντρικ σεμπαλλος

      Διαγραφή
  46. Παρότι στο α' μισό της χρονιάς θα με καταχωρούσε ίσως κανείς στους γκρινιάρηδες, σήμερα θα συμφωνήσω με τον φίλο 12.50 και με τον Σέντρικ. Μπορεί να μην τα έβαζα τόσο με τη διαιτησία (αν και φάουλ όπως αυτό στον Gordon δεν έχω ξαναδεί να δίνεται), αλλά δε νομίζω ότι φταίει και ο Σάλε που έκαναν οι παίκτες 8'', ούτε που έπεσε ο Γκιστ πάνω στον Γουίλμπεκιν στο τρίποντο. Αν είχε χάσει δηλ. από τον Μπαρτζώκα με τριαντάρα σε αγώνα κατάταξης, δεν θα τον είχαμε κρεμάσει στα μανταλάκια; Αλλά τώρα ο Ράντονιτς είναι προπονητική θεότητα, κι ο δικός μας μπάζο.

    Επίσης, ο Ραντού έκανε ένα κακό α' ημίχρονο αλλά στο β' ήταν πολύ καλός ΚΑΙ στην άμυνα, παρότι δεν απέφυγε ένα-δυο εκνευριστικά λάθη. Ο Πάβλοβιτς ήταν μεν για κλωτσιές, αλλά το κατάλαβε και ο πάγκος και τον πάρκαρε μέχρι τις αλλαγές χάντμπολ στο τέλος. Ο Χέινς ήταν ο παίκτης που άλλαξε τον αγώνα στο τέλος του α' ημιχρόνου (μαζί με τον ΔΔ), όταν ο ΠΑΟ κάλυψε διαφορά 11 πόντων σε 5', αν και είναι φανερό ότι ο ρόλος που του έχει αναθέσει (και εκεί τον χρειάζεται) η ομάδα δεν του ταιριάζει. Ο Φελντέιν έπαιξε καλά μετά από καιρό, κι ευτυχώς γιατί με τόσο κακό Καλάθη το ματς δεν έβγαινε αλλιώς.

    Μπράβο και στην Νταρουσάφακα που πάλεψε το παιχνίδι και, παίζοντας χωρίς άγχος, το διεκδίκησε μέχρι το τέλος. ΚΤΓΜ αυτό ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι που έμενε στον ΠΑΟ από την τριάδα, τώρα περιμένουμε αντίπαλο, για καμία ομάδα δεν θα είναι εύκολα τα play-offs.

    Ντάρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Διαβαζω απο μερικους φιλους του blog οτι ολα ειναι οκ επειδη ο Σαλε παιρνει τα αποτελεσματα και απορω. Αυτο ειναι δηλαδη το θεμα; Αν πχ του ειχε δοθει ενα ροστερ με Ντιλεινι, Λανγκφορντ, Μπογκντανοβιτς, Γκιστ, Βεσελι ας πουμε, θα ημασταν τωρα ευχαριστημενοι επειδη ειναι εντος στοχων και κερδισε οπως κερδισε την Τσεντεβιτα; Δηλαδη η δουλεια που κανει ή δεν κανει ενας προπονητης δε μετραει καθολου; Ας το παω πιο μακρια.. Ποιος απο τους διαδοχους του Ομπραντοβιτς στον Παναθηναϊκο (και βαζω μεσα και τους Αλβερτη και Μανωλοπουλο) θα παρουσιαζε χειροτερη δουλεια με ενα ροστερ τοσο πληρες οσο αυτο που διαθετει τωρα ο Παναθηναϊκος;
    Η αποψη μου ειναι οτι ο Παναθηναϊκος του Σαλε μπορει να παει F4. Eκει ολα μπορουν να γινουν. Σε τιποτα ομως δεν αλλαζει αυτο, την εικονα που εχω για την προπονητικη δουλεια του, για το σκαουτιν των αντιπαλων, για τις τακτικες του επιλογες, για τη διαχειριση του ροστερ, για τις επιλογες των παικτων κλπ. Του αναγνωριζω απο την αλλη οτι καταφερε να πεισει τη διοικηση να βαλει το χερι στην τσεπη (σε αυτο ειχαν αποτυχει οι προκατοχοι του) και να φτιαξει ενα ροστερ που μπορει ακομα κι απο μονο του να παιρνει παιχνιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δλδ εσύ με το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ, της Μπαρτσελόνα, της Κίμκι, του ΟΣΦΠ, της Εφές είσαι ικανοποιημένος φέτος; Τη Ρεάλ την αφήνω απέξω γιατί έχει πάρει κύπελλο πέρσυ (αφού πρώτα έχασε δύο τελικούς δικούς της).
      Αν εξαιρέσεις την Φενέρ, την Λοκομοτίβ Κούμπαν και την Κάχα Λαμποράλ, δεν βλέπεις καλύτερες προπονητικές δουλειές στην Ευρωλίγκα ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΠΑΤΖΕΤ-γιατί το γεγονός πως πχ ο Τρινκιέρι φτιάχνει καλή ομάδα με αυτό το μπάτζετ δε σημαίνει πως αν του δώσεις μεγαλύτερο, θα τα πάει καλύτερα. Που προφανώς δείχνει πως δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο τα φαντάζεστε, προπονητές του πληκτρολογίου.

      ΥΓ.Ο Σάλε έχει κάνει ανοησίες και συνεχίζει να κάνει βλακείες αλλά κοιτάτε γαύροι πρώτα τον Σφαιρόπουλο και αφήστε μας ήσυχους.

      ΥΓ2.Τελικά στον Σάλε θα πιστωθούν καθόλου οι ευρέσεις των Φελντέιν και Ουίλλιαμς;

      Διαγραφή
    2. Επειδη δηλαδη ειναι ανικανοι κι αλλοι να μη λεμε για το Σαλε. Ωραια λογικη. Στο Σαλε πρεπει να πιστωθει η παρουσια Φελντειν και Ουιλλιαμς οπως και οι Κουζμιτς και Παβλοβιτς.

      Διαγραφή
    3. Ρε μεγάλε τελικά λίγο πολλοί δε μαζευτήκανε οι ανίκανοι και οι πρόεδροι που τους εμπιστεύονται; Προφανώς ή δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο πιστεύουν οι προπονητές του qwertyop ή εδώ μέσα είναι όλοι καλύτεροι από τους πτυχιούχους προπονητές. Μάντεψε ποιο σενάριο είναι πιο πιθανό...

      Διαγραφή
    4. βρε τον Πριφτη που αφησε ταυτοχρονα στο παρκε με 3 φαουλ Ραντου και Γουιλιαμς και αμεσως ο τελευταιος εκανε το 4ο.
      Βρε τον Πριφτη...oh wait....

      (Ο Σαλε ειναι ενας μαθητευομενος μαγος σε αυτο το επιπεδο. Και δε θα με ενοχλουσε να επενδυσουμε πανω του αν δε μας φορτωνε και επεβαλε τα σαπακια Κουζμιτς και Παβλοβιτς αλλα και τον υπερκοστολογημενο/υπερτιμημενο Ραντουλιτσα.)

      Διαγραφή
    5. Δλδ θες να μας πεις πως ένας μαθητευόμενος μάγος σε αυτό το επίπεδο έχει/είχε περίπου τα ίδια αποτελέσματα με τους προπονητές της Μπαρτσελόνα, της Εφές, της Κίμκι, του Οσφπ, της Ρεάλ;
      Τότε ποιο το νόημα να αλλάξουμε τον προπονητή που ΄παρότι είναι μαθητευόμενος μάγος, καταφέρνει τα ίδια με τους υπόλοιπους πιο έμπειρους; Θα ήμαστε χαζοί, αν ακολουθήσουμε τη λογική σου!

      ΥΓ.Ο Πρίφτης είναι απασχολημένος να αναρωτιέται πως έφαγε την κατραπακιά από τον Ρέπεσα στο Μιλάνο και την υπερδύναμη Νεπτούνας στη Λιθουανία.

      Διαγραφή
    6. Βλεπω μεγαλο μπερδεμα. Ποιος ειπε να παρεις τον Πριφτη; Ποιος ειπε να φυγει σωνει και καλα τωρα ο μαθητευομενος μαγος Σαλε;
      Εδω ειναι μπασκετικο μπλογκ. Κανουμε κριτικη σε αυτο που βλεπουμε. Αποτιμηση θα γινει το καλοκαιρι και θα αποφασισουν αυτοι που εχουν το καρπουζι και το μαχαιρι βλεποντας τι αλλο υπαρχει στην αγορα. Αν μπορουν να βρουν καλυτερο ας τον διωξουν, αν οχι ας μεινει. Τι σχεση εχει αυτο με την κριτικη που κανουμε εδω βασει του μπασκετ που βλεπουμε; Ή μηπως θελεις να βλεπουμε πατατες και να κανουμε οτι δεν τις βλεπουμε για να μη θιγεται το οπαδικο φιλοτιμο σου;

      Διαγραφή
    7. @2.16μμ
      ο σάλε δεν έχει περίπου τα ίδια αποτελέσματα με αυτούς που γράφεις. ο σάλε και κατ' επέκταση ο παναθηναϊκός έχει το 4ο καλύτερο ρεκόρ φέτος στην ευρωλίγκα πίσω από φενέρ,τσσκα και κουμπάν. συνολικό ρεκόρ 14-8.
      αφήστε τους νοσταλγούς μαρκόπουλου,πρίφτη και γιαννάκη στον πόνο τους. αυτοί πάντα όταν κερδίζουμε θα λένε ότι έσωσε τον σάλε το προσωπικό ταλέντο των παιχτών και όταν χάνουμε ότι ο σάλε φταίει για όλα(εκεί μάλλον ξεχνάνε το μπάσκετ οι προσωπικά ταλαντούχοι παίχτες που μας σώζουν στα άλλα παιχνίδια).

      όσο για την τύχη και τα λάθη των αντιπάλων,άλλη ελληνική ομάδα πήρε ευρωπαϊκό πριν 4 χρόνια εξαιτίας όλων αυτών που έχουμε δει φέτος στα ματς με μάλαγα,νταρουσάφακα. εκεί ήταν refuse to lose νοοτροπία του εμφιαλωμένου όμως...

      Διαγραφή
    8. @2:41
      Πολλές σοφιστείες βλέπω.Από τη μια κάνουμε κριτική καθότι μπασκετικό μπλογκ, από την άλλη η κριτικη σταματά στον Σάλε και δεν περιορίζεται στους τριγύρω.Τώρα το πως είναι κριτική όταν δεν βασίζεται στην εμπειρία με βάση τα αποτελέσματα τρίτων, είναι καλό ερώτημα.
      Από τη μια εισάγουμε στην κουβέντα το όνομα του Πρίφτη για αντιπαραβολή, από την άλλη αρνούμαστε την ουσία της αντιπαραβολής, δλδ την αντικατάσταση.

      Και όταν μας πέρνουμε χαμπάρι, καθότι είμαστε και κουτοπόνηροι Ελ μπαμπουίνοι, πετάμε και ένα "μη θίγεται το οπαδικό φιλότιμό σου".

      Παίζει να είναι και ο Σοφρωνίου ανώνυμος, τέτοια κουτοπόνηρα σκεπτικά που το γυρνάνε σε επιθέσεις όταν τον παίρνουν χαμπάρι, συνήθως εκφράζει εδώ μέσα αυτός....

      Διαγραφή
  48. καλημερες..

    Αναδεικνυεται αρχηγοπουλο ο Γουιλιαμς τελικα, και απο εκει που δεν το περιμεναμε στον μεγαλυτερο πρωταγωνιστη του Παναθηναικου μην σας πω γενικα του Τοπ16.
    Η αυτοπεποιθηση σε συνδυασμο με τις επιθετικες του ικανοτητες τον κατατασσει σε επιπεδο Ντιλεινι στην αποδω πλευρα του Ατλαντικου, και σε περιπτωση που αποφασισει να μεινει απο δω θα ειναι εγκλημα να μην τον κλεισει ο Παναθηναικος απο νωρις, εφοσον βεβαια εξασφαλισει οτι δεν εχει ενοχλησεις στα ποδια, λογω των τραυματισμων που εχει βγαλει μεχρι τωρα ο παικτης.

    Απ την αλλη ο Χεινς αρχιζει να χαλαει καπως την εικονα του, χτες που χρειαστηκε να παιξει παραπανω σε κρισιμο σημειο, φανηκε πολυ αγχωμενος και βιαστικος. Δεν προσφερε καμια ασφαλεια στο κατεβασμα της μπαλλας, ενω και αμυντικα δεν εκανε πολυ καλη δουλεια. Αν δεν κανει μια θεαματικη αλλαγη πλευσης στο υπολοιπο της σεζον, δεν βλεπω πως αυτος ο παιχτης βρισκει θεση στο ροστερ ομαδας που διεκδικει πραγματα στην Ευρωλιγκα..

    Τελος ο Χαντερ παροτι 21, δειχνει πολυ σοβαρος και οσο επαιξε ειχε θετικο προσημο. Δεν εντυπωσιασε στην αμυνα οπως στο παιχνιδι με Λοκο, αλλα παραμενει σταθερα καλος. Εντυπωσιαστηκα απο την μολις μια χαμενη βολη, γνωριζοντας και τα ποσοστα του στο NBDL. Ακομα δεν εχει φανει ποιο ειναι το ταβανι του, παντως αν σκεφτουμε το ποσο γρηγορα προσαρμοστηκε παρα το νεαρο της ηλικιας του, εστω και με τα λιγα ζητουμενα , μονο θετικη κρινεται ως τωρα η παρουσια του.

    Τελος, πραγματικα το ματς χτες φωναζε για την παρουσια Κουζμιτς..
    Ο Ερντεν εκανε παρτυ, και τελικα σαν 3ος ψηλος δεν ειναι κακη επιλογη, αν και τη θεση του πρεπει να παρει σιγα σιγα ο Παπαγιαννης αν ειναι ετοιμος.
    Το ιδιο ισχυει για μενα και με τον Γιανκοβιτς, που χτες ελειψε, οταν ο Σαλε με Καλαθη,Ουιλιαμς εκτος με 4 εψαχνε μια σιγουρη επιλογη στο κατεβασμα κατι που μπορει να προσφερει Ο Βλαντο.

    Μεγαλη νικη, που λογικα δινει τουλαχιστον την 3η θεση, αν ειδικα συνδυαστει με 2η θεση Λαμποραλ, το γλυκο εδεσε και στοχευεις με καλες πιθανοτητες στο F4 μετα το '11...

    MJ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τον Γουίλιαμς θα τον κράταγα πάση δυνάμη.
    Πώς ;;
    Θα έβγαζα 10.000 διαρκείας από τώρα για του χρόνου.
    Τι καλύτερο για έναν μπασκετικό να βλέπει ΝΒΑ
    στο ΟΑΚΑ κάθε βδομάδα και έναν παίκτη που έχει
    να δεί εδώ και 15 χρόνια περίπου, από τότε που έφυγε
    ο Μποντίρογκα ;;;
    Επιθετικά παίρνει μόνος του μέτς ο άνθρωπος.
    Κι αν δέσει κι όλη η ομάδα και βγάλει αυτοματισμούς
    θα την ανεβάσει επιθετικά ένα επίπεδο,μιά και θα είναι
    περισσότεροι δικοί μας ελεύθεροι,όταν κλείνουν
    τον μπομπέρ οι αντίπαλοι.
    Με το που έβλεπα ανταπόκριση από τον κόσμο θα
    θα τα έσκαγα χοντρά στον Ελιοτ.
    Δεν μπορείς να κλείσεις τέτοιους παικταράδες με 3.000
    διαρκείας και 1000 άτομα στο ΟΑΚΑ, πλήν από τα ντέρμπι
    με ΟΣΦΠ εδώ και τα παιχνίδια της ευρωλίγκας κι αυτά
    όχι όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και φέτος έχουμε κοντά στα 10.000 διαρκείας, ίσως να τα έχουμε ξεπεράσει κιόλας οριακά, από το '04 όμως που γύρισα από το εξωτερικό και μέχρι και φέτος με εξαίρεση μία χρονιά οι ίδιοι 1500-4000 νοματοι ήμαστε στους αγώνες της Α1 και του κυπέλλου.
      Αν περιμένεις από τους φιλάθλους στην ελλάδα (στο μπάσκετ) την πάτησες.
      Απλά με την νέα μορφή της Euroleague και τα έσοδα που έχει υποσχεθεί μπορεί η ομάδα να κάνει κάποιες υπερβάσεις σε σχέση με τα συμβόλαια που είχε την δυνατότητα να προφέρει από το '11 μέχρι και φέτος, αλλά καλό θα είναι να βιαστεί να κάνει κινήσεις γιατί ταυτόχρονα θα μεγαλώσει η οικονομική ευχέρεια και τον πιο εύρωστων οικονομικά ομάδων οπότε τα κασέ παιχτών που έχουν αποδείξει πως μπορούν να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο θα είναι πάλι εκτός των δυνατοτήτων μας.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  50. ανανεωση γουιλιαμς χτες.. ο τυπος ειναι πολυ clutch player...
    Γιανακοπουλε δωστου κλειστο 3ετεσ συμβολαιο με 1-1,2κ το χρονο...

    Monkey D.Luffy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δώστε του χρόνου το συμβόλαιο του Διαμαντίδη σε Ουίλιαμς και ας πορευθεί ο ΠΑΟ στα γκαρντς με Καλάθη Μποχωρίδη Φελντέιν Παππά(;) και τον Stefano Gentile.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oυαναμέικερ στα γκάρντ, μαζί με Νίκ,Φελντέιν,
      Μποχωρίδη, Παππά και Ζήση,γιατί θα τον βουτήξει
      ο ΟΣΦΠ και καλά θα κάνει,μιά και μιλάμε για
      ολοκληρωμένο και έμπειρο p.g.
      Γουίλιαμς, Μπράμος με Βλάντο στο 3.
      Γκίστ και ξένο δυνατό 4άρι.
      Ράντου, Μπουρούσης (ή ξένο mobile),Παπαγιάννης στο 5.
      Και νέο αίμα με Ελληνες που ξεχωρίζουν από Αμερική.

      Διαγραφή
    2. Ουναμέικερ, Ζήση και Μπουρούση να πάρεις εσύ γιατρέ μου και όλο σου το σόι. Εγώ δε θέλω ούτε τον "δεν μπορούσα να κοιμηθώ κύριε Μάκη μου" να μου δυναμιτίσει τα αποδυτήρια, ούτε τον mr turnover Ουναμέικερ και φυσικά όχι τον 32+ Ζήση.
      Θέλω νέα παιδιά με όρεξη για δουλειά και στόχους, όχι ηλικιωμένες βεντέτες που κάνανε λόμπυ για να μην παίζει ο Καλάθης στην εθνική(=κουμπάρος του Σπανούλη το 2011). Αντε μπράβο.

      Διαγραφή
    3. ε καλά τώρα θα τον δαιμονοποιήσουμε και για την κουμπαριά; Μήπως να τον στείλουμε και στη Μακρόνησο επειδή ο παππούς του ήταν Ολυμπιακός;

      Διαγραφή
    4. Ξαναδιάβασε την τελευταία παράγραφο ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτή τη φορά για να καταλάβεις τι θεωρείται μεμπτό και τι όχι.

      Διαγραφή
    5. Ναι. Προσπαθείς να συνδέσεις το "λόμπι εναντίον του Καλάθη" με την κουμπαριά Ζήση-Σπανούλη. Που δείχνει ότι έχεις αρνητική προκατάληψη με τον Ζήση.

      Υ.Γ. Ο Ζοτς έφερνε κάποτε Μήτσο Παπανικολάου και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Τον θεώρησε παίκτη που τιμάει τη φανέλα που φοράει όποια κι αν είναι αυτή, τον πήρε, και δικαιώθηκε. Όπως πηρε και το Ζήση στη Φενέρ των 30 εκατομμυρίων μπάτζετ. Λες να ξέρει λιγότερα από μένα κι από σένα;

      Διαγραφή
    6. Προφανώς έχεις πρόβλημα κατανόησης της ελληνικής γλώσσας και δεν αξίζει να συνεχίσουμε το διάλογο στα ελληνικά.
      Parlez vous français?

      Διαγραφή
    7. Καταλαβαίνω πολύ καλά το "σκεπτικό" σου. Θες "νέα παιδιά" και όχι Ζήση-Μπουρούση. Και σαν "επιχείρημα" χρησιμοποιείς τον κύριο Μάκη, το ανύπαρκτο "λόμπι κατά του Καλάθη" (!) και την κουμπαριά Ζ-Σ (!!!!!!).

      Ουσιαστικά δηλαδή δε θες απλά "νέα παιδιά". Θες νέα παιδιά που να μην έχουν κάνει το παραμικρό "παράπτωμα" σύμφωνα με την οπαδική σου μεζούρα.

      Μήπως έβριζες και τη μάνα του Μπαρτζώκα τις προάλλες;

      Διαγραφή
    8. Alors Monsieur, c'est tout-a-fait clair que vous avez un profond problème sur la comprehension de la langue grecque moderne. En cette situation, je suis obligé de vous expliquer ma logique sur une autre langue, en espèrant qu' en cette nouvelle forme de communication, tous les arguments seront clarifiè:

      Moi, je ne veux pas des divas dans une equipe sans les chefs traditionels-Diamantidis et Alvertis. Bourousis, un personne tout-a-fait avec du talent mais bien sur, une personalitè problèmatique, melangé aussi dans un scandal doping, c'est une choix exceptionnellement dangereuse.Un person qui n'est pas stable et il semble fonctionnant meilleur dans une equipe orienté à lui, sera une choix aléatoire par notre part.

      Zisis, à l'autre part, il n'emporte pas l'heritage problematique de Bourousis, mais lui aussi, n'a pas exactement la reputation qu'un chef des vestiaires doit avoir. L'historie de 2011, ou il a personnellement clarifiè à l'etoile national que Calathis ne doit pas etre invite par l'equipe, a cause de son demande d'etre incorporé plus tard**, montre que ni lui a les meilleurs relations avec la nouvelle generation ni est un homme facilement integré dans un environement d'une équipe plus sensible au sujet des vestiaires.

      Après de cette explication propre d'en que j'ai mentionné au dessus, j'espère que maintenant vous aurez une plus claire idée pourquoi je ne les veux dans l'equipe.

      **Calathis, lui a voulou d'aller premièrement aux Etas Unis pour signer et après aller au Karpenisi.

      Διαγραφή
  52. Θελω να πιστευω οτι στον ουλιαμς υπαρχει οψιον ανανεωσης...
    Ποιος θα χτισει το ροστερ της επομενης χρονιας?? και θα ειναι με γνωμονα την ελληνοποιηση?? αλλιως θελω πισω τον ματσιουλης...
    30 ποντοι απο τους τουρκους πριν καν πατησουμε παρκε δεν το λες και καλη προετοιμασια της ομαδος για τον αγωνα ε κοουτς???
    Για το κατεβασμα φωτση και τις βολες δεν το ξαναλεω.. οποιος καταλαβε καταλαβε.. οι αλλοι ας κανουν προσευχες σε τετοια σουτ (απο το κεντρο παρακαλω εγινε) να μην μπουνε, γιατι μετα....
    Οι τουρκοι εχουν απο τα πιο σωστα ροστερ που εχω, αλλα αυτο ο ουλμπεκιν τους εχει πιασει κοτσους.. τον ευχαριστουμε πολυ παντως.
    Χθες μετρησα τα καλαθια που εβαλε ο ραντου.. ε τα ιδια φαγαμε ειτε απο την αμυνα του ειτε απο λαθη του στην επιθεση!!
    Ο ερντεν ποσο ειναι?? 36?37?? πηρε τα σωβρακα απο τον ραντου και σε αμυνα και σε επιθεση.. απο τους λιγους παιχτες που εχει δει να σπρωχνουν τον σερβο, και απο τους λιγους που ο σερβος δεν μπορουσε να σπρωξει ευκολα.
    Ο μικρος ο χαντερ ειναι ωραιος... οταν καταλαβει και το επιπεδο που βρεθηκε θα γινει ακομη καλύτερος. Παντως ακομη δεν πιστευω οτι ειναι ο παιχτης που θα προστατεψει το καλαθι μας, Ουτε μια φορα δεν πηδηξε για κοψιμο !! Ενω δεν εχει και την παρουσια του λασμε, φαινεται πιο μικρος στο παρκε. Στο ριμπαουντ ειναι βεβαια πολυ δυνατος και τον εβλεπα σε ολες τις φασεις μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν πήρε ο Ερντέν τα σώβρακα από τον Ραντού όταν τον έπαιζε άμυνα, προφανώς είδες άλλον αγώνα.

      Διαγραφή
    2. φιλε nas δε νομιζω οτι υπαρχουν κ πολλοι παιχτες που μπορουν να παιξουν τον ρολο του μπαμπουλα-σκιαχτρου στο ζωγραφιστο..αν εξαιρεσεις τιποτα περιπτωσεις Λασμε,Ντορσευ,Ταιους κ το διδδυμο Ουντο,Βεσελι της Φενερ..οποτε ας μην ειμαστε τοσο αυστηροι με τον Χαντερ..μεχρι στιγμης στην θεση του 2ου-3ου σεντερ παντως ανταποκρινεται καλα,αφου υπαρχει κ ο Κουζμιτς..

      τωρα για του χρονου,εφοσον αποδεσμευσεις κ τον Κουζμιτς ειναι αλλουνου παππα ευαγελιο τι θα κανεις..θα ναι κ πιο μεγαλη η σεζον στην ευρωλιγκα οποτε ισως να ναι ρισκο να βγαλεις ολοκληρη την σεζον με τον αγουρο Χαντερ ως 2ο σεντερ,εκτος κ αν εχει δειξει τεραστια βηματα προοδου ως το τελος της σεζον..προσωπικα θα κοιτουσα εναν εκ των Ταιους,Μπερτς εφοσον κυκλοφορουν ελευθεροι το καλοκαιρι..αλλα μεχρι το καλοκαιρι εχουμε χρονο..

      Διαγραφή
    3. Καταρχην δεν διαφωνουμε οτι οι 18 ποντοι του ερντεν σημαινουν κατι..
      Παμε στην επιθεση.. ποσες φορες εκανε βηματα ο ραντου?? δες ποσο εξω απο την ρακετα επαιζε, δες τους ποντους του ραντου, δεν ηταν οι ευκολοι ποντοι που παντα βαζει.
      Και σου ξαναλεω ολα σχετικα με την ηλικια του ερντεν και γενικοτερα το συνολο των τουρκων.
      Ακριβως ενφορσερ, αυτο λεω οτι μεχρι ΤΩΡΑ (δεν ξερω τι μπασκετ μπορει να παιξει στο μελλον) ο μικρος δεν εχει δειξει οτι ειναι αναμεσα σε αυτους.
      Και εννοειται οτι μιλλαμε για εναν 22χρονο που δεν εχει την εμπειρια οσων ανεφερες.. αλλωστε και ο λασμε στα 29 του επι πεδουλακη αρχισε να μαζευει μεγαλα συμβολαια, πριν στην παρτιζαν αν δεν κανω λαθος, την εβγαζε και σε μικρομεσαιες ομαδες

      Διαγραφή
    4. Δεν υπαρχει οψιον δυστυχως.
      Εχει ηδη ακουστει οτι ο Γουιλιαμς αρνηθηκε ανανεωση.
      Βασικα δε νομιζω το θεμα να ειναι μονο τα λεφτα ή αν το παληκαρι θελει να παει ΝΒΑ.
      Παντως μακαρι να μεινει.

      Διαγραφή
  53. Kαλημερα,ο Ντιλον Μπρουκs καθαρισε το κολλεγιο κατεστημενο(που εχει τον γιο του Στογιαν βρανκοβιτs και τον τριτο απ το Σο'ι' των Πλαμλι) χθεs (4/9 3s 22 points) και παμε σε ζευγαρι ορεγκον-οκλαχομα,ο δημητρηs ειδε σωστα τον αμυντικο ρολο του Ντορσι χθεs-ο χιλντ μου θυμιζει την περιπτωση ολαντιπο,εξαφανισμενοs σχεδον την πρωτη χρονια με τεραστια βλελτιωση μετεπειτα,για αυτο αλλωστε εκενυριζομαι με τουs freshman που δηλωνουν στο Ντραφτ...
    In Yogi Ferrell trust H indiana,θαυματουργοs Kοντορεβηθουληs εγκεφαλοs των Hoosiers στο ποιο αμφιροπο ματsακι,βλεπω μεχρι παραταση εκει....Perry Ellis κατεξοχην κολλεγιακοs παιχτηs με μικρεs πιθανοτητεs NBA,οπωs O Ζαχαριαs ο Αυγουστηs(Zach Auguste) ειναι γιa τα μερη μαs,χρονια κολονα στο προγραμμα του Κανσαs και βαρομετρο μαζι με το σελντεν,ομολογω οτι ειχα σε μεγαλη υπολυψη το Μιχαλιουκ δεν εχει ομωs την εξελιξη που φανταζαμουν...Αντιθετα ο Υιοs Σαμπονιs χτυπησε αλλυπητα το Ncaa παρεα με τον Υιο του Γκρεγκ Ουιλτζερ,πιστ
    ευω οτι θα το καθαρρισουν το συρακιουs αποψε.
    Υ.Γ Η φετινη Επιτυχια στο Ντραφτ των Νικs με το Πορζινγκιs γεννα ενα ερωτημα...TO BENDER OR NOT TO BENDER????
    Υ.Γ 1 Το οτι οι Νικs θα βοηθουσαν τοσο την Ομαδα μου να μπουν πλει οφ δεν το περιμeνα,οι μπουλs οπωs προβλεψα(ζοζε θυμασαι;;;) δυσκολα θα τα καταφερουν χωριs na αμυνονται(οπωs και οι πιστονs) και αs βαζει ο μιροτιτs 9 τριποντα.Τελικα ο τιποντο ειναι κατι παραπανω απο εναs μετριοs κοουτs και μεγαλο φαβορι για 4-5 ομαδεs το καλοκαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σελντεν είναι βαρόμετρο αλλά εμένα μαρεσει ο Graham εκεί. Μέχρι προχθές πίστευα οι Μπουλς θα μπούνε Άκη γιατί κ εσείς δε πείθεται, αλλά άμα χάνεις 2 φορές σερί σε b2b από νικς δε δικαιούσαι, αν κ οι Μπουλς θα βάζανε πολύ δύσκολα στους κάβς.
      Όσον αφορά το τιμπς δε θεωρώ ότι πιστεύει κάποιος ότι δεν είναι τοπ 5 κοουτς, απλώς του χρεώνουν τραυματισμόυς κ ότι κάποιοι νέοι παίχτες δεν βελτιώθηκαν όπως περίμεναν, αλλά υπήρχε κ διαφορετική άποψη πολλές φορές μεταξύ του τιμπς κ του gm σε σχέση με στυλ μπάσκετ αλλά κ με draft.
      TO BENDER μάλλον έτσι φαίνεται, αν κ δε έχει το wingspan k to shoot του porzingis. Είσαι κ εσύ φαν του yogi βλέπω, εγώ θα ήθελα τον hield να το σηκώσει, δε ξέρω αν διάβασες το άρθρο του στο the players tribune αλλά είναι εξαιρετικό. Ριξτου μια ματιά αν έχεις χρόνο.

      Διαγραφή
    2. Κύριε Κόνγουεϊ υπάρχει περίπτωση να γραφεται πιο συχνά για αμερικάνικο σε όλες τις εκφάνσεις της(μπασκετικά)έτσι ώστε να απολαμβάνουμε τους διαλόγους του Άκη με τον ζοζε συνεπικουρούμενου από τους δικούς???μία πρόταση απλή κάνω...
      Υγ:Άκη μήπως θα ήθελες να σχολιάζει λίγο και τα δικα μας με το ήθος και τις γνωσεις σου???

      Διαγραφή
    3. Zoze καλημερα,εγραψα οτι ουτε οι πιστονs με πειθουν γιατι οπωs λεει ο SVG παιζουν 1 δωδεκαλπτο αμυνα...Βασικα Μορριs-Χαρριs ειναι παρομοιοι παιχτεs(για αυτο ειθελε τον Di-mo se trade),οι πιστονs πονανε αμυντικα στο 4 και Βαζω στοιχημα απο τωρα οτι το καλοκαιρι θα κανουν πακετακι το Μορριs με το Ντραφτ πικ για κατι πολυ καλο,εκτοs εαν ο ελλενσον του Μαρκετ βρεθει στο δρομο τουs H' κανουν trade up στο ντραφτ.
      Τωρα ο Τιμποντο υποπτευομαι εχει σιγουρα 3 προτασειs,Νετs-Nicks-Kings,ο καταλογοs οσο παει και μεγαλωνει οσο καλοκαιριαζει.
      Οι Μπουλs ψαχνουν κοσμο να δωσουν το ροουζ πιστευω,ενα πακετακι με το ταζ ισωs το Μιροτιτs το κανει δελεαστικο,εχουν βρει καλο παιχτη στο 4 τον Πορτιs-ειδα περσυ αρκανσαs αρκετα και τον πιστευα παρα πολυ.
      O Bender θα περασει προπονησειs αρκετεs προπονησειs μεχρι να πεισει το καλκαιρι,θελει δουλεια στο σουτ αρκετη.
      Το ξαναγραψα εαν το ειδεs ο τυπαs αυτοs βγαζει ματια,τον κοβω στα τελη του Α'Γυρου Isaiah Whitehead...Δειγματακι(www.youtube.com/watch?v=FTfyW4FCh5A)

      Διαγραφή
    4. 1 φορα εχω δει το seton hall, κ κανει μπαμ οτι ειναι αθλητης nba κ μαλιστα Heart over height.
      Πιστονς κ εγω πιστευω το καλοκαιρι θα στειλετε το μορις για ενα καθαρο SF η κανα 3D αν βρειτε. Ελεσον πως να βρεθει στα χερια σας? Δε νομιζω να βρεθει στο 15 κοντα που θα ειστε εσεις.
      Πορτις ειναι εξαιρετικος, εχει πολυ μελλον στη λιγκα, ροουζ πακετακι με μιροτιτς ή ταζ ε? Δυσκολα πολυ δυσκολα να στειλουν τον ροουζ, για εμενα κανει μια οκ χρονια, επιτελους δειχνει οτι αφηνει πισω τους τραυματισμους κ αυτο ειναι το πιο σημαντικο, επισης εχει αλλαξει πολυ το στυλ παιχνιδιου του κ θελει το χρονο του! Αλλα οτι ειναι υπερβολικα γεματοι στο 4/5 ειναι, αν κ χανουν τον νοα ελευθερο, θελω να πιστευω οτι ειναι στο target list μας.
      Καλα τιμπς 100% εχει προτασεις απο νετς/κινγκς αλλα δε νομιζω να καιγεται για εκει, δε ξερω μην εχει κ απο πελικανς, για νικς δε ξερω αν θα τα βρει με τον φιλ! Παντως ισως δουμε τον τιμπς στο μεμφις!
      Τωρα ξεκινανε τα ωραια στο μπασκετ, κ στο κολλεγιακο κ στην ευρωλιγκα κ στο ΝΒΑ.

      Διαγραφή
  54. Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ (ΠΡΑΣΙΝΟ) ΧΑΒΙΑΡΙ.
    =======================================

    ► Τι άλλο να κάνει ο Πανάγαθος για σάς ρε μόρτες ;;;
    Τι άλλο να σκεφτεί για να σας δείξει πόσο
    σας γουστάρει ;;;
    ► Πόσο ακόμα θα επεμβαίνει στα ανθρώπινα μπασκετικά
    κοινά, παραβιάζοντας το πρωτόκολλο του παραδείσου
    για να σας βοηθάει ;;;

    ► Τελειώνει φέτος Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Θέε μου ( του είπατε )
    κάνε κάτι σε παρακαλούμε.
    Και σας το έκανε ρε.
    Σας έστειλε τον Γουίλι τον μαύρο "βομβιστή" απ'την Αμερική.
    Τελειώνει η τρέλα σας, το πάθος κι η τάβλα σας
    ρε μάγκες ;;;
    Πάρτε κάτι για να ξεχάσετε τον πόνο σας.
    Σε Ελληνα δεν έχω.
    Εχω όμως σε Αμέρικαν στάιλ.
    Κρατήστε το όσο γουστάρετε να την βρίσκετε τρελά.
    Μήπως θα πρέπει να σας στείλω και τα μπικικίνια
    για το 5ετές συμβόλαιο του ;;;;
    Κι αυτό το προέβλεψα.
    Εχω κάνει την Ελλάδα με την κρίση που σας βάρεσε
    ένα απέραντο νοσοκομείο :)
    Χρυσές δουλειές για Γιαννακό :)))))
    Προχώρατε λέμε.

    ► ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ (τώρα που φεύγει
    ο τιτανομέγιστος).
    Δεν είναι πανάκια, αλλά είναι καλόόόόόό΄.

    Jim....oplictian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ερωτηση: πώς λεγεται οτι με 3 νικες του ολυμπιακου περναει ανεξαρτητως των λοιπων αποτελεσματων; υποθεση: κανει ο ολυμπιακος 3 στα 3 (8 νικες, χωρις την διαφορα με ρεαλ) και η μπαρτσα 2 στα 2 (στις 8 νικες)κ η ρεαλ 2 στα 3 (νικαει καχα εξω και κιμκι μεσα, και αυτη φτανει στις 8 νικες) ενω η καχα κανει 1 στα 2 νικωντας εκτος εδρας τελευταια αγωνιστικη τν αποκλεισμενη μπαμπεργκ (και φτανει στις 9). αρα εχουμε καχα με 9 και τριπλη ισοβαθμια ολυμπιακου ρεαλ και μπαρτσα στις 8 νικες οπου αποκλειεται ο ολυμπιακος.κανω καπου λαθος? διορθωστε με... και νομιζω οτι ειναι αρκετα πιθανο σεναριο αυτο που περιγραφω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μπαρτσελονα εχει 2-0 την ρεαλ οποτε μενει εξω η ρεαλ.......stonerook

      Διαγραφή
    2. Σε τριπλή ισοβαθμία αποκλείεται η Ρεαλ γιατί έχει χάσει 2 φορές απο την Μπαρτσελόνα

      zio7

      Διαγραφή
  56. Πριν απο τη φαση Γκορντον-ΔΔ που λετε υπαρχει μια στο 77-79 με Ραντου-Γκορντον στη διεκδικηση ριμπαουντ,αλλη μια ντροπη για το πανηγυρακι της Ευρωλιγκας.

    Μπροστα στα ματια και του διαιτητη κατω απο τη μπασκετα που τους κοιτα,ο Γκορντον με το μις ματς με Ραντουλιτσα,τον εχει αγκαλιασει κανονικα απο τις μασχαλες και τον παει καροτσακι,πολυ αστειο να το βλεπεις.

    Και παρολαυτα παιρνει ο Ραντου το ρεμπ και δε σφυρα τπτ....δλδ να παει αλλου η μπαλα και να φυγει ωραια και καλα στον αιφνιδιασμο η Νταρουσαφακα.Εμετος πραγματικα.

    Τελος για Ραντου...οι 3 βολες που εχει μ.ο. στα 5 ματς του β γυρου (και οι 4 μ.ο.συνολικα) αποτελουν ντροπη.
    Μεχρι κι ο Βουγιου κερδισε 12 στο Σεφ..
    Οι επαφες και τα φαουλ (με βαση μονο πως μας σφυριζουν στα ιδια παιχνιδια στη δικη μας αμυνα)ειναι για πολυ περισσοτερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Καλησπερα Jim και λοιπη συμμορια,

    Βλεποντας το χθεσινο παιχνιδι στην Τουρκια.. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει πιο clutch παιχτης στην ομαδα απο τον Williams, εξαιρουμενου του Μητσου.. Θεε μου τι παιχτης!! Μπορει να ειναι ιεροσυλια, αλλα νομιζω οτι τετοιον Αμερικανο με αυτο το ταλεντο εχουμε να δουμε απο την εποχη του Antony Parker.. Δεν μπορω να ξερω το ταβανι αυτης της ομαδας με απλα average Καλαθη και Γκιστ!! Μπορει να υπερβαλλω, αλλα ειλικρινα πιστευω πως αν ειναι καλα ο Καλαθης και ο Γκιστ, η ομαδα ειναι title contender και με καθολου αμελητεες πιθανοτητες κατακτησης..

    Ο Γκιστ ομως ειναι σε πολυ ρηχα νερα. Να φταιει η κουραση απο την αρχη της σεζον οπου επαιζε σταθερα 30'-35'..; Εγω παρατηρω και οτι το παιχνιδι του εχει γινει πολυ μονοδιαστατο. Συχνα στερειται συγκεντρωσης και κανει λαθη που δεν μας ειχε συνηθισει. Ελπιζω να ειναι απλα μια μακρα εστω περιοδος ντεφορμαρισματος! Ο κοουτς πρεπει να βρει τροπο να τον φρεσκαρει γιατι πισω απο Γκιστ υπαρχει φετος ενας πεσμενος Φωτσης και στο PF υπαρχει γυμνια..

    Ο Hunter δεν ειναι C σε καμμια περιπτωση.

    Ο κοουτς τα θαλασσωνει καπου καπου αλλα σημερα ειχε δικαιολογιες τουλαχιστον(Κουζμιτς, Γιανκοβιτς)

    Νικη με Τσεντεβιτα και μετα διαλεγεις Λαμποραλ. Απλα τα πραγματα. Με τον αθλιο τροπο διεξαγωγης της euroleague (διαφορετικες μερες και ωρες εναρξης των παιχνιδιων) ευνοουνται τετοιες πρακτικες.. Ανηθικες μεν αλλα καθ ολα νομιμες δυστυχως..

    Καλη τυχη σημερα στον Ολυμπιακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Φέτος περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά έτσι ανοιχτοί πως είναι οι όμιλοι, είναι υποχρέωση της Ευρωλίγκας να διεξάγει τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής ίδιες ώρες. Ας τους ξυπνήσει κάποιος.

    ΥΓ: Παρατήρηση: Ο ΠΑΟ τελευταία αγωνιστική παίζει Πέμπτη, ενώ οι υπόλοιποι αγώνες του ομίλου γίνονται Παρασκευή. Αντιθέτως το Οσφπ-Τσσκα γίνεται Παρασκευή, ενώ όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτού του ομίλου Πέμπτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακομα μια εξόφθαλμη, αλήτικη, τσαρλατάνικη και αγύρτικη παγαποντιά του Λιγδομέου!

      Διαγραφή
    2. Εχει επεσημανθει και αλλες χρονιες. Ειναι σοκαριστικο.
      Q81

      Διαγραφή
    3. Όχι ότι έτσι όπως έγινε ο όμιλος μας πειράζει που γίνεται και Πέμπτη. Η Εφές αποκλείστηκε χτες κατά 99%. Ούτε ο ΠΑΟ χάνει από Τσεντέ ούτε ο Ερυθρός από Νταρού. Και να το δώσει ο Ζοτς στον κουμπάρο του πάλι αποκλεισμένος θα είναι την τελ. αγωνιστική.

      Διαγραφή
    4. Έστω ρε παιδί μου ας βάλουν τον έναν όμιλο Πέμπτη κ τον άλλον Παρασκευή. Κι ας μην είναι πανομοιότυπες οι ώρες, ας είναι με μισή ώρα διαφορά το κάθε ματς. Που είναι το δύσκολο;

      Διαγραφή
  59. Ασχετο αλλα ο λεμπρον εχει βαλθει να τρελανει κοσμο, αφου θα ψαχνεται να ειναι στην ιδια ομαδα με : Carmelo Anthony, τον Dwyane Wade και τον Chris Paul .. υπερομαδα ονοματων ..
    http://nba.sport24.gr/article/3974264/etsi-tha-ginei-to-oneiro-pragmatikotita για οποιον θελει να το διαβασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. -μετά το 15' ο ΠΑΟ ήταν καλός.έκλεισε περισσότερο στην άμυνα,ο μιρο ανέβηκε,κοψαμε τη δράση του ερντεν,μπήκαν στο κόλπο Μήτσος ,φελντειν και ελιοτ και το πήγαμε μέχρι τέλους.αν θέλει να βρει κανείς κουσούρια μπορεί.υπάρχουν λάθη και θα υπάρχουν.αν νομίζει κανείς ότι νίκη μέσα στη νταρουσαφακα είναι κάτι εύκολο Και δεδομένο να θυμισω ότι αυτή η ομάδα ειναι τοπ16, με αρκετά ποιοτικά παιδιά ,που έχει χάσει αρκετά ματς στο τέλος,που έπαιζε στην έδρα της και χωρίς άγχος.και έβαλε 3-4 σουτ στο τέλος με άμυνες.

    -διάβασα για μπάσκετ αλανας.οκ,όπως είπα πιο πάνω,αν θες να βρεις κουσούρια το κάνεις εύκολα.όταν μας γαζωσε ο ντιλεινι στο καλάθι ήταν μάγκες οι ρώσοι,ναι?όταν ο σπαν ξεπατωσε στον τελικό τη ρεάλ ήταν σχέδιο Μπαρτζώκα η τη ΤΣΣΚΑ πέρυσι ήταν έργο σφαιρο?δε βγαίνει άκρη με κάποια επιχειρήματα γιατί υπερτερεί η εμπάθεια.

    -να ρωτησω κάτι,το 7-1 σερί του ΠΑΟ αρκεί να ακουστεί καμία καλή κουβέντα από αυτούς που κοπτονται για το καλό της ομάδας και όχι απαραίτητα να πιάσει τοπο η αρχικη τους θεση?

    -και κάτι ακόμα,το 7-1 σερι είναι αποτέλεσμα του ότι ο ΠΑΟ πήρε αθλητικό σεντερ?όπως συνηθιζω να λέω,δεν υπάρχει ενας τρόπος για το καθετί αλλά μπορείς να βρεις την άκρη και αλλιώς.

    -ο ελιοτ είναι παικτουρης.το σουτ στο τέλος απλά τεράστιο και όπως είπε ένα παιδί πιο πάνω,χθες ήταν αυτός,την περασμένη εβδομάδα ο Μήτσος με το νκ,άλλη φορά ο φελντειν κοκ....δεν είναι αμελητέο αυτό.

    - πιθανόν το διαφαινομενο μειονέκτημα ίσως μας στερήσει το φ4.θα παλεψουμε και όποιος πέσει πάνω μας θα δυσκολεύτει να μας βγάλει εξω ....και αν τα καταφέρει.εγώ θα πω το εξής ,νίκες μέχρι τέλους να φθάσουμε στο 10-4 και σε καμία περίπτωση να μη διαλέξουμε αντίπαλο.θα ναι έγκλημα που θα το βρούμε μπροστά μας.ας τα κάνουν άλλες ομάδες αυτά και ας δικαιώνονται μάλιστα.δεν αρμόζει στον 6αστερο να κάθεται και να χάνει.

    -Καμια ομάδα δεν είναι ατρωτη.ή ΤΣΣΚΑ χάνει,η ρεάλ χάνει,η μπαρτσα το ιδιο,ο οσφπ επίσης.και με μειονέκτημα θα παλεψουμε μέχρι τέλους.ποιος θέλει άλλωστε κλειστό ματς με αντίπαλο το μητσαρα,τον ελιοτ,το φελντειν και το μιρο?

    Σμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κουμπάν-ΟΣΦΠ και Λαμποράλ-ΠΑΟ στους 8, και Βερολίνο και οι δύο για να γίνουν τα νεύρα του Μπερτομέου σερπαντίνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ πάει στο βερολίνο προφανώς και θα γίνουν τα νεύρα του μπερτομέου σερπαντίνες.

      για τον εμφιαλωμένο από την άλλη αν καταφέρει να πάει βερολίνο τότε ο μπερτομέου θα πετάξει από τη χαρά του. μαζί με μπαρτσελόνα και τσσκα είναι με διαφορά οι 3 αγαπημένες ομάδες του συστήματος. δεν είναι τυχαίο φυσικά ότι η μόνη ομάδα που έχει 50-50 διαιτησία(και κάποιες φορές παίρνει και τα σπόρια) κόντρα σε μπάρτσα και τσσκα είναι ο εμφιαλωμένος.

      προφανώς όμως είναι δύσκολο να βγουν αυτά τα ζευγάρια που λες,γιατί ο εμφιαλωμένος θα βγει 2ος από το τέλος. γι αυτό και ήταν πολύ σημαντική η νίκη του την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στη ζαλγκίρις,με την οποία εξασφάλισε την 7η θέση στον όμιλό του

      Διαγραφή
    2. καλώς την. όταν όμως έβλεπε τους αγώνες στο σεφ δίπλα στους αγγελόπουλους ήταν καλός και άγιος ο μπερτομέου.
      ο παναθηναϊκός εχθρική διαιτησία είχε και το 2009 στον τελικό(τον τελικό που είπε ο αρτεάγκα ότι τον πλησίασαν για να τον δωροδοκήσουν και είδαμε υπέρ ποιανού σφύριζε).όπως εχθρική διαιτησία είχε και το 2011,στη σειρά με τη μπαρτσελόνα,η οποία κανονικό ολοκληρώθηκε με 4-0,αλλά οι καμικάζι μπολτάουζερ και λάτισεφς τους έκαναν δώρο τη νίκη στο πρώτο ματς με εκείνο το φάουλ που έδωσαν στο φώτση(αντίστοιχο με το φάουλ φάντασμα που έδωσαν χθες υπέρ του γκόρντον). έκανε υπερπροσπάθεια ο λαμόνικα στο 4ο ματς φορτώνοντας το διαμαντίδη με 2 φάουλ από το 1ο λεπτό,αλλά ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ κέρδισε και τη διαιτησία.

      υγ. αν νομίζεις ότι εδώ είναι sportfm ή eurohoops να διαβάζεις το γραφείο τύπου των αγγελόπουλων και τα κείμενα του κολλητού των παιχτών σου,είσαι γελασμένος.

      Διαγραφή
    3. Δημητρης Σ. detected

      Διαγραφή
    4. Kαλά με τη Μπαρτσελόνα το '11. Με τη Σιένα στον ημιτελικό αποφάσισαν να σφυρίξουν όλες τις επαφές των Ιταλών, ενώ στα 4 ματς με ΟΣΦΠ σφύριζαν 1 στις 10.

      Το '11 η στάση του Μπερτομέου ήταν "αφού δεν το πήρε η αγαπημένη μου Μπάρτσα, ας το πάρει ο ΠΑΟ".

      Διαγραφή
    5. Πολύ σωστός Tasuto91!

      Διαγραφή
    6. Ποπο επηξα απ την πολυ κλαψα ρε Αρλεκινε μου ποπο τι κατατρεγμενοι απ τη μοιρα απ τους ιθυνοντες και απ τα ball boys ειστε εσεις. Μια ζωη σε ολα τα αθληματα στη μιρλα. Απ την αλλη ο ολυμπιακος μονιμα ευνοημενος ε?? Αν σε ηρεμει αυτο πιστεψε το οκ με μενα. Ναι εδω δεν ειναι σπορ φμ (του αλαφουζου και του βασιλαρα) ουτε eurohoops. Εδω ειναι αντικειμενικο μπλογκ και εκφραζεσαι αναλογα. Οι εκφρασεις εμφιαλωμενος και τα πρασινα γυαλια το κανουν εμφανεστατο αυτο. Και εσυ εισαι καποιου ειδους ιεραποστολος που λες τα πραγματα με το ονομα τους και δεν χαιδευεις ερυθρρολευκα αυτια.. Γελανε και τα τσιμεντα του Oracle Arena. Για τους δικους ρεπορτερ που πριν απο σημαντικο ματς του Ολυμπιακου βγαζουν αποκλειστικα για κλεισμενο Ντιλεινι το καλοκαιρι αθ πεις κατι?? Αλλα ξεχασα.. Μιλαω με αρλεκινο που θεωρει το sportdog πιο εγκυρο απ το eurohoops.

      ΥΓ: Αν σας επαιζε εχθες εχρικα η διαιτησια γιατι δεν εδωσε non call εχθες?? Με τη μπαλα στη σεντρα και 2 δευτερα να απομενουν οι βολες σου εδωσαν το ματς.. Αλλα αυτα μονο στην ελλαδα ξεχασα Για απαντα αδικημενε αρλεκινε μου

      Διαγραφή
    7. Αν σου σφυρίζανε ένα στα δέκα το 11, τότε γιατί κέρδισες τόσο εκκωφαντικά στον πρώτο αγώνα τη Σιένα;

      Για την ιστορία, η Σιένα έκανε 30 φάουλ στον ημιτελικό, 25 στον αγώνα που έσπασε την έδρα στο ΣΕΦ και 32 στον τελευταίο αγώνα της σειράς.

      http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?clubcode=SIE&seasoncode=E2010#!games

      Άρα, λες παπαριές.

      Διαγραφή
    8. όλη εκείνη τη χρονιά σφυρίζανε λιγότερα από τα μισά φάουλ που έκαναν οι παίκτες της Σιένα. Αν σφύριζαν ακόμα και τα μισά, δε θα πήγαινε Φ4. Με τον ΠΑΟ τα σφύριξαν όλα. Σα να του λένε του Πιανιτζάνι "μέχρι εδώ καλά σε πήγαμε, αλλά τον Παναθηναϊκό δε θα σε αφήσουμε να τον περάσεις".

      Διαγραφή
    9. και ποιος είμαι "εγώ", και πότε "κέρδισα τόσο εκκωφαντικά τη Σιένα";

      Διαγραφή
    10. @4.34μμ
      το φάουλ χθες έγινε στα 4 δευτερόλεπτα και όχι στα 2.7 που τελικά έδωσαν στη νταρουσάφακα. μπες δες το βίντεο να το διαπιστώσεις. αν εσύ νομίζεις ότι δεν προλαβαίνει ο williams να φτάσει στο εύκολο layup με τον κοντό αμυντικό μπροστά του,αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. επειδή είσαι επιστήμονας πάντως και ξέρεις καλύτερη φυσική από εμένα,ίσως και να έχεις δίκιο και να μην προλάβαινε να κάνει 13 μέτρα σε 4 δευτερόλεπτα ο williams(3-4 τρίπλες μαξ δηλαδή μέχρι το layup με τη φόρα που είχε πάρει και την ταχύτητα και δύναμη που τον έχουμε δει να μπαίνει στα μπασίματα).

      κατά τα άλλα για τους χαρακτηρισμούς που ρίχνουν το επίπεδο του μπλογκ εσύ τους χρησιμοποιείς,όχι εγώ. οι ουδέτεροι μπορούν να κρίνουν.

      υγ. αυτοί που γράφουν για τον ντιλέινι είναι υπάλληλοι του ΔΓ. πληρώνονται από τον ΔΓ,αφού δουλεύουν στον όμιλο DGP,οπότε προφανώς και θα γράφουν κατευθυνόμενα. ο ζέρβας και ο βαρλάς δεν δουλεύουν σε σάιτ συμφερόντων των αγγελόπουλων,ούτε πληρώνονται από αυτούς. παρόλα αυτά γράφουν κατευθυνόμενα κείμενα,ο ένας για να υπερασπιστεί τις κακές επιλογές των προέδρων και ο άλλος πουλάει φύκια με μεταξωτές κορδόλες περί μπαρνιάνι και τόμπσον για να κατευνάσει τα πνεύματα από τη γκρίνια των οπαδών για τις μεταγραφές που δεν γίνονταν. επιστήμονας είσαι,νομίζω μπορείς να ξεχωρίσεις τη διαφορά

      Διαγραφή
    11. Mε τον ΠΑΟ τα σφύριξαν όλα. Τέλος. Αν ήθελαν να μην πάρει ο ΠΑΟ Ευρωλίγκα, θα σφύριζαν όπως στο φετινό ΟΣΦΠ-Κίμκι. Φυσικά και ο Μπερτομέου ήθελε να το πάρει η Μπαρτσελόνα. Αφού δεν του έκατσε όμως, προτίμησε τον ΠΑΟ από την αντιεμπορική Σιένα και τη Μακάμπι.

      υγ: Στο 4ο ματς ΠΑΟ-Μπάρτσα σφύριξε ο εδράκιας αλλά και ισπανόφιλος Λαμόνικα. Εκείνη τη μέρα υπερίσχυσε μέσα του το χαρακτηριστικό του εδράκια από εκείνο του ισπανόφιλου.

      Διαγραφή
    12. Με τον ΠΑΟ τα σφυρίξανε όλα, "Τέλος" και ήταν 30 φάουλ. Με τον ΟΣΦΠ δεν τα σφυρίξανε όλα αλλά σφυρίξανε 27, 25 και 32.Απτόητος. Ανίκητος.

      ΥΓ.Δλδ εκτός της Σιένα, αδικήσανε και την Μακάμπι το 2011;! Απάλευτοι.

      Διαγραφή
    13. 4.36 πας καλα;;απο τα στατιστικα καταλαβαινεις τι παιχτηκε με την διαιτησια;;;;Οσο για το αν μας εδωσε το παιχνιδι χτες η διαιτησια,ξερεις οι διαιτητες ειναι τρεις και ο καθε ενας εχει αλλα κριτηρια.Ευχομαι σημερα να σου χρεωσουν 4 παιχτες με 4 φαουλ γρηγορα να δεις την γλυκα.Ο Ραντουλιτσα ετρωγε ξυλο και πηρε 4 βολες μονο ενω ειχε τριπλη καλυψη.Για θυμισε μας ποτε ειχες περισσοτερα φαουλ απο αντιπαλο σε Ελλαδα και Ευρωπη;;;Αν σε σφυριξουν οπως σφυριζουν εμας, σημερα δεν εχετε ελπιδα καμια.Μην το παιζεις θιγμενος αλλα μια ευννοια την εχετε παντου,οι Αγγελοπουλοι κανουν καλη δουλεια και μπραβο τους.Ο δικος μας τα εχει σπασει με ολους παντου.Αφου βλεπεις τα στατιστικα δες τι εγινε στο Σεφ στο τελευταιο παιχνιδι μεταξυ μας.Σφαγη εγινε κανονικη αλλα οταν δεν παιζεις καλα το βουλωνεις,ευτυχως δεν πεσαμε στην δικη σας παγιδα να αρχισουμε την κλαψα.

      Διαγραφή
    14. Διαφορά ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ το 09 με ΠΑΟ-Σιένα το 11

      στο ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ δε σφύριζαν τίποτα, στο ΠΑΟ-Σιένα τα σφύριζαν όλα.

      Διότι ναι μεν Βατούτιν > Γιαννακόπουλος (στο μπαγιόκο) αλλά και Γιαννακόπουλος > Μινούτσι.

      Διαγραφή
    15. Αφού δεν έπιασε το κόλπο με τα φάουλ (γιατί υπάρχουν και στατιστικά στοιχεία), το γυρνάμε στην καφενειακή συνομωσιολογία:
      Βατούτιν > Γιαννακόπουλος και Γιαννακόπουλος > Μινούτσι.

      Βέβαια η θεωρία δεν εξηγεί πως η Σιένα κέρδισε τον ΟΣΦΠ αφού Αγγελόπουλοι = Γιαννακόπουλος > Μινούτσι

      ΥΓ. Βέβαια ο Μινούτσι, ο ισχυρός άνδρας της παλαιότερης εν λειτουργία τράπεζας του πλανήτη πως γίνεται να είχε λιγότερα διαθέσιμα από Γιαννακόπουλο και Αγγελόπουλος, είναι άγνωστο...

      Διαγραφή
    16. ε ναι, γιατί γενικά είναι ένας μέτριος παικτάκος ο Ματσιούλις και ο μόνος τρόπος να κάνει καλά παιχνίδια στην καριέρα του είναι να τον "σεληνιάσει" η μεγάλη Τρυλάρα. Ρε τι ακούμε...

      Διαγραφή
    17. 6:55 εννοείς ότι οι Αγγελό έχουν δώσει περισσότερο λάδι σε διαιτητές από τον Μινούτσι; Αυτό δεν το ξέρω. Ο Παυλοθανάσης πάντως έχει δώσει σίγουρα παραπάνω γκαφρά για να "θωρακίσει εξωαγωνιστικά την ομάδα" στην Ευρώπη κι από τους Αγγελό κι από το Μινούτσι μαζί. Ρώτα και το Μπελόσεβιτς να σου πει για τις 36 βολές του τελικού του '07, ρώτα και τον Αρτεάγκα για ποιο λόγο είχε τόση πρεμούρα να δώσει τεχνική ποινή στον Ζοτς στο Φενέρ-Μιλάνο πέντε χρόνια μετά το Βερολίνο, κλπ κλπ κλπ.

      Διαγραφή
  62. @4.26μμ
    δεν ισχύει αυτό που γράφεις
    τα φάουλ που δόθηκαν εναντίον της σιένα στη σειρά με τον οσφπ ήταν κατά σειρά: 27(στο ματς που κέρδισε ο εμφιαλωμένος με 50 πόντους σχεδόν),25,18,32.
    στον ημιτελικό του φ4 έκαναν 30 φάουλ.

    όταν υπάρχουν παίχτες σαν τον ράκοβιτς,τον μος,τον ρες και τον στόουνρουκ που παίζουν υπέρ του δέοντος άμυνα με συνεχείς επαφές,οι διαιτητές πολύ σωστά κάνουν και σφυρίζουν τα φάουλ. όπως κάνουν και φέτος κόντρα στον ολυμπιακό. για το καλό του μπάσκετ απαγορεύεται να επιβραβεύονται κάκιστοι αμυντικοί που χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να αποκτήσουν πλεονέκτημα στην άμυνα(μάντζαρης,παπαπέτρου,αγραβάνης όποτε παίζει) και άλλοι που παρόλο που είναι όντως καλοί αμυντικοί χρησιμοποιούν κι εκείνοι τα χέρια τους(χάκετ,στρόμπερι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Δηλαδη δεν ριχνουν το επιπεδο του μπλογκ τα ''εμφιαλωμενος, καλως την'' οι εκφρασεις ''αποκλειστηκε ο θρηνος στη μπαλα'' η ειρωνια για την υγεια του Λοτζεσκι (που αν ηταν ατυχος θα ειχε ΣΟΒΑΡΟ προβλημα) και οι συνεχεις αβασιμες λασπολογιες καθε εβδομαδα και το ριχνει ο χαρακτηρισμος ''αρλεκινος΄΄. Μαλιστα. Ξερω πληθος αλλων χαρακτηρισμων αλλα σεβομαι το χωρο.

    Με το Βαρλα εχω διαφωνεις κυριως για το πως χειριστηκε την υποθεση Σλουκα το καλοκαιρι και για το οτι θεωρει τον Οντομ υπεθυνο για την κατασταση του Ματζαρη. Τον θεωρω ομως πολυ αξιοπιστο (για την υποθεση Μπαρνιανι κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος για το τι εγινε. Εξ αλλου η πλευρα του παιχτη δεν διεψευσε τιποτα.) Τωρα να μου ερχεσαι εσυ και να το παιζεις κηρυκας αληθειας ομως ειναι κατι που προσβαλλει τη νοημοσυνη μου.

    Εδω σταματαω. Δεν εχω προσωπικο προβλημα μαζι σου. Εχω προβλημα ομως οταν γραφεις λες και εισαι εσυ εργαζομενος του ομιλου DGP. Θα τα πουμε την επομενη φορα που θα συμβει αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλησπέρα στη συμμορία του Hoopfellas!

    Πριν αναφερθώ σε κάποια άρθρα που διάβασα τελευταία θέλω να ξαναπαραθέσω τη γνώμη μου για το αποψινό παιχνίδι του ΟΣΦΠ, όπως την είχα γράψει στις 24 Φεβρουραρίου 2016 5:51μμ στο άρθρο για τον Vince Hunter, πριν δηλαδή από την εκκίνηση του δεύτερου γύρου του TOP-16. Είχα πει λοιπόν:

    "...Στη συνέχεια, δίνει τον, για 'μένα, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ και ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ αγώνα του (θα κρίνει 100% αν μπορεί να διεκδικήσει το πλεονέκτημα έδρας, ειδικά αν καλύψει και την διαφορά) και τελειώνει το TOP-16 με την τότε πλέον αποκλεισμένη και πιθανότατα αδιάφορη Χίμκι (έστω και στη Μόσχα) και στο ΣΕΦ με την ΤΣΣΚΑ που θα έχει ήδη μέχρι τότε προκριθεί 100% ΚΑΙ με πλεονέκτημα. Συνεπώς θεωρώ ότι το δυσκολότερο παιχνίδι του ΟΣΦΠ στον 2ο γύρο θα είναι αυτό με την Ρεάλ στο ΣΕΦ στις 25/3 του... 1821 (αν ήμουν ο... Κολοκοτρώνης θα είχα κυκλώσει αυτόν τον αγώνα στο ημερολόγιό μου ή τουλάχιστον θα κατέβαινα στον αγώνα με τα... γιαταγάνια, έτοιμος να κάνω την ερυθρόλευκη επανάσταση), και εξ ορισμού δεδομένες (αν θέλει να προκριθεί) τις νίκες με Bamberg και Ζαλγκίρις..."

    Τελικά, έπεσα έξω μόνον σε ότι αφορά την Bamberg, που δεν καταφέραμε να νικήσουμε στη Γερμανία. Τα υπόλοιπα παραμένουν, όπως αποδείχθηκε, ακριβή μέχρι και σήμερα.

    Διαβάζοντας τις δηλώσεις του προπονητή της Ρεάλ στην Ισπανία, τις προηγούμενες ημέρες, για τον ΟΣΦΠ και τη διοργάνωση, θέλω να σταθώ σε κάποια σημεία που θεωρώ ως ιδιαίτερα σημαντικά. Τα παραθέτω όπως αναφέρθηκαν στο άρθρο του sport24

    http://euroleague.sport24.gr/article/3973143/laso-den-einai-pote-sta-favori-alla-einai-panta-sto-final-4.html

    "
    Για το αν ο Ολυμπιακός είναι ασταθής: ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ TOP-16.

    Για τον Σπανούλη: ...Το να τον σταματήσουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δουλειά ΕΝΟΣ παίκτη, αλλά ΟΛΗΣ της ομάδας...

    Για το πού θα κριθεί ο αγώνας: Όταν αντιμετωπίζεις μια ΣΠΟΥΔΑΙΑ ομάδα είναι δύσκολο να ξέρεις τι μπορεί να κρίνει έναν αγώνα...

    Για τον παράγοντα ΣΕΦ: ...Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ σκληρή ομάδα, έχει παίξει σε πολλά Final Four τα τελευταία χρόνια και πρόκειται για έναν αντίπαλο που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...
    "

    Ντροπή κύριε Λάσο, τί δηλώσεις είναι αυτές; Όπως θα παραδέχονταν ακόμα και ο... tasuto91 :-), κανένας σεβασμός προς τον ΟΣΦΠ και τον VSpan. Ακούς εκεί... σπουδαία ομάδα ο ΟΣΦΠ (καλά, δεν σέρνεται φέτος;)... κανένας δεν τον θέλει αντίπαλο... ή... το πιό δυνατό γκρουπ που υπήρξε ποτέ στο TOP16! Και το άκρων άωτον της περίπτωσης, αν είναι δυνατόν(!?), δηλώνει και προπονητής καλαθοσφαίρισης, και μάλιστα της ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! Μπρε τον... άσχετο!

    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα εφαρμοσει το επιτυχημενο σχεδιο αντιμετωπισης του Σπαν στον περσινο τελικο. Αλλαγες με πολλους αντιπαλους διαφορετικων χαρακτηριστικων. Περσυ ειχε ξεκινησει με τον αλτικο Ριβερς, μετα με τον γοργοποδαρο Καρολ, μετα με με τον Σκληρο Ματσιουλις και τελος με τον Γιουλ για εγκεφαλικη αμυνα. Φετος δοκιμασε για πολυ ωρα και τον Τευλορ

      The_Joker

      Διαγραφή
  65. η κίμκι παίζει σήμερα μέσα στη ζαλγκίρις και με νίκη είστε ισόβαθμοι(αν κερδίσετε τη ρεάλ σήμερα). με την ολυμπιακή λογική όμως η κίμκι την άλλη αγωνιστική είναι αδιάφορη και σχεδόν αποκλεισμένη.

    πραγματικά θέλω να χάσετε σήμερα,για να δω αν υπάρχει κάποιο σενάριο που να προκρίνεται ο ολυμπιακός με 2 στα 2. μέχρι και αυτό θα το ψάξετε πριν να παραδεχτείτε ότι απλά ο ολυμπιακός φέτος δε μπορεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι και εκτιμώ ιδιαίτερα το γεγονός ότι θεωρείτε πιό σημαντικά τα δικά μου σχόλια από τις δηλώσεις του Παύλου... :-)

      Αλέξης

      Διαγραφή
    2. Θα τον πάρει και εύκολα σχετικά τον αγώνα ο ΟΣΦΠ σήμερα ρε tasuto91. Τα πραγματικά δύσκολα όμως για αυτόν αρχίζουν από τη Δευτέρα με τον αγώνα με τον 'Αρη και μετά καπάκι τον αγώνα στη Μόσχα την Πέμπτη.

      Διαγραφή
    3. Aν δουμε στο φβ σελιδα ''Συλλογος φιλων Ρεαλ Αρη Χιμκι και ΤΣΣΚΑ'' ολοι θα ξερουμε ποιος θα την εχει φτιαξει :)

      Τhe_joker

      Διαγραφή
  66. Όσον αφορά τον σημερινό αγώνα του ΟΣΦΠ, θέλω να προσθέσω ένα-δύο πραγματάκια στη λίστα του κ. Μελάγιες, από το άρθρο του

    http://www.gazzetta.gr/basketball/article/897083/siko-psyhi-moy-dose-reyma

    Συνεχίζω λοιπόν από το 10...

    11. Να δουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ οι παίκτες, τα βίντεο των δύο τελευταίων αγώνων του ΟΣΦΠ με τη Ρεάλ, για να αποκωδικοποιήσουν με ποιόν ακριβώς τρόπο έβγαλε o Pablo τον VSpan από την πρίζα στους δύο αυτούς αγώνες. Στη συνέχεια, να αναπτύξουν μια τέτοια στρατηγική, που να επιτρέψει στον αρχηγό να προσφέρει περισσότερο είτε δημιουργικά (βάζοντας όλους τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι - απαραίτητο στον σημερινό αγώνα αν θέλει να έχει ελπίδα νίκης ο ΟΣΦΠ), είτε στην αποτελεσματικότερη συνοχή της άμυνας (με απώτερο σκοπό την καλύτερη λειτουργία στο επιθετικό transition της ομάδας, που επίσης θα είναι πολύ σημαντικό επιθετικό όπλο - DJ πάρε το... ρόπαλο του baseball από τον πατέρα σου και ετοιμάσου για πολύ τρέξιμο στον αιφνιδιασμό).

    12. Να εξηγήσουν στον Reyes ότι σήμερα δεν θα έχει άλλη μία ημέρα στη δουλειά (ή μάλλον στο επιθετικό rebound). Για την ιστορία, ο... Φίλιππος ήταν ο MVP της Ρεάλ (και όχι ο Llull - εδώ η στατιστική λέει ψέμματα) στον 5ο αγώνα των play-off τη χρονιά 2013-14, με τα 5 επιθετικά rebounds του (και όχι μόνον), που κόστισαν στον ΟΣΦΠ τουλάχιστον ισάριθμα καλάθια σε κρίσιμο σημείο του αγώνα...

    13. Να πείσουν επιτέλους τον Llull ότι το άθλημα παίζεται σε καλάθια και όχι σε... βαρέλια!

    Στα υπόλοιπα του άρθρου συμφωνώ και θέλω να τονίσω ιδιαίτερα τη σημασία των βολών (η ευστοχία θα είναι, σε μεγάλο βαθμό, και προϊόν της συγκέντρωσης των παικτών του ΟΣΦΠ). Επίσης απαγορεύονται φαινόμενα χαλάρωσης (ή άσχημο ξεκίνημα αλά ΠΑΟ στην Πόλη χθες) όπως στον αγώνα του ΣΕΦ με την Barca, που στο 4ο δεκάλεπτο ο ΟΣΦΠ επιδιδόταν με περίσσεια τέχνη στην ρίψη... αετού, και η πολύτιμη, όπως είχα σχολιάσει -έχοντας γίνει "Τούρκος"- μετά τον αγώνα, διαφορά, πήγε περίπατο...

    Αλέξης

    ΥΓ. Προσοχή και στον Maciulis, γιατί δείχνει να "σεληνιάζεται" όποτε βλέπει κόκκινο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε ναι, γιατί γενικά είναι ένας μέτριος παικτάκος ο Ματσιούλις και ο μόνος τρόπος να κάνει καλά παιχνίδια στην καριέρα του είναι να τον "σεληνιάσει" η μεγάλη Τρυλάρα. Ρε τι ακούμε...

      Διαγραφή
  67. Ρε τι το ψειρίζεις ρε ΑΛέξη, αφού σου είπαμε, σήμερα τον αγώνα τον έχετε-δεν μπορεί αυτή η ασταθής Ρεάλ να ανταπεξέλθει πνευματικά σε έναν γηπεδούχο Ολυμπιακό σε αγώνα do or die. Να φοβάσαι τους υπόλοιπους 3 αγώνες, με έμφαση την ΤΣΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά την "καφέ βρακάκι ΒC" η αλλιώς ΤΣΣΚΑ δεν τη φοβούνται. Όσο ζει ο Μίλος τα κοκκινόασπρα θα νικάνε τα κοκκινομπλέ.

      Διαγραφή
    2. Προς Ανώνυμος 25 Μαρτίου 2016 - 6:57 μ.μ.

      Ο σημερινός αγώνας είναι πάρα πολύ δύσκολος γιατί ΚΑΙ η Ρεάλ ΠΡΕΠΕΙ να νικήσει, καθώς είναι με την πλάτη στον τοίχο. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία βεβαιότητα ότι θα επικρατήσει απόψε ο ΟΣΦΠ...

      Για τον αγώνα με την CSKA ελπίζω απλά ότι θα παίξουν την ΙΔΙΑ άμυνα που έπαιξαν και χθες στη Γερμανία...

      Αλέξης

      Διαγραφή